Malo si fulno sto se tice boldiranog ,ali sve u svemu slazem se, ali citiracu jednog cijenjenog forumasaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Kada vućeš za jezik evo da odgovorim istim tonom. Ta kataklizma bošnjačkog naroda se naravno trebala desiti kao što je onaj vaš ludi ratni zločinac najavljivao za govornicom, ali na vašu nesreću se nije sprovela u djelo iz više razloga. Kada govorimo o katalizmama naroda mislim da su Srbi najveći gubitnici u bivšoj Jugoslaviji ali eto neki i danas sanjaju vlažne snove u obliku neke mitomanske Srbije i granice Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica. O ratnom zločincu i izdajniku Fikretu Abdiću ne treba trošiti rijeći, o njemu je ovozemaljski sud rekao dovoljno a i šta bi za novo imao reći ishlapljeli starac i njegova neracionalna politika?forceware wrote:Ne zaboravi da se ta kataklizma bošnjačkog naroda dešava od 1991 kada su počeli da mašu zastavama Turske i Saudijske Arabije i kada su islamisti iz SDA na prevaru smijenili legalno izabranog Fikreta Abdića.Almond wrote:Entiteti su nastali da bi se Bošnjaci koji su muslimani u očima Zapada satjerali u kontrolisane "rezervate".
Nakon ozakonjenja genocidne tvorevine RS u Dejtonu i oslobađanja Srbije od odgovornosti u Hagu izgubio sam svaku iluziju u dobre namjere Zapada.
Ne očekujem ukidanje entiteta.
Retorika koju možemo vidjeti po ovim sarajevskim bošnjačkim forumima i mržnja koju iz njih izbija daju nama Srbima a i Hrvatima vjeru u ispravnost naših postupaka, i prije 20 godina a i sada.
Te floskule o sarajevskim forumima/novinama/doktorima/političarima su već toliko postale isprazne da mislim da ga ni prosječan glasač SNSD-a ne uzima za ozbiljno - smišljajte nešto novo. Sa druge strane pogledaj bljuvotine na forumu I. Sarajevo gdje se otvoreno poziva na nova klanja ali to naravno nikom od vas separatista iz manjeg BH entiteta ne smeta pa kada malo bolje razmislim KLIX.BA je zaista visoko profesinalni portal i imeprativ za portale u okruženju.
Kada govoriš o navodnoj ispravnosti vaših (Srpskih i Hrvatskih) postupaka (genocida, protjerivanja i ratnih zločina) evo upravo ovakvi tvoji komentari nama Bošnjacima otklanjaju svaku sumnju u ispravnost naših postupaka te nam daju novu snagu da istrajemo u svojim nastojanjima da separatistima iz manjeg BH entiteta i ekstremnom krilu HDZ-a ne dozvolimo cijepanje BiH.
argyle wrote:Ja odem u Bileću i počnem pričati o reformi zdravstva, a oni moji seljaci bulje k’o telad. Onda ja viknem: ‘Mi nećemo dati Republiku Srpsku!’, a oni u delirij.