Kradu li nas ...Kradu

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
bpsang

#1 Kradu li nas ...Kradu

Post by bpsang »

Molim vas jedan od primjera kradje ionako siromasnog stanovnistva

do kad ovako,
ako imate slican primjer postirajte, neko ce se valjda naci u ovoj jadnoj drzavi da to iznese na čistac

primjer br. jedan po zakonu o kilazi hljeba / kruha trebalo bi da bude 400 grama

Image
black

Post by black »

400 grama al dok nije pecen :D
*mima*

#3 Re: Kradu li nas ...Kradu

Post by *mima* »

100_KA wrote:Molim vas jedan od primjera kradje ionako siromasnog stanovnistva

do kad ovako,
ako imate slican primjer postirajte, neko ce se valjda naci u ovoj jadnoj drzavi da to iznese na čistac

primjer br. jedan po zakonu o kilazi hljeba / kruha trebalo bi da bude 400 grama

Image
E da mi je da vidim ko ce to da iznese na čistac............. :sad:
prleitihi

Post by prleitihi »

stole ba..nije ovo umjetnost fotografije.. :D:D:D
black

Post by black »

prleitihi wrote:stole ba..nije ovo umjetnost fotografije.. :D:D:D
ne zna stole sto nece fotografisati... :D ..pocece pisati postove rukom pa fotkati i tek onda lijepiti ovde :D
Comrad

Post by Comrad »

Nego jesi ti smaz'o ovih 350 gr... :D
tech10

Post by tech10 »

Ova struca je dobro bajata i dosta vode je vec iz nje isparilo. :D
BELLUNO

Post by BELLUNO »

Vaga nije tacna
prleitihi

Post by prleitihi »

ma tačna je ba..nego stole poj'o onu tamo stranu haman čitavu.. :D:D
bpsang

Post by bpsang »

nista od vas a oni vas i dalje kradu,
nemam pri ruci sad one zeljanice i bureke sto ih prave i savijaju rucno firma se zove cini mi se JAMI ili tako nesto.
Prvih dana su bile mashala pozamasne njih 6 u kutiji, a danas ni pola od pola, al nije bitno, vozno je NIJE STOLE OVO UMJETNOST FOTKANJA :D

Da li neko od vas pije caj ...prijatno i uzivajte, ali ako kupite caj od proizvodaca SETI
sjeticete se i reci ce te da sam bio u pravu
u jednoj vrecici nema caja ni za fildjan a kamo li za dva dl vode...

naleticete kad tad
uvjek dobar gost

Post by uvjek dobar gost »

Stole pohvala za sve napisano i uslikano... kradu nas nego šta... gore je neko u drugoj temi postirao problem vode, i drugih usluga koje se paušalno naplaćuju...
Ja bih izdvojio lopove koji se zovu ELOB..... to je prava mafija... nit čovjek može da utiče na programe.... nit može njih na normalan način da kontaktira... oni sad čak ni ne šalju inkasante za naplatu, već su počeli da šalju račune... a momke za naplatu su valjda sve otpustili.... daju nam one džabne njemačke kanale, turske, srbijanske.... sve u svemu nema jedno deset kanala koji se gledati mogu ostalo sve je bezzzzzeeee....

Ne znam jel Semiha B primila novac... ili je Denis Z bio predmetom podmazivanja......
BihYankee

Post by BihYankee »

Ma čovjek je baš u pravu. Treba se boriti protiv prevare potrošača. Evo bratov primjer: Kupio glanc nov auto U Berlijeti daju 3(tri ) godine garancije. Nakon otprilike godinu brat im odvede na redovni servis i zamoli ih da pogledaju kocione diskove jer se tockovi tresu prilikom kočenja, isto tako se malo čuje "druk ležaj ili lamela kvačila" a svjetla na "leru" trepere te često pregorijevaju sijalice. Servis su uredno naplatili (400 KM) a za kočnice kažu da je ih je pregrijao čestim kočenjem i da treba zamjeniti diskove koji su potrošni materijal pa ne ulaze u garanciju, a slično je i za lamelu i regler čak mu je sugerisano da kupi kvalitetnije sijalice iako su pregorile i one originalne(koje su naravno "potrošni " materijal. Pitanje: šta na autu nije potrošni materijal i koga on pravi budalom. Dileru slijedi od mene prijava Ševroletu za Evropu jer bruka brand name i prijava inspekciji a sve to nakon što stignu nalazi sa mašinskog fakulteta o vještačenju. Koštaće nas ovo ali će na kraju platiti diler, naravno ukoliko smo u pravu.
Post Reply