Krako, jasno, i bolno istinito: Tunjov danasnji komentar.

Post Reply
Broj 1

#176 Re: Krako, jasno, i bolno istinito: Tunjov danasnji komentar.

Post by Broj 1 »

Molio bih ove kriticare da samo kazu sta je to on pogresno iznio i sta nije tacno?

Mislim da je gospodin Filipovic samo zaboravio dodati da su najveci neprijatelji Bosnjaka bili sami bosnjacki nadri mislioci i intelektualni hadumi koji od svoje arogancije ne vide ni prst pred okom.
emillio estevez
Location: http://www.klix.ba/vijesti/bih/rasema-h ... /120430110

#177 Re: Krako, jasno, i bolno istinito: Tunjov danasnji komentar.

Post by emillio estevez »

Ne postoji grijeh Islama,nego samo grijeh oslobodioca
Bosne od strane narodnih vladara.
:lol:
I nije Bosna Bosna poradi Islama ,nego radi ljudi.

U svakome slucaju Tunjo ko pravi usta*a .
:lol:
RkeKoke

#178 Re: Krako, jasno, i bolno istinito: Tunjov danasnji komentar.

Post by RkeKoke »

Broj 1 wrote:Molio bih ove kriticare da samo kazu sta je to on pogresno iznio i sta nije tacno?

Mislim da je gospodin Filipovic samo zaboravio dodati da su najveci neprijatelji Bosnjaka bili sami bosnjacki nadri mislioci i intelektualni hadumi koji od svoje arogancije ne vide ni prst pred okom.
pa posto on danas jedno, sutra drugo, a prekosutra trece (ako ima vise od 2 opcije) znaci stalno je i u pravu , i nije u pravu - legenda
ultima_palabra

#179 Re: Krako, jasno, i bolno istinito: Tunjov danasnji komentar.

Post by ultima_palabra »

Broj 1 wrote:Molio bih ove kriticare da samo kazu sta je to on pogresno iznio i sta nije tacno?

Pa gdje će sam sebe kritikovati :-)
1. Nastavlja gurati "politiku žrtve" za koju znamo koliko je lošeg donijela Bošnjacima u zadnje dvije decenije, a ustvari povod je to što BiH kao država nije ispunila uslove za bezvizni režim
2. Izmišlja kojekakve romansirane istorije, forsiranje bezgrešnosti Bošnjaka, što će u neukim glavama pospješiti stvaranje percepcije o "nebeskom narodu" od koje već pate dva naroda u BiH
3. Umjesto da predlaže neku akciju, stari komunista sad prodaje priču kako će na drugom svijetu sve doći na svoje mjesto - ne lipši magarče do zelene trave - mi samo trebamo sjediti po kafama i kritikovati, a Allah dž.š. će uraditi sve za nas (a znamo šta se kaže u Kur'anu da On neće izmijeniti sudbinu jednog naroda dok taj narod ne izmijeni sebe)
Post Reply