Netko ce valjda biti tako dobar da nam napravi i kljukusu
Krajiski teferic...
Moderator: Chloe
- Bumbar
#1 Krajiski teferic...
Eeee ok...ne mogu se sjetiti jesmo li imali ovu temu...ali nije ni vazno jer mi se ne da kopati
...uglavnom..posto nas ima dosta u sarajevu
...evo ja sam i komsiju otkrila
...sta kazete da se jednom i nadjemo svi onako djuture?
...
- Bumbar
A negdje u gradu?? necemo janje okretatierazmo wrote:Ja sam namah za![]()
Logistika nije problem, napravicemo kljukusu kolki cu Ceravci![]()
Samo, problem je vrijeme. I mjesto.
Nemojte samo Vrelo Bosne, to je tako ofucano.
Mozda Barice ???
- Bumbar
hahaha...sve mi se cini...nesto ove nase moras tjerati na sve...mislim da je nas najneaktivniji podforumerazmo wrote:ahh, ja se uhvatio za rijec teferich...![]()
moze i grad.
samo, po angaziranju ostalih spast ce sijelo na dvoje ljudi
- Bumbar
Odlicno hahaherazmo wrote:Mozda malo marketinga pomogne...
prva tura od mene, kolko god da dodje![]()
(al se mora dokazati krajiska pripadnost. komisija u sastavu Bumbar & Erazmo ce utvrditi po dijalektu)
Eto...druga tura je od mene
-
erazmo
otpjevas dvije, eto te u Crikvenici...
popijes kafu, osuncas se, iskupas se, i nazad, stignes na dnevnik
pa jos i navecer po Biscu...
Bio sam prosle sedmice pet dana poslom, ali kisa, kisa...hladno, hladno...
a ja jos ponio kupace da ladjarim malo po otokama, pa rostilj, pa sve...Nema bolan Une nigdje... evo izjutra me uhvati nostalgija
Halo Biscani (i ostali), gdje taj teferich, gdje entuzijazam? Jos se po moru brcka?!

popijes kafu, osuncas se, iskupas se, i nazad, stignes na dnevnik
a ja jos ponio kupace da ladjarim malo po otokama, pa rostilj, pa sve...Nema bolan Une nigdje... evo izjutra me uhvati nostalgija
Halo Biscani (i ostali), gdje taj teferich, gdje entuzijazam? Jos se po moru brcka?!
-
ziggy
Evo mene al ja nisam u Sarajevu.A rado bih se pridruzila krajiskom tefericu gdje god da je! Ja kako vidim vas dvoje biste mogli napraviti private teferic
posto se sve svelo samo na vas dvoje Krajisnika...
Nadam se da ce vam se jos neko pridruziti
pozdrav iz Beca....
Nadam se da ce vam se jos neko pridruziti
pozdrav iz Beca....
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Erasmus evo i ja sam za teferica mada nisam krajisnik
Al' mogu popit zato ko 2 krajisnika
:D:D
Al' mogu popit zato ko 2 krajisnika
- Bumbar
Of skrozerazmo wrote:otpjevas dvije, eto te u Crikvenici...![]()
popijes kafu, osuncas se, iskupas se, i nazad, stignes na dnevnik![]()
a ja jos ponio kupace da ladjarim malo po otokama, pa rostilj, pa sve...Nema bolan Une nigdje... evo izjutra me uhvati nostalgija![]()
hehe...vala bas nema...pusti ti baste ovdje...kad sam sjela u Pivnicu pa se razrahatila
@ziggy...mozemo mi taj teferic i u Becu napraviti...samo ti posalji papire hehe
@biscanin2...ne bi ja jarane podcjenjivala Hornsa haha...
-
erazmo
Dobro, Horns, jel se ti to prijavljujes zbog besplatne ture?horns&drums wrote:Erasmus evo i ja sam za teferica mada nisam krajisnik
Al' mogu popit zato ko 2 krajisnika:D:D
Salim se, naravno, bujrum ti je olvejs, samo ces morati slusati price u koje nisi najbolje upucen, i o ljudima koje ne znas. Ali, uz dobru kolicinu premingera nece ti to smetati, ne?
Samo, Bumbar, ona pivnica radi, ubi puru, ne mozes uci od ljudi, a Domi nista ne ulaze u nju, samo pusta muziku, sjedi i deblja se na sanku (udebljo se jedno trideset kila, cak sam se i posvadjao sa njim kad napravi fajrunat u dva sata, izgalamio se na njega jer me ignorisao, sram ga i stid bilo, odrasli zajedno!)
Reko da mu necu unici vise nikada...
I dosao odmah sutri dan, karakter
- Bumbar
haha...iskreno...u vezi ovog komentara hornsu da nece znati ljude o kojima se prica...ne znam ni ja 99% te raje u biscu...ja znam ljude koji znaju ljude haha...erazmo wrote:Dobro, Horns, jel se ti to prijavljujes zbog besplatne ture?horns&drums wrote:Erasmus evo i ja sam za teferica mada nisam krajisnik
Al' mogu popit zato ko 2 krajisnika:D:D
![]()
Salim se, naravno, bujrum ti je olvejs, samo ces morati slusati price u koje nisi najbolje upucen, i o ljudima koje ne znas. Ali, uz dobru kolicinu premingera nece ti to smetati, ne?
Samo, Bumbar, ona pivnica radi, ubi puru, ne mozes uci od ljudi, a Domi nista ne ulaze u nju, samo pusta muziku, sjedi i deblja se na sanku (udebljo se jedno trideset kila, cak sam se i posvadjao sa njim kad napravi fajrunat u dva sata, izgalamio se na njega jer me ignorisao, sram ga i stid bilo, odrasli zajedno!)![]()
![]()
![]()
Reko da mu necu unici vise nikada...
I dosao odmah sutri dan, karakter
Pivnica radi punom parom...znam da je guzva navecer pa smo mi srecom bili oko 13h...taman kad je prijateljica pauzu imala
Negooo...jeste li vi ljudi primjetili koliko djece ima na tim svim mjestima...odem negdje kao da sam u vrtic krenula
-
ziggy
Negooo...jeste li vi ljudi primjetili koliko djece ima na tim svim mjestima...odem negdje kao da sam u vrtic krenula Sad
Draga Bumbar i mi smo tako jednom nekad izgledali onima od nas starijima 5-6 i kusur godina.To ti je tako.A i jos gore je sto mi nismo konstantno u Biscu pa kad dodjem i izidjem u grad skoro da nikog ne znam osim moje raje.I pravo mi bude crnjak pa se pitam jel' to postajem stranac u svom gradu
A od te djece fakat nikog ne znam i osjecam se kao da imam 100 godina
Draga Bumbar i mi smo tako jednom nekad izgledali onima od nas starijima 5-6 i kusur godina.To ti je tako.A i jos gore je sto mi nismo konstantno u Biscu pa kad dodjem i izidjem u grad skoro da nikog ne znam osim moje raje.I pravo mi bude crnjak pa se pitam jel' to postajem stranac u svom gradu
- Bumbar
eh draga ziggy...moze bitiziggy wrote:
![]()
Joooj to fakat stoji...izadjemo kao da sam na mars pala...hahaha...
-
erazmo
Dobro to...mene pojedinci znaju pitati: a odakle si ti?Bumbar wrote:eh draga ziggy...moze bitiziggy wrote:
![]()
A od te djece fakat nikog ne znam i osjecam se kao da imam 100 godina...
Joooj to fakat stoji...izadjemo kao da sam na mars pala...hahaha...
-
erazmo
Sacekaj jos koju godinicu...ako ti se odulji fax...Bumbar wrote:hahaha...odlicno...erazmo wrote:quote]
Dobro to...mene pojedinci znaju pitati: a odakle si ti?
![]()
![]()
...bogme i mene ce uskoro poceti...ovo mi je 3 godina u sarajevu
Ove godine...
Jubilarna deseta kako sam "Sarajlija"
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Biscanin, mogu popit ko 4 krajisnika !!
:D
Erasmus, samo vi pricajte, ne smeta meni
:D
Erasmus, samo vi pricajte, ne smeta meni