Kras choco bar
- dadoka84
#101 Re: Kras choco bar
Kuca cokolade je pravo skucena, posebno donji sprat. Prvi put narucili nutella rum i fantaziju (u casici dodje dvije vrste kreme sa crnom cokoladom u slojevima) i to je bilo pravo fino. Drugi put bijelu cokoladu... Nisam uopste odusevljen bio. Mislim da nema nimalo prave cokolade unutra.
-
Oxygenn
#102 Re: Kras choco bar
Je li ko narucivao torte iz krasa, cijene,kvalitet, kvantitet ?!
- Lucazode
#103 Re: Kras choco bar
Večeras idem maksuz valjda se neću pokajati. Ne znam samo šta je ono baš baš najbolje 
-
DON_eARL
#104 Re: Kras choco bar
Bio sam par puta, probao frape i bajadera koktel. Koktel je bio fenomenalan, savršenstvo za nepce.
A sinoć razočarenje, pokvariše mi prvobitni dojam. Bajadera koktel, katastrofa, ni B od bajadere.
A sinoć razočarenje, pokvariše mi prvobitni dojam. Bajadera koktel, katastrofa, ni B od bajadere.
-
exAprilica
#105 Re: Kras choco bar
Bila jednom i nista posebno 
- Skyfox
#106 Re: Kras choco bar
meni je ok bajadera i jedino zbog nje nekada tamo svratimo ako nademo mjesto.DON_eARL wrote:Bio sam par puta, probao frape i bajadera koktel. Koktel je bio fenomenalan, savršenstvo za nepce.
Jednom sam nakon kasike bajadere iz usta izvukao nesto sto je licilo na odrezani nokat
- karanana
#107 Re: Kras choco bar
nozni ili rucni?
bio dva puta, koristio ekupon. prvi put mi mjesto bajadere podvalili neku toplu cokoladu. drugi put nisu imali bajaderu, dali mi neku tortu koja nije bila losa, ali nije bila ni nesto posebno. oba puta mi podvalili losu, bezukusnu, veoma razrijedjenu cijedjenu narandzu.
bio dva puta, koristio ekupon. prvi put mi mjesto bajadere podvalili neku toplu cokoladu. drugi put nisu imali bajaderu, dali mi neku tortu koja nije bila losa, ali nije bila ni nesto posebno. oba puta mi podvalili losu, bezukusnu, veoma razrijedjenu cijedjenu narandzu.
-
steven8
#108 Re: Kras choco bar
Koliko je bajadera koktel,jel bolji od cokoladnog shake-a Mcdonald'sDON_eARL wrote:Bio sam par puta, probao frape i bajadera koktel. Koktel je bio fenomenalan, savršenstvo za nepce.
- holowey
#109 Re: Kras choco bar
garant im radi onaj kuhar iz alan fordaSkyfox wrote:meni je ok bajadera i jedino zbog nje nekada tamo svratimo ako nademo mjesto.DON_eARL wrote:Bio sam par puta, probao frape i bajadera koktel. Koktel je bio fenomenalan, savršenstvo za nepce.
Jednom sam nakon kasike bajadere iz usta izvukao nesto sto je licilo na odrezani nokatkonobar me je uvjeravao da je to dio ambalze ali i danas mi se cini da je mogao biti nokat
- Skyfox
#110 Re: Kras choco bar
holowey wrote:garant im radi onaj kuhar iz alan fordaSkyfox wrote:meni je ok bajadera i jedino zbog nje nekada tamo svratimo ako nademo mjesto.DON_eARL wrote:Bio sam par puta, probao frape i bajadera koktel. Koktel je bio fenomenalan, savršenstvo za nepce.
Jednom sam nakon kasike bajadere iz usta izvukao nesto sto je licilo na odrezani nokatkonobar me je uvjeravao da je to dio ambalze ali i danas mi se cini da je mogao biti nokat
sto vise razmisljam o toj sceni to mi se vise ne ide tamo
- reis-for life
#111 Re: Kras choco bar
4,5KM za kolac,ni u snu tamo ne bih vishe.

- ema_
#112 Re: Kras choco bar
Prvi koktel u životu sam tamo probala, hjoj jesu mi nešto dobro smućkali
.
-
DON_eARL
#113 Re: Kras choco bar
Šta bi sa ovim Krašom? 
Propade ko žeton.
Propade ko žeton.
- Joker88
#114 Re: Kras choco bar
Ja sam cula da su se prebacili na neku dr. lokaciju, te da imaju novo ime il sta vec, al nisam obracala paznju na detalje jer me prica nije zanimalaDON_eARL wrote:Šta bi sa ovim Krašom?
Propade ko žeton.
- ptičica
#115 Re: Kras choco bar
Nije ni cudo, cijene su im previsoke, konobari katastrofa neljubazni...bar sam ja imala takvo iskustvo.DON_eARL wrote:Šta bi sa ovim Krašom?
Propade ko žeton.
Čula sam da su preselili negdje na Bascarsiju.
- Skyfox
#116 Re: Kras choco bar
prdnuli u fenjer par mjeseci nakon otvaranja... sad je opet neka Parkusha na tom mjestu... a vidim da su i na fejsu promjenili naziv. Klasicna bosanska prica.