krči na golf tabli
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
niceman
#1 krči na golf tabli
Pozz..Naime, dešava mi se ponekad ,da mi zakrči lampica na tabli od golfa 1..naime žmigavci i svjetla sva moguća su ispravna ali kada dajem kontakt nekada se to pojavi...lampica je od žmigavaca ..ko zna tablu zna kako stoje...znači krči i dok se auto vozi i nekada se sama ugasi i čini mi se da ne puni tada akumulator..jer osjetim kada je u leru kao da mu izvlači struju..hoce da se ugasi... otići ću kod električara, ali ne bih da mi šupa po tabli dok traži, nego ako je neko imao isto iskustvo pa da odmah znam problem.
hvala raja unaprijed
hvala raja unaprijed
-
archi_a
#2 Re: krči na golf tabli
Pored toga, provjeri ti i kilometar-sat sajlu.
-
niceman
#3 Re: krči na golf tabli
čini mi se da si u pravu pošto je neispravna eh sada da li je to pravi razlog provjericemo...hvala na odg
- Bakir1
#4 Re: krči na golf tabli
golf 1 kazes, znaci relej je u najboljem slucaju star 25 godina, kao i instalacija.
ako "krci" i svijetli lampica, ili relej ili recimo masa oko zmigavaca
ako "krci" i svijetli lampica, ili relej ili recimo masa oko zmigavaca
-
niceman
#5 Re: krči na golf tabli
ako je to ona crna mala kutijica na osiguračima onda to krči..jer kada dodirnem to krči-osjeti se pod rukom ..tako da ako je to relej moguće je onda...tako da mijenjam onda relej i sajlu za kilometre..hvala drug ..znaš kako naši električari i mehaničari.(promijenis pola auta i onda eh to je)..prije sam znao promijeniti alanser.. automat paljenja sve skoro a bila cijev od pola marke od goriva na filteru šuplja i vukla zrak te nije mogao paliti...hajde reko da vidim kod raje išta slicno pa da znam u vezi ovoga sto krči...da ne pokvare majstori još više 
- golfiista
#6 Re: krči na golf tabli
niceman wrote:Pozz..Naime, dešava mi se ponekad ,da mi zakrči lampica na tabli od golfa 1..naime žmigavci i svjetla sva moguća su ispravna ali kada dajem kontakt nekada se to pojavi...lampica je od žmigavaca ..ko zna tablu zna kako stoje...znači krči i dok se auto vozi i nekada se sama ugasi i čini mi se da ne puni tada akumulator..jer osjetim kada je u leru kao da mu izvlači struju..hoce da se ugasi... otići ću kod električara, ali ne bih da mi šupa po tabli dok traži, nego ako je neko imao isto iskustvo pa da odmah znam problem.
hvala raja unaprijed
Nemoguće, jesi siguran da se radi o Golfu?
-
niceman
#7 Re: krči na golf tabli
golfiista ne jedi govna nego razligu ako nemaš šta pametno reći...
- Bakir1
#8 Re: krči na golf tabli
do releja je
-
staradis
#9 Re: krči na golf tabli
hm mozda je od starosti ?
-
niceman
#10 Re: krči na golf tabli
pa dobro znam i ja da je do godina ali eto
...kad nabavim novije vidimo se u servisu onda a ne na klixu 
- topcam
- Vozim: uzbrdo
#11 Re: krči na golf tabli
To se i meni desilo na opelu. Jednostavno upalio sva cetri zmigavca sat vremena i prestalo krcati.
Nakon dvije tri godine "naslutio" (ponovo) isti problem i opet upalio sva 4.
Ako vec nisi zamjenio relej zmigavca, mozes ovako.
Nakon dvije tri godine "naslutio" (ponovo) isti problem i opet upalio sva 4.
Ako vec nisi zamjenio relej zmigavca, mozes ovako.