Kraljevina BeHa ha ha ha

Post Reply
Sensei

#1 Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by Sensei »

Zeničanin Mirad Hadžiahmetović bh. javnosti je poznat po zlatnoj medalji na svjetskom sajmu inovacija u Južnoj Koreji. Jučerašnjim oglašavanjem i javnim pozivom uplovio je u politiku. On naime ima namjeru osnovati političku stranku radnog naziva "Kraljev klub", čiji cilj će biti monarhističko uređenje BiH. - Cilj je mijenjanje temelja političkog okruženja koje, očigledno je, ne funkcionira, osim za uzak krug ljudi koji se enromno bogate na politici, ne radeći ništa, kaže nam tvorac nove stranke. Hadžiahmetović smatra da je ukidanje nekoliko nivoa vlasti, desetina parlamenata i vlada moguće i izvodljivo, ako narod "zagrize" za ideju, kojom opet ne bi bio ugrožen "vitalni nacionalni interes", nego samo fotelje određenih ljudi.- Novine su u ekonomiji, politici, a tri glavne vjerske zajednice bi u ime naroda koje predstavljaju imale pravo veta. Kraljev Klub nije u suprotnost sa politikom bilo koje druge stranke, jer želimo samo da postavimo globalna pravila igre u BiH i mi ne bismo zalazili u niže nivoe vlasti, kaže Mirad. Ako pobjedi na izborima, Kraljev Klub bi središte Kraljevine BiH postavio u Zenici, a Sarajevo bi ostalo glavni grad BiH, po holandskom principu "Hag-Amsterdam". Osnivačka skupština nove stranke planirana je za mjesec dana, a u svom proglasu i na web stranici http://www.kraljevklub.ba/ Hadžiahmetović je razmotrio i predložio sve odnose i ideje koje bi proklamovao novi poredak i stranka u BiH.

Image

Hadžiahmetović je na Svjetskoj izložbi inovatora u Seulu u decembru 2006. godine osvojio zlatnu medalju i specijalnu nagradu od Saveza naučnika Malezije za projekat hidrocentrale sa indirektnim punjenjem hidroakomulacije bez ugrožavanja prirode i okoliša. Na Međunarodnom festivalu Tesla Fest u Novom Sadu za isti projekat je dobio srebrenu medalju. Kako će proći najnovija Hadžiahmetovićeva "inovacija", pokazaće vrijeme.
http://dzonlic.blogspot.com/2008/03/fik ... rnost.html
pitt

#2 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by pitt »

blago njemu :D rahat od pameti :D
liga

#3 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by liga »

Pametno,samo Srbi to opet nece...
nikad_izvini

#4 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by nikad_izvini »

Inovacije u Koreji i monarhija u BiH :wink: Šta da kažem,ne čudi me ništa,skoro ništa. :skoljka:
kijameta

#5 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by kijameta »

Tanahna je linija koja dijeli genijalnost od ludila.
djulba

#6 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by djulba »

:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#7 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by jeza u ledja »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahaha, jes' kralj, tita mi :D
s@mson

#8 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by s@mson »

Evo ja ću da budem dvorska luda...
WizzardFromBOZ

#9 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by WizzardFromBOZ »

s@mson wrote:Evo ja ću da budem dvorska luda...
prejaka je konkurencija da bi tebe to zapalo. :skoljka:
findsivro

#10 Re: Kraljevina BeHa ha ha ha

Post by findsivro »

Ne mogu da vjerujem koliko daleko glupost moze da ide :D
Post Reply