Pozdrav!
Brat se zaposlio na određeno (ugovor se produžava svaka 3 mjeseca, do sada je 2 puta produžavao) i želio bi podignuti nenamjenski kredit od 4-5000 KM.Zanima me dali banke odobravaju kredite ukoliko se radi o ovakvom ugovoru?Naime, nisam upućen u ovo, pa je svaka pomoć dobrodošla.
P.S Naravno, bolje je tražiti informaciju direktno u banci (to će uraditi sutra), no zanimalo me dali netko ima sličnih iskustava
Pozdrav
Kredit na određeno Unicredit
Moderator: anex
-
stidljiv
#2 Re: Kredit na određeno Unicredit
Moze ali uz zirante, i to da je jak zirant...inace ne moze.
-
Orbitar
#3 Re: Kredit na određeno Unicredit
Hvala na pomoćistidljiv wrote:Moze ali uz zirante, i to da je jak zirant...inace ne moze.
Što "jak" znači? Npr, ja imam kredit koji se uvijek plaća točno u dan, dali to vrijedi?
-
stidljiv
#4 Re: Kredit na određeno Unicredit
Da je u stalnom radnom odnosu i da radi u nekoj 'dobroj' firmi, da kreditno nije previse opterecen itd.
Mada bi ti najbolje bilo da odes do banke, objasnis svoju situaciju i njih direktno pitas sta i kako. Mi samo mozemo nagadjati ovdje
Mada bi ti najbolje bilo da odes do banke, objasnis svoju situaciju i njih direktno pitas sta i kako. Mi samo mozemo nagadjati ovdje
-
zrakomlat
#5 Re: Kredit na određeno Unicredit
Zavisi gdje radiš i kakva ti je kreditna sposobnost, nekad nije dovoljno biti uredan. Banka će prije dati kredit neurednom budžetliji, nego urednom koji radi na minimalac u privatnika. Jbg ali tako je. Tvoj brat može dobiti kredit uz dobrog sudužnika ili žiranta,a i to vrlo teško. Moj prijatelj je dobio u Intesi, imao je ugovor na određeno, ali je do tad radio 5 godina,s produživanjem, u državnoj firmi. Imao je jakog sudužnika, s visokom platom, a bez kreditaOrbitar wrote:Hvala na pomoćistidljiv wrote:Moze ali uz zirante, i to da je jak zirant...inace ne moze.
Što "jak" znači? Npr, ja imam kredit koji se uvijek plaća točno u dan, dali to vrijedi?
PS može dobiti takav kredit s laganijim žirantom u nekoj MKO, ali će vratiti priličnu kamatu.
-
Orbitar
#6 Re: Kredit na određeno Unicredit
Hvala na pomoći 
MKO ne dolazi u obzir ni u jednom slučaju
MKO ne dolazi u obzir ni u jednom slučaju