Kradja uz prijetnju u tramvaju
- triconja
#1 Kradja uz prijetnju u tramvaju
Danas u tramvaju pridje mi neki momak i uz prijetnje da ce izvaditi noz uzeo pare i mobitel. Nije mi zao ni jednog ni drugog nego me zanima u takvim slucajevima da li se ti kriminalci ponovo vracaju istim zrtvama?
- drndalo
#2 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Sto? Fali ti uzbudjenja ?
- semirsar
#3 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Pa sad, kad je vidio da ti nije zao i da si laka musterija, nadaj se ti njemu opet, opet i opet... Ocekuj i to da ce mu vremenom i apetit porasti. Jbt, cuj neko mu rek'o imam noz?!triconja wrote:Danas u tramvaju pridje mi neki momak i uz prijetnje da ce izvaditi noz uzeo pare i mobitel. Nije mi zao ni jednog ni drugog nego me zanima u takvim slucajevima da li se ti kriminalci ponovo vracaju istim zrtvama?
- triconja
#4 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Nije mi zao gore navedenog jer je moglo da zavrsi drugacije...semirsar wrote:Pa sad, kad je vidio da ti nije zao i da si laka musterija, nadaj se ti njemu opet, opet i opet... Ocekuj i to da ce mu vremenom i apetit porasti. Jbt, cuj neko mu rek'o imam noz?!triconja wrote:Danas u tramvaju pridje mi neki momak i uz prijetnje da ce izvaditi noz uzeo pare i mobitel. Nije mi zao ni jednog ni drugog nego me zanima u takvim slucajevima da li se ti kriminalci ponovo vracaju istim zrtvama?Pa sto nisi zavristao k'o da te kolju, pa da vi's kako bi razgulio k'o lastin rep
- sarajlija80
#5 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
stocem bi ga momentalno posalo na patos
- Chile17
#6 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
izvini al' si ispao levattriconja wrote:Danas u tramvaju pridje mi neki momak i uz prijetnje da ce izvaditi noz uzeo pare i mobitel. Nije mi zao ni jednog ni drugog nego me zanima u takvim slucajevima da li se ti kriminalci ponovo vracaju istim zrtvama?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
lajkujMe
#7 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Samo noz? Sto ga nisi odmah za vrat pa mu prste u oci zakopao? Ne bi taj vise nikad ni pomislio na nesto slicno
-
Blajze
#8 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
triconja wrote:Danas u tramvaju pridje mi neki momak i uz prijetnje da ce izvaditi noz uzeo pare i mobitel. Nije mi zao ni jednog ni drugog nego me zanima u takvim slucajevima da li se ti kriminalci ponovo vracaju istim zrtvama?
Nevjerujem da će te tražit, ali vjerovatno će kad tad naići na jedno drugo. Vjerovatno je bio sa rajom pa je imao muda da priđe i to kaže.
Sljedeći put kad ga vidiš, i budeš sa rajom, fino ga nafatajte i uzmete sve što nosi na sebi.
@ostali
Vi bi ste se isto usrali, tako da nemojte glumit online huligane i jake
- triconja
#9 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Pametan odgovor...Blajze wrote:triconja wrote:Danas u tramvaju pridje mi neki momak i uz prijetnje da ce izvaditi noz uzeo pare i mobitel. Nije mi zao ni jednog ni drugog nego me zanima u takvim slucajevima da li se ti kriminalci ponovo vracaju istim zrtvama?
Nevjerujem da će te tražit, ali vjerovatno će kad tad naići na jedno drugo. Vjerovatno je bio sa rajom pa je imao muda da priđe i to kaže.
Sljedeći put kad ga vidiš, i budeš sa rajom, fino ga nafatajte i uzmete sve što nosi na sebi.
@ostali
Vi bi ste se isto usrali, tako da nemojte glumit online huligane i jake
E da vi znate kakav je jeben osjecaj kad ti dodje neki lijevi obgrli te jednom rukom a druga ruka u dzepu i zatrazi to. Nadam se da ce vam ovo naumpast kad tad, samo se rugajte tudjoj nesreci.
- Chile17
#10 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
pametan odgovor sto te podrzao,jel inace tako u zivotu,ko se ne slaze s tobom nije pametan ? i ja se bar nisam rugao,za ostale ne znam ali ne bih volio da prvo moje pa tako vjerujem o od drugih odgovore..
- P308
#11 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Ma niko ti se ne ruga, trebao si reagovati nekako, ali razumijem te, u tom momentu jednostavno zablokiras.
- karanana
#12 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
dze ce te ponovo naci?
- Chile17
#13 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
ovo ti je najbolji odgovor..P308 wrote:Ma niko ti se ne ruga, trebao si reagovati nekako, ali razumijem te, u tom momentu jednostavno zablokiras.
- triconja
#14 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Pametan odgovor zbog ovogChile17 wrote:pametan odgovor sto te podrzao,jel inace tako u zivotu,ko se ne slaze s tobom nije pametan ? i ja se bar nisam rugao,za ostale ne znam ali ne bih volio da prvo moje pa tako vjerujem o od drugih odgovore..
- Kinaski
#15 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Bas mi te zao
- semirsar
#16 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Ma o cemu vi ba? Je l' sad treba svi da se jos naguzimo? Nisam balavac, ali sam i ja bio mlad i u traJVAnu, na ulici, skoli, ma svugdje ba su mi hajvani prilazili i pokusali svoj hajvanluk mi prosipati, popio sam ali i podijelio finih batina, SVOJE NIKAD NIKOM nisam dao da mi uzme. Das mu jednom, eto ga svaki put kad se sretnete, e nes meni prodavat svoje fore, mrs! Ta sorta ide na foru, i uvijek uzmakne ako pokazes zube.
P.S. Moj prvi post nije bio ruganje, vec dobar savjet, kazes u tramvaju, znaci bilo raje, ako nista drugo, to bi bio momenat da ga zbunis, da on utekne, ili u krajnjem slucaju dobijes mogucnost da ti uteknes, znaci dobar savjet a ne ruganje, kuzis?!
P.S. Moj prvi post nije bio ruganje, vec dobar savjet, kazes u tramvaju, znaci bilo raje, ako nista drugo, to bi bio momenat da ga zbunis, da on utekne, ili u krajnjem slucaju dobijes mogucnost da ti uteknes, znaci dobar savjet a ne ruganje, kuzis?!
- triconja
#17 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Ja sam jednom popio fine batine sbog tog ne dam svoje. Stojimo mi poslije skole na stanici i prilaze stanici trojica (mojih godina) i uzimaju od jedne cure nesto i dodjose do mene i hoce mi uzet kesu(bilo je nekih stvari u njoj) i ja nisam dao. Pocese oni mene udarat i ja se ko nesto branim a nesto udaram a ovi nazovimo "skolske kolege" stoje po strani i gledaju, niko nije kurcem mrdno.semirsar wrote:Ma o cemu vi ba? Je l' sad treba svi da se jos naguzimo? Nisam balavac, ali sam i ja bio mlad i u traJVAnu, na ulici, skoli, ma svugdje ba su mi hajvani prilazili i pokusali svoj hajvanluk mi prosipati, popio sam ali i podijelio finih batina, SVOJE NIKAD NIKOM nisam dao da mi uzme. Das mu jednom, eto ga svaki put kad se sretnete, e nes meni prodavat svoje fore, mrs! Ta sorta ide na foru, i uvijek uzmakne ako pokazes zube.
Prekjuce se vozim trolom i odjednom cujem ljudi pricaju kako su mogli i tako to. Kasnije kroz dalji tok price skontam da je jedan zeni otrgo lancic sa vrata(a jos dvojica su cuvala strazu). Kaze neki covjek to su vec stalni u troli. Pita ga momak sto ne rece da sprijece tu kradju covjek suti ko zaliven.
Moglo se svasta nesto uradit u ovoj situaciji, a ja sam odabrao ovaj nacin jer sam smatrao u tom trenutku da je najbezbolniji.
- gnjev
#18 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
HAHAHAHAHAHdrndalo wrote:Sto? Fali ti uzbudjenja ?
nominujem za post godine !
-
Boskero
#19 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:40, edited 1 time in total.
- relax11
#20 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Imao sam slicnu situaciju kada sam bio treci ili cetvrti razred srednje, gdje sam bio sa dva havera. Uzeli mi po hamburger i sjeli onde u blizini Skenderije da ne jedemo i hodamo
Kad eto ti nekog klosarcica nema u njemu 50 kila torbica na sebi majica kratkih rukava neka bijela, ono klasicno receno klosar koji je sa sobom imao chips i sinalco kolu onu.
Prvo pitanje sto mu je bilo ima li ko pola marke. Reko nema niko sad uzeli hamburger sve potrosili. Ode on i vraca se nakon minutu kaze ajde sad dajte sve pare nemoj da rovim, imam noz. Reko ajde molim te rovi da vidim (imao sam nekih para, mobitel i nekih papirica po depu).
Kad stvarno pride momak i krenu za dep, ustade haver kako krenu da me rovi spuca ga on nogom u glavu pade. Dobio je jos nekoliko nogu u glavu i tijelo. I otisli smo laganim koracim dok je on nama nesto prijetio u lezecem polozaju
Mislim da mu nece vise naupasti da ista ikome trazi.
To je moja pricica, da sam bio sam dao bi mu pola marke kada je tek dosao, ali u drustvu se osjecas nekako slobodnije jer znas da ce ti pomoci u svakoj situaciji (drzali smo se uvjek zajedno).
Kad eto ti nekog klosarcica nema u njemu 50 kila torbica na sebi majica kratkih rukava neka bijela, ono klasicno receno klosar koji je sa sobom imao chips i sinalco kolu onu.
Prvo pitanje sto mu je bilo ima li ko pola marke. Reko nema niko sad uzeli hamburger sve potrosili. Ode on i vraca se nakon minutu kaze ajde sad dajte sve pare nemoj da rovim, imam noz. Reko ajde molim te rovi da vidim (imao sam nekih para, mobitel i nekih papirica po depu).
Kad stvarno pride momak i krenu za dep, ustade haver kako krenu da me rovi spuca ga on nogom u glavu pade. Dobio je jos nekoliko nogu u glavu i tijelo. I otisli smo laganim koracim dok je on nama nesto prijetio u lezecem polozaju
Mislim da mu nece vise naupasti da ista ikome trazi.
To je moja pricica, da sam bio sam dao bi mu pola marke kada je tek dosao, ali u drustvu se osjecas nekako slobodnije jer znas da ce ti pomoci u svakoj situaciji (drzali smo se uvjek zajedno).
- gnjev
#21 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Taj bi mu uzo babinu ustedjevinu i da mu je reko` daj mi pare lud sam
- undefined007
#22 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
jebena je to situacija ne znas je li blefira ili je fakat takav a poznavajuci mentalitet omladine ove nase imaju sve i svasta uz sebe ne bi se libio to upotrijebiti ma nek si dao bice telefona opet i para zivot je najbitniji samo izvuci pouku iz te situacije i razmisljaj kako ces se postaviti drugi put 
- semirsar
#23 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Takvo razmisljanje je i dovelo do sveg sranja onaokolo. Popusti im svaki put kad im se prahne, eto vam ih i na vrata, trazit ce vam pare, stvari, pa na kraju i zene i kceri vam na oci silovati, e pa i terba ko vas jebe! Ja znam sta cu ako krene na mene, ili nekog mog, tako bujrum!undefined007 wrote:jebena je to situacija ne znas je li blefira ili je fakat takav a poznavajuci mentalitet omladine ove nase imaju sve i svasta uz sebe ne bi se libio to upotrijebiti ma nek si dao bice telefona opet i para zivot je najbitniji samo izvuci pouku iz te situacije i razmisljaj kako ces se postaviti drugi put
Ne znam ni koji se qrac javi na temu, samo se iznervirah, a more bit' i ban popusilic fasujem, aj vozdra i "pamet" u...
Last edited by semirsar on 27/05/2014 23:00, edited 2 times in total.
- SmokingMan
#24 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
Ne bih da pametujem,savjet ti je moj,upiši kakav kurs borilačkih vještina.
-
Boskero
#25 Re: Kradja uz prijetnju u tramvaju
.
Last edited by Boskero on 29/10/2017 01:40, edited 1 time in total.