Evo me, vecaveca_sa wrote:dje amalka, nema je 100 godina
Krajishki teferich :D
Moderator: Chloe
-
eHost
Uz svo duzno postovanje pravim Kladuscanima, ali onaj teferic je mogao komotno ostati u Americi. Kladusi i njenim gradjanima nije nista donio. Par kafa i pica sto su posjetioci iz Amerike ( nisam vidio europskih tablica nigdje ) popili, sigurno nije povecalo budzet grada.
Sta zapravo zele oni koji dodju sa americkim autom, sa americkim tablicama u Kladusu iz Chicaga ( npr. ) ? Pokazati da su u stanju u Americi da imaju neko prosjecno auto? Zasto jos placati transport auta do Europe i do Kladuse, kad onaj iz Kladuse ima bolje auto od tebe ( vidi pricu o A8 )?
Za vrijeme teferica, muzika se cula na sve strane. Mira nisam mogao naci ni na Starom gradu, kojeg sam po prvi put posjetio ( prva posjeta V.Kladusi, pa bas u shpicu upadnem
).
Guzva, smrad kojeg auta proizvode, naguravanje sa nekim domacim strancima itd... cemu? Lijepih djevojaka je uvijek bilo u Kladusi, ali mislim da se broj istih ( kao i procenat gole koze u vecernjim satima ) drasticno poveca kad dodje raja iz inozemstva. Kljucevi od auta, mobitel i novcanik na svakom stolu - jesu li to vrijednosti koje su danas vazne?
Kladusa je lijep gradic, ali za sve one koji ga zele posjetiti - nemojte zalutati za vrijeme teferica !
Pozdrav
eHost
Sta zapravo zele oni koji dodju sa americkim autom, sa americkim tablicama u Kladusu iz Chicaga ( npr. ) ? Pokazati da su u stanju u Americi da imaju neko prosjecno auto? Zasto jos placati transport auta do Europe i do Kladuse, kad onaj iz Kladuse ima bolje auto od tebe ( vidi pricu o A8 )?
Za vrijeme teferica, muzika se cula na sve strane. Mira nisam mogao naci ni na Starom gradu, kojeg sam po prvi put posjetio ( prva posjeta V.Kladusi, pa bas u shpicu upadnem
Guzva, smrad kojeg auta proizvode, naguravanje sa nekim domacim strancima itd... cemu? Lijepih djevojaka je uvijek bilo u Kladusi, ali mislim da se broj istih ( kao i procenat gole koze u vecernjim satima ) drasticno poveca kad dodje raja iz inozemstva. Kljucevi od auta, mobitel i novcanik na svakom stolu - jesu li to vrijednosti koje su danas vazne?
Kladusa je lijep gradic, ali za sve one koji ga zele posjetiti - nemojte zalutati za vrijeme teferica !
Pozdrav
eHost
-
domi
Nije mi namjera da branim nikoga ovdje, medjutim zelio bih obavijestiti neobavijestene da u Zagrebu posluje agencija, rent a car, jel', koja iznajmljuje auta sa tablicama raznih americkih drzava. Sin u Amerika, stari u Croaciji i tako sutaju to. Samo bih jos dodao da sam i sam misljenja kako je pomalo glupo slati auto dole da bi ga vozao tih nekih mjesec dana. Ispadne skuplja pita nego tepsija, ili ono bi obratno!?eHost wrote:
Sta zapravo zele oni koji dodju sa americkim autom, sa americkim tablicama u Kladusu iz Chicaga ( npr. ) ? Pokazati da su u stanju u Americi da imaju neko prosjecno auto? Zasto jos placati transport auta do Europe i do Kladuse, kad onaj iz Kladuse ima bolje auto od tebe ( vidi pricu o A8 )?eHost
Nazalost, izgleda da jesu i sto je jos gore, stvari se po svoj prilici, naskoro promijeniti nece. Ostaje mi samo da mlatim glavom u znak odobravanja, kad se slucajno za nekim stolom ili na partyu ( sijelueHost wrote: Kljucevi od auta, mobitel i novcanik na svakom stolu - jesu li to vrijednosti koje su danas vazne?
eHost
Sve u svemu, bitno je nadati se boljem!