Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

(H)istorija/povijest Bosne i Hercegovine, regiona, itd...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Realist-idealist

#1 Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Post by Realist-idealist »

Eh hajd sad nek mi neko kaze jesul krajisnici luda sorta il nisu :D

Ovo je za umiranje od smijeha :D

"Za koga ste?"
"Za Aliju"

"Ma za koga?"
"Za Aliju"

"Ko je najbolji?"
"Alija"

"Ko je najgori?"
"Fikret Abdic"

"Ko je najbolji?"
"Fikret Abdic"
(ovdje su se autonomasi zbunili :D)

"Ma kako najbolji Fikret!?"

Uz tekbiranje i brzinsku indoktrinaciju autonomasi su namah dosli tobe: "aferim sve muslimani" :D Odavno se nisam necemu ismijo ovako pa rekoh da podijelim s forumasima :D

http://www.youtube.com/watch?v=MHY2vAbp ... re=related
Jazz_Junkie

#2 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Post by Jazz_Junkie »

I ti si kao nesto bolji od ovih autonomasa? :D
Realist-idealist

#3 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Jazz_Junkie wrote:I ti si kao nesto bolji od ovih autonomasa? :D
Ne vidim razloga zasto bih ja bio bolji autonomasa :-) a o cemu li to ti jos da se zna :D
Jazz_Junkie

#4 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Post by Jazz_Junkie »

Realist-idealist wrote:
Ne vidim razloga zasto bih ja bio bolji autonomasa :-) a o cemu li to ti jos da se zna :D
Pa vidis, ovaj video je na Youtube postavio lik sa nadimkom BosKrajina. Otidji mu fino na profil i prelistaj njegove spotove, te one koji mu se nalaze u kategoriji "Favorites". Vec sam ranije zapazio nekoliko komentara iste osobe i postoji dovoljno indicija na osnovu kojih mogu zakljuciti da se radi o nacionalistickoj cyber-budali koja sebe smatra moralno superiornijom naspram ovih autonomaskih jadnika. Ova sitna buranija je zbog svog neznanja i polupismenosti ginula na sve strane za dzepove smijesnih balkanskih despota od kojih se jedan nalazi i na tvom avataru. Ovi "vojnici" tzv. NOZB su obicna fukara i vise su mi zalosni nego smijesni, kao i osoba od koje si preuzeo ovaj video.
Realist-idealist

#5 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Jazz_Junkie wrote:
Realist-idealist wrote:
Pa vidis, ovaj video je na Youtube postavio lik sa nadimkom BosKrajina. Otidji mu fino na profil i prelistaj njegove spotove, te one koji mu se nalaze u kategoriji "Favorites". Vec sam ranije zapazio nekoliko komentara iste osobe i postoji dovoljno indicija na osnovu kojih mogu zakljuciti da se radi o nacionalistickoj cyber-budali koja sebe smatra moralno superiornijom naspram ovih autonomaskih jadnika. Ova sitna buranija je zbog svog neznanja i polupismenosti ginula na sve strane za dzepove smijesnih balkanskih despota od kojih se jedan nalazi i na tvom avataru. Ovi "vojnici" tzv. NOZB su obicna fukara i vise su mi zalosni nego smijesni, kao i osoba od koje si preuzeo ovaj video.
Uopste se ne zanimam covjekom koji je postavio video i bezveze se bacas na tu stvar. Meni je interesantan samo video nista drugo.

A o rahmetli Aliji i "balkasnkim despotima" :-) smoriste vise..
Jazz_Junkie

#6 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Post by Jazz_Junkie »

Realist-idealist wrote:
Uopste se ne zanimam covjekom koji je postavio video i bezveze se bacas na tu stvar. Meni je interesantan samo video nista drugo.

A o rahmetli Aliji i "balkasnkim despotima" :-) smoriste vise..
Sve oko toga je relevantno posto pripadas istom politickom spektrumu.
felipe kajetano

#7 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Post by felipe kajetano »

Pa cuj, covjek bez puske i sa rukama na ledjima vise nije to sto jeste, bilo je i Bosnjaka koji su u takvim okolnostima štovali Karadzica i Srbiju pa ne mozes reci da su bili indoktrinirani velikosrpstvom...Suljo Tihic npr. mada za njega evo sad kazu da je i dalje ost'o vjeran ideji :)

Vjerujem da bi i postavljac ove "diskusije" u slicnim okolnostima štovao sve sem osobe iz avatara :wink:
Realist-idealist

#8 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

felipe kajetano wrote:Pa cuj, covjek bez puske i sa rukama na ledjima vise nije to sto jeste, bilo je i Bosnjaka koji su u takvim okolnostima štovali Karadzica i Srbiju pa ne mozes reci da su bili indoktrinirani velikosrpstvom...Suljo Tihic npr. mada za njega evo sad kazu da je i dalje ost'o vjeran ideji :)

Vjerujem da bi i postavljac ove "diskusije" u slicnim okolnostima štovao sve sem osobe iz avatara :wink:
Gle pasha moj mili ja nisam rekao prvo ni da je ovo u redu niti da je ovo primjer uspjesne indoktrinacije. Samo sam naveo da su krajisnici ludi posto fraer koji ih komanduje ocigledno misli da postize nesto kad ih jadne tjera da na pitanje ko je najbolji govore "Alija". To je sve
felipe kajetano

#9 Re: Krajisnici ludi - indoktrinacija autonomasa

Post by felipe kajetano »

Realist-idealist wrote:
felipe kajetano wrote:Pa cuj, covjek bez puske i sa rukama na ledjima vise nije to sto jeste, bilo je i Bosnjaka koji su u takvim okolnostima štovali Karadzica i Srbiju pa ne mozes reci da su bili indoktrinirani velikosrpstvom...Suljo Tihic npr. mada za njega evo sad kazu da je i dalje ost'o vjeran ideji :)

Gle pasha moj mili ja nisam rekao prvo ni da je ovo u redu niti da je ovo primjer uspjesne indoktrinacije. Samo sam naveo da su krajisnici ludi posto fraer koji ih komanduje ocigledno misli da postize nesto kad ih jadne tjera da na pitanje ko je najbolji govore "Alija". To je sve
Frajer ne misli nista, on ih samo maltretira, kakva ba crna indoktrinacija...ovo je obicno qurcenje nad zarobljenicima, nista novo :wink:
Post Reply