Kredit s najpovoljnijom kamatom
Moderator: anex
-
triple mama
#1 Kredit s najpovoljnijom kamatom
Koja banka trenutno daje najpovoljniji nenamjenski kredit? Hvala
- P.Starck
#2 Re: Kredit s najpovoljnijom kamatom
ako imaš koronu svejedno ti jetriple mama wrote: ↑17/03/2020 20:51 Koja banka trenutno daje najpovoljniji nenamjenski kredit? Hvala
-
Dr Arsla
#3 Re: Kredit s najpovoljnijom kamatom
Ja kad sam tražio prije nekih mjesec dana najpovoljnije kam. stope su bile u Turkish Zirat
-
Zlajs
#4 Re: Kredit s najpovoljnijom kamatom
iz iskustva: najmanja kamata ne znaci i najmanja mjesecna rata 
- Idemedosumom
#5 Re: Kredit s najpovoljnijom kamatom
Pratim 
Btw, čitao sam na netu da banke smanjuju kamatne stope na kredite za vrijeme recesije, kako bi se podstakla ulaganja i tako ekonomija oporavila. Dok na forumu čitam, da se kod nas haman neće moći ni dobiti kredit.
Da li je ovo prvo što sam pročitao dezinformacija, ili je generalno gledano istina, samo smo mi apsurdistan?
Btw, čitao sam na netu da banke smanjuju kamatne stope na kredite za vrijeme recesije, kako bi se podstakla ulaganja i tako ekonomija oporavila. Dok na forumu čitam, da se kod nas haman neće moći ni dobiti kredit.
Da li je ovo prvo što sam pročitao dezinformacija, ili je generalno gledano istina, samo smo mi apsurdistan?
- Dope_Man
#6 Re: Kredit s najpovoljnijom kamatom
Nema ti tu jednostavnog odgovora. Ovisi i od vrste kredita, i sta koja banka trenutno nudi na akciji (krediti su proizvod kao i bilo sta sto kupujes u prodavnici i banke i prodaju, stavljaju akcijske cijene s vremena na vrijeme itd..). Tako da je najbolja moguca opcija uvijek provjeriti online sta koja banka nudi, obicno na stranici imas neki kalkulator koji ti daje okvirne info.triple mama wrote: ↑17/03/2020 20:51 Koja banka trenutno daje najpovoljniji nenamjenski kredit? Hvala
Onda sa tim okvirnim info suzis izbor na nekoliko banaka i odes u poslovnice, te provjeris direktno sta mozes dobiti i koliki su stvarni brojevi kad se svi troskovi saberu.