Krajnici ili...
Moderator: anex
-
Zvrkicaa
#1 Krajnici ili...
Grlo mi je jako upaljeno, al me ne boli niti pece. Kao da mi je knedla u grlu koja ce me ugusiti. Resica deblja i crvena i sa strane kao da je oteceno. Jesu li u pitanju krajnici? Nemam temperaturu, kasljucam i nos zacepljen. Jel neko imao do sad problema s krajnicima pa da mi kaze da li je to u pitanju? Da odem doktoru ! 
-
Zvrkicaa
#2 Re: Krajnici ili...
Hvala svima koji su mi odgovorili, hvala !!! 
- Rauber
#3 Re: Krajnici ili...
Ja uvijek imam knedlu u grlu, krajnici su mi hronicno oteceni i crveni, nemam temperature i ne kasljem, radio bris grla i uredan je... neki doktori kazu da ih treba vaditi, neki da ne trebam jer nemam temperaturu i ne gnoje...
E sad jel to kod tebe i mene isto ne znam, ali predpostavljam da znas i sam da ti je najbolje otici doktoru pa vidjeti.
- otherside
#4 Re: Krajnici ili...
vjerovatno imas uvulitis - natecena uvula iliti resica.
pojavi se ponekad nakon prehlade, konzumacije sladoleda, hladnih napitaka...kod onih koji hrcu
helem, trebalo bi proci samo od sebe nakon 2-3 dana, mozes uzimati neoangin ili septolete ili lysobact drazeje.
ako se stanje pogorsa ili potraje duze, javi se svom doktoru
pojavi se ponekad nakon prehlade, konzumacije sladoleda, hladnih napitaka...kod onih koji hrcu
helem, trebalo bi proci samo od sebe nakon 2-3 dana, mozes uzimati neoangin ili septolete ili lysobact drazeje.
ako se stanje pogorsa ili potraje duze, javi se svom doktoru
-
Zvrkicaa
#5 Re: Krajnici ili...
Bila kod doktora, dobila fromilid uno i paracetamol. Upala zdrijela. Hvala