Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cviko sve zivo ispravlja koga briga je li princeza , kraljica , konj , top... Bitno je da sve zvijezde i zvijezdice idu u susjedne metropole a kod nas nece ni na cevap da svrate
kakvog god pop-a ona je izmislila novi pravac,,steta sto danasnje plastic-pop "zvijezde" su samo wannabe madonna...
madonna -kraljica popa
michael jackson - kralj popa
i niko nece skinuti ih sa te pozicije...
mozda za nekih milion godina ...
p.s.i da stavimo po strani njenu muziku,ona je neko za ciju diskografsku kucu su izdavali prodigy i deftones i moze imati samo moj respect...
neko ko na koncertima zna zasvirati new level od pantere odavajuci cast pokojnom dimebag darelu,.....
koliko god to nekome smijesno i zalosno bilo sto svira panterine stvari,ona je neko ko prepoznaje i postuje prave muzicare.....
bilo bi super kada bi bio neki organizovani odlazak iz Sa, da se ne moramo peglati oko prevoza, kupovine karata i slično..ja sam baš zainteresovan da idem...
Čim sam vidio temu pomisli dolazi madonna, kad ugledah britney odma mi se počelo srati
kraljica popa? hahhaahahhahaha nij niti će nikada biti madonni do koljena, i ne samo ona, nego i katy perry, gaga i sve
Jacobs_94 wrote:Čim sam vidio temu pomisli dolazi madonna, kad ugledah britney odma mi se počelo srati
kraljica popa? hahhaahahhahaha nij niti će nikada biti madonni do koljena, i ne samo ona, nego i katy perry, gaga i sve
ma kakvih koljena ni do sisa joj nije
U svakom slucaju kosijama svaka cast sto prave ovakve evente ... ko ima djecu teen uzrasta valaj mu se sad peglat i vodit i vozit i tam vam ... rupa smo bas
e cuj Britney mu kraljica popa a ni svoj zivot jedan ne zna uredity; macka koja zaradjuje milione a na svome bankomatu mozes reci nema za espresso kahve
addy_sa wrote:bilo bi super kada bi bio neki organizovani odlazak iz Sa, da se ne moramo peglati oko prevoza, kupovine karata i slično..ja sam baš zainteresovan da idem...
To i mene interesuje!!! Koja se ono agencija bavi sa EXIT festivalom???
p.s ne možete Brit uporediti ni sa kim:
Jedini je izvođač ikad koji je debi album prodao u više od 30 miliona
Jedini je izvođač ikad čiji su svi albumi #1
Jedini je izvođač koji je za prvih deset godina karijere prodao 100 miliona albuma
Izvođač koji je više od bilo kog drugog dobio priznanja
Jedna jedina po mnogo čemu!!!
Madonna je jedna priča, a Brit jedna savim druga!!! Protumačite ovo na milion načina...kako vam odgovara Ali Britney je jedna!
Možete vi pljuvati po njoj koliko hoćete svi, ali je činjenica da nema niko ovdje ko NAJMANJE 2-3 njene pjesme ne zna od A do Ž. Živjela ti nama Brit'.
manki wrote:Možete vi pljuvati po njoj koliko hoćete svi, ali je činjenica da nema niko ovdje ko NAJMANJE 2-3 njene pjesme ne zna od A do Ž. Živjela ti nama Brit'.
manki wrote:Možete vi pljuvati po njoj koliko hoćete svi, ali je činjenica da nema niko ovdje ko NAJMANJE 2-3 njene pjesme ne zna od A do Ž. Živjela ti nama Brit'.
Britney je jednostavno pop princeza, ima(la) je to nesto sto niko nikad nije/nece.. Kad se pojavila nije bilo osobe koja nije znala ko je i danas dan je nema.. To sta se poslije desavalo s njenim zivotom je posljedica tempa u koje je dijete od 17 godina uslo. Ove danas "pjevacice" Rihanna, Selena Gomez, Katy Pery, Nicky Minaj, Kesha i more nekih drugih su smijesne. Britney je jednostavno ikona za njih. Licno je ne slusam ali imam neki respect prema njoj.