Krepo Krmak!
-
Salonski Kriticar
#126 Re: Krepo Krmak!
Nemam neko misljenje o Sharonu, ali imam o naslovu teme i vecini komentara - to je najobicniji govor mrznje!
Bez obzira sto se pravda masovnim stradanjem Palestinaca, govor mrznje ostaje govor mrznje. Nista bolje od toga, kako god ga pravdali ili pakovali.
Cudim se moderaciji da je dozvolila da naslov "Krepo Krmak" stoji tri dana!
Bez obzira sto se pravda masovnim stradanjem Palestinaca, govor mrznje ostaje govor mrznje. Nista bolje od toga, kako god ga pravdali ili pakovali.
-
trottercompany
#127 Re: Krepo Krmak!
kako bi trebalo da stoji ? preminuo veliki izraelski vojskovodja Arlijel Šaron, izraelski lav (ariel) koji je odnio blistavu pobjedu u Sabri i Šatili.jel misliš da Jevreji za nacističke zločince imaju neki bolji odnos i respekt ?Salonski Kriticar wrote:Nemam neko misljenje o Sharonu, ali imam o naslovu teme i vecini komentara - to je najobicniji govor mrznje!
- cpu_fan
#128 Re: Krepo Krmak!
I ja se slažem. Mislim da je primjerenije za to podneblje staviti naslov "Krepalo pseto".Salonski Kriticar wrote:Nemam neko misljenje o Sharonu, ali imam o naslovu teme i vecini komentara - to je najobicniji govor mrznje!
-
Cafe Camargue
#129 Re: Krepo Krmak!
Naslov teme je tamam kakav i treba bit- odmjeren !
Jer da nije, još koji epitet bi se komotno mogao dodati...
Jer da nije, još koji epitet bi se komotno mogao dodati...
- elma89_
#130 Re: Krepo Krmak!
cpu_fan wrote:I ja se slažem. Mislim da je primjerenije za to podneblje staviti naslov "Krepalo pseto".Salonski Kriticar wrote:Nemam neko misljenje o Sharonu, ali imam o naslovu teme i vecini komentara - to je najobicniji govor mrznje!
- AleksoMKD
#131 Re: Krepo Krmak!
Sta su vam prasad i psi krivi?
Jel bio zlocinac? Jeste.
Jel bio bolji general od Arapskih? Jeste 1000 puta.
Ima li pravde za slabije? Nema, nikad je nije bilo i nikad je nece biti.
Jel bio zlocinac? Jeste.
Jel bio bolji general od Arapskih? Jeste 1000 puta.
Ima li pravde za slabije? Nema, nikad je nije bilo i nikad je nece biti.
- Toffee karamela
#132 Re: Krepo Krmak!
O Sharonu ne bih ništa, on sam je svojim načinom ratovanja sve rekao o sebi za života.
Nego da se samo nadovežem, proleti neku noć vijest na nekom dnevniku da je Ephraim Zuroff (jedan od Wiesenthalovih lovaca na naciste) izjavio da ono što se dogodilo u Srebrenici ne može biti okvalifikovano kao genocid!
Biva trebaju plinske komore i ciklon B pa da onda bude genocid, Zuroff valjda nije čuo da četnici genocidišu hladnim oružjem jer ciklon B ne bi ni znali upotrijebiti! Ili smo valjda trebali zaginuti svih 2 miliona pa da nam Ephraim oda počast! 
Nego da se samo nadovežem, proleti neku noć vijest na nekom dnevniku da je Ephraim Zuroff (jedan od Wiesenthalovih lovaca na naciste) izjavio da ono što se dogodilo u Srebrenici ne može biti okvalifikovano kao genocid!
-
Googlerica
#133 Re: Krepo Krmak!
bio politicar,a koji je politicar pozitivna licnost ! Nijedan!!!
sigurna sam da su mu zahvalani svi Jevreji iz Sarajeva koji su spaseni pocetkom rata !
P.S. covjek je prakticno mrtav 8 godina,a ne par dana !
sigurna sam da su mu zahvalani svi Jevreji iz Sarajeva koji su spaseni pocetkom rata !
P.S. covjek je prakticno mrtav 8 godina,a ne par dana !
- It_is_a_Leclerc
#134 Re: Krepo Krmak!
Šta su psi krivi ?! Oni nikog nisu napali i izujedali zato što su zli po prirodi.cpu_fan wrote:I ja se slažem. Mislim da je primjerenije za to podneblje staviti naslov "Krepalo pseto".Salonski Kriticar wrote:Nemam neko misljenje o Sharonu, ali imam o naslovu teme i vecini komentara - to je najobicniji govor mrznje!
-
CungaLunga
#135 Re: Krepo Krmak!
Nakon osam godina se neko konacno sjetio da pusti vodu, nema vise govneta.
A salonci trebaju samo da se naviknu na ovakve teme. Kad skup govana u Hagu jos vise usmrdi, jedan po jedan,
bit ce teme za adekvatnog ispracaja svakako.
A salonci trebaju samo da se naviknu na ovakve teme. Kad skup govana u Hagu jos vise usmrdi, jedan po jedan,
bit ce teme za adekvatnog ispracaja svakako.
-
Steely Dan
#136 Re: Krepo Krmak!
Odlika covjeka je da stvari zove pravim imenom .
- friskyoreo
#137 Re: Krepo Krmak!
Ja mislio radi se o Dodiku kad procitah naslov teme...

-
tnnt
#138 Re: Krepo Krmak!
da je on palestinski general izdizali bi ga u nebesa
ovako je krmak jelda?
Volite svoje neprijatelje, jer vam oni ukazuju na vaše pogreške.
ovako je krmak jelda?
- Cyrax
#139 Re: Krepo Krmak!
Tuđmanovac raus
-
stari grad Visegrad
#140 Re: Krepo Krmak!
Skinuli ga sa aparta. Bio je zlocinac ili ubica u mozgu.
-
Steely Dan
#141 Re: Krepo Krmak!
Volis li ti Ratka Mladica ili Juru Francetica ?tnnt wrote:da je on palestinski general izdizali bi ga u nebesa
ovako je krmak jelda?
- DaysleepeR
#142 Re: Krepo Krmak!
Evo jedna nepristrasna i objektivna kritika