thea wrote:Kreme antibore se trebaju vec poceti koristiti min od 26 godine muskarci i zene.
Dakle ako su vama vec vidljive bore trebate se bazirati na korekciji, traziti kreme koje koriguju vase bore a nakon tog zamijeniti mozda kremu u neku koja hidratira.
Ja vam preporucujem vichi, roch kreme skupe su ali smatram da su efikasne.
takoder esencijalno ulje ruze
esencijalno ulje limuna.
Kad nanosite kreme, ulje, nikako mazati ili trljati grubo, vec tapkanje po osijetljivoj zoni.
inace produkti weleda su odlicni ja ih nabavljam kad sam vani a prodaje se i u hrvatskoj. Na prirodnoj su bazi.
nivea su odlicni produkti, ako vec birate izmite odgovarajucu za korekciju za pocetak pa tek neku drugu za njegu i antibore.
thea hvala ti za direktan i iscrpan odgovor, puno pomaže

slažem se ,negdje na net-u sam pročitao da je sasvim normalno da se počnu koristiti već od 20 godine i muškarci i žene. Uskoro punim 30-tu i zadnjih cca godinu dana sam ptimjetio da su se počele polako isticati.. Mislim da taskođe ima veze sa tim što sam nedavno promijenio mjesto stanovanja i živim u stanu u kojem je zrak dosta suh (čak i sada kad je nastupilo proljeće) što naravno nije za kožu dobro nikako.
Pitanje: gdje u Sa mogu kupiti vichi, roch kreme i esencijalna ulja? Možda dm marketi? Što se tiče weleda, može li se preko ebay.com naručiti? To bih mogao izvest mislim