Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mogu li i ja sa vama pogledajte moje recepte gore u krajiskim specijalitetima dovoljan dokaz da sam Krajisnik i to jedan malo stariji vec sam 7- god u Sa , eto mogao bih i diplomirati uskoro :):). Uglavnom krajisnik iz Cazina tacnije od bolnice sa Klise ljute .
Da vas cujem krajisnici...ako vam budem morala pp-ove slati sastavicu crnu listu pa cete samo sokic moci piti...
Trenutno na tefericu:
- ja
- erazmo
- ziggy...u mislima...
- horns...ako ga usvojimo na nas kraj
- biscanin2...cuga u biscu...
Novi spisak...
- ja (na prvom mjestu )
- erazmo
- erazmo
- ziggy...u mislima...
- horns...ako ga usvojimo na nas kraj
- biscanin2...cuga u biscu...
- sklonost...ljuti krajisnik ...
Pa vidis Pitt, Krajisnici imaju sada totalnu prevagu na svojoj strani, sa mnom.
Krajisnici sa mnom, cudom u bosanskoj literaturi, sada imaju odgovor prvenstveno piscima iz Sarajeva i Podrinja.
Mi smo Krajisnici prkosan narod, prkosniji od svih i bolje pisemo od svih, bolji smo vjernici, bolji borci, kuhari, bolje smo i blentaviiji od svih, pa smo za razliku od svih ostalih, takvi.
Ako budes se zazelio sire elaboracije, ja sam tu, i Krajisnici.
Ma joj sto ovaj resto BiH ne zna nista drugo krajisnika nego pitati za Babu i slicne i onda kada popiju, na mjestu gdje su pitali, samarcinu pitaju se zasto, sta sam ti rekao.
Djecki eto kada iznajmljujemo trafriku, evo more i kod mene jer zivim kod sarajlija u trafrici jebes ga bice bolje. Uglavnom bilo bi bas lijepo da nas se okupi jedna cifra ali oni sto dodju i da su primili ono cuj ba, sa ima noga medju guzove i nisput .
Valjalo bi poslije bajrama eto da malo moremo i da ljudujemo sto se kod nas veli, i da se malo i o zenama more pricati he he he.
Eto a i more biti kakvog specijaliteta na menu-u jebiga moremo se zabumbarati .
sklonost wrote:Ma joj sto ovaj resto BiH ne zna nista drugo krajisnika nego pitati za Babu i slicne i onda kada popiju, na mjestu gdje su pitali, samarcinu pitaju se zasto, sta sam ti rekao.
Djecki eto kada iznajmljujemo trafriku, evo more i kod mene jer zivim kod sarajlija u trafrici jebes ga bice bolje. Uglavnom bilo bi bas lijepo da nas se okupi jedna cifra ali oni sto dodju i da su primili ono cuj ba, sa ima noga medju guzove i nisput .
Valjalo bi poslije bajrama eto da malo moremo i da ljudujemo sto se kod nas veli, i da se malo i o zenama more pricati he he he.
Eto a i more biti kakvog specijaliteta na menu-u jebiga moremo se zabumbarati .
hahahaha...zabumbarati...
uh...ja sam poprimila bolan i ponekad bona...sta ces do vraga...
pa zato kazem...polovinom novembra ... a za specijalitete...vidimo tvoje recepte...samo ti pocni kuhati