Kraj Nacionalizmu
-
Ze Dijaspora
#1 Kraj Nacionalizmu
Dali vidite balkanskom nacionalizmu kraj? Dali je to uopce moguce?
Dali mozemo biti normalni i neoptereceni nacionalizmom?
- pitt
#2 Re: Kraj Nacionalizmu
tek je pocelo ba..........hiljadu godina mrznje i nazadovanjaseka wrote:Dali je rahmetliZe Dijaspora wrote:Dali vidite balkanskom nacionalizmu kraj? Dali je to uopce moguce?
Dali mozemo biti normalni i neoptereceni nacionalizmom?/pokojni
![]()
Neu skoro vrijeme
u sve pore zivota se uvukao i jos se potencira
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#3 Re: Kraj Nacionalizmu
Ze Dijaspora wrote:Dali vidite balkanskom nacionalizmu kraj? Dali je to uopce moguce?
ne
ne
ne
ne
-
mr__bosnjak
#7 Re: Kraj Nacionalizmu
NeZe Dijaspora wrote:Dali vidite balkanskom nacionalizmu kraj? Dali je to uopce moguce?
- Novi_Nick
#8 Re: Kraj Nacionalizmu
Nemoj mjesati termine Fasizam, Nacionalizam, PatriotizamZe Dijaspora wrote:Dali vidite balkanskom nacionalizmu kraj? Dali je to uopce moguce?
Mi pripadnici BH naroda i nacije imamo samo jednu i jedinu svoju drzavu RBiH i kao njeni patrioti imamo pravo na njenu odbranu i zastitu njenih vitalnih interesa kao i svi drugi u cijelom svijetu koji brane interese svojih gradjana i drzava. E sada sto je za neke BH nacionalizam nesto negativno za mene je pozitivno jer volim svoju drzavu i svoj BH narod i naciju svidjalo se to nekome ili ne. Ali to ne radim na stetu drugih gradjana i pripadnika stranih identiteta.
Sve dok se u BiH ne zadovolji pravo i pravda biti ce BH nacionalizma a bogami i patriotizma ali na konstruktivan i pozitivan nacin za sve BH gradjane i drzavu RBiH
-
mr__bosnjak
#9 Re: Kraj Nacionalizmu
Skljoco nije te dugo bilo.Novi_Nick wrote:Nemoj mjesati termine Fasizam, Nacionalizam, PatriotizamZe Dijaspora wrote:Dali vidite balkanskom nacionalizmu kraj? Dali je to uopce moguce?
Dali mozemo biti normalni i neoptereceni nacionalizmom??
Mi pripadnici BH naroda i nacije imamo samo jednu i jedinu svoju drzavu RBiH i kao njeni patrioti imamo pravo na njenu odbranu i zastitu njenih vitalnih interesa kao i svi drugi u cijelom svijetu koji brane interese svojih gradjana i drzava. E sada sto je za neke BH nacionalizam nesto negativno za mene je pozitivno jer volim svoju drzavu i svoj BH narod i naciju svidjalo se to nekome ili ne. Ali to ne radim na stetu drugih gradjana i pripadnika stranih identiteta.
Sve dok se u BiH ne zadovolji pravo i pravda biti ce BH nacionalizma a bogami i patriotizma ali na konstruktivan i pozitivan nacin za sve BH gradjane i drzavu RBiH
- Novi_Nick
#10 Re: Kraj Nacionalizmu
Ljudi moji ovaj Mr_Bosnjak je prolup'o k'o cincilator. Poceo mjesati nickove. Ljudi pomozite covjeku, sevap je, zaglupljenost i prividjanje je opasna bolestmr__bosnjak wrote:Skljoco nije te dugo bilo.Novi_Nick wrote:Nemoj mjesati termine Fasizam, Nacionalizam, PatriotizamZe Dijaspora wrote:Dali vidite balkanskom nacionalizmu kraj? Dali je to uopce moguce?
Dali mozemo biti normalni i neoptereceni nacionalizmom??
"zemljak" ovo ipak nije Sandzak nego jedna za tebe strana drzava BiH i prica o njoj. Nego "jarane" brani ti teritorijalni integritet Sandzaka u Srbiji a pusti nas Bosance i Hercegovce da se branimo sami i svoju drzavu BiH od okupacije Srba, Hrvata, Bosnjaka, Sandzaklija i slicnih uvezenih teritorijalnih tkz BH patriota. Ako nas Bosance i Hercegovce i dalje budu branile Sandzaklije, Srbi, Hrvati, Bosnjaci i slicni ostacemo bez drzave. Vi niste u stanju da odbranite Sandzak a kamoli da spasavate BiH.
Nemoj sta zamjerit
-
mr__bosnjak
#11 Re: Kraj Nacionalizmu
Evo ga opet Skljoco zakuha ali tebi se ionako nemoze pomoc sa ikakvim sevapom.Novi_Nick wrote:Ljudi moji ovaj Mr_Bosnjak je prolup'o k'o cincilator. Poceo mjesati nickove. Ljudi pomozite covjeku, sevap je, zaglupljenost i prividjanje je opasna bolestmr__bosnjak wrote:Skljoco nije te dugo bilo.Novi_Nick wrote: Nemoj mjesati termine Fasizam, Nacionalizam, Patriotizam?
Sve dok se u BiH ne zadovolji pravo i pravda biti ce BH nacionalizma a bogami i patriotizma ali na konstruktivan i pozitivan nacin za sve BH gradjane i drzavu RBiH?
"zemljak" ovo ipak nije Sandzak nego jedna za tebe strana drzava BiH i prica o njoj. Nego "jarane" brani ti teritorijalni integritet Sandzaka u Srbiji a pusti nas Bosance i Hercegovce da se branimo sami i svoju drzavu BiH od okupacije Srba, Hrvata, Bosnjaka, Sandzaklija i slicnih uvezenih teritorijalnih tkz BH patriota. Ako nas Bosance i Hercegovce i dalje budu branile Sandzaklije, Srbi, Hrvati, Bosnjaci i slicni ostacemo bez drzave. Vi niste u stanju da odbranite Sandzak a kamoli da spasavate BiH.
Nemoj sta zamjerit![]()
Nego ti lijepo idi pomazi Srbijancima da brane Srbiju od Srba koji su je kolko ja vidim okupirali.
I nisam Sandzaklija mada nema greske to biti ali ja sam iz Visokog ako znas gdje je to znaci u srednjoj Bosni a ne Sandzaku. I kada tolko zelis reci to za tvoj bosanski narod(i ja sam Bosanac ali i Bosnjak) sto neides na televiziju ili nesto nece ti pomoc prica po forumu pa mozda opet bude nesto od tvog sevapa.