U više navrata koristila sam usluge avio prevoznika. Svaki put prije polaska obavezno uplatim dopunsko zdravstveno osiguranje, i posebno naglasim da želim platiti osiguranje "od svega i svačega". Prvo me čudno pogledaju, pa na kraju slegnu ramenima. A vjerujte isplatilo mi se. Jedne prilike početak upale pluća a ja u Njemačkoj doktoru. I nije bilo problema.
Nakon nekoliko godina izgubila mi se prtljaga na aerodromu. Nakon 15 tak dana vrate mi prtljagu, oštećenu, i pokradenu. E tu su me htjeli osiguravatelji zavaliti. Ali nedam se ja. Naravno sve naplatila.
Zaključak. OSIGURAJTE SE nije puno para a vrijedi
Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
-
Raska
- chuchumbamayumbe
#27 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
Zato ja nikada ne kupujem mobitel skuplji od 100km! 
- tech10
#28 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
Dobro si prosla, Stoji su na koncertu maznuli gacice. 
- x generation
#29 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
Drugi put ces drukcije,zao mi je sto ces imati peripetije oko toga,ali vjeruj mi da neces puno postici.
Sljedeci put u prtljagu stavi im mobitel koji je veliki kao pecena jufka
,ostalo sto vrijedi u rucni prtljag ili se jednostavno osiguraj.Pobogu to je isto da si napunila torbu punu €,i na kraju se cudila da ti netko isprazni,lopovluk je univerzalna stvar,nije samo preodredjen za Türk Hava Yollari 
Sljedeci put u prtljagu stavi im mobitel koji je veliki kao pecena jufka
-
thumb
#30 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
Nisam, stooo? To je isto ko i tramvaj.
- Altsa
#31 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
izvini sto ti to moram reci ali si krivi za to sto ti se desilo jedino ti. nikad nisam cuo u zivotu da se u kofer stavljaju vrijedne stvari kao sto je tvoj mobitel.bosancica2008 wrote:Hvala vam svima. Imam kod sebe racun jer sam ga kupila uoci puta.Imam i kutiju u kojoj je mobitel stajao i odakle je izvucen tako sto je jedan dio kartona kutije pocijepan. Iskreno, sve mi se zgadilo. Sada ispade niko nije kriv.
- Fair Life
#32 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
Na svaki dzepic od putne torbe po jedan okaciti...

Istina... kljuc cuva od postenog covjeka, a od lopova...

Istina... kljuc cuva od postenog covjeka, a od lopova...
- ljubav_aha
#33 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa
posudjen vic :babyline wrote:thumb wrote:Nisam, stooo? To je isto ko i tramvaj.
Narodi
Karta Ocjena: 2.98 Ocjenite vic: 1 2 3 4 5
- Vic dana: 14.Apr.2005. ID: 35104 | prijavi dupli
Dodje seljak iz Gornje Sabante na autobusku stanicu i kaze:
- "Dajte mi jednu kartu do Japana!"
Sluzbenica mu zacudjeno rece da mora da ode u Kragujevac pa da pita tamo! Ode on u Kragujevac i pita za kartu do Japana,a ovi ga poslase u Beograd da pokusa tamo! Dodje on na surcinski aerodrom i pita za kartu do Japana, a sluzbenica mu rece da oni nemaju direktan avion za Japan, ali da uskoro ima jedan za Sofiju pa moze proba tamo. Ode on do Sofije i pita jel moze da dobije jednu kartu do Japana, a ovi mu rekose da nemaju, ali da moze da ode do Moskve i da odatle ima direktan let. Otputuje on do Moskve pita za kartu do Japana i ovi mu rekose da ima jedno mesto sledeceg dana.
Saceka on jedan dan, ukrca se u avion i otputuje za Japan. Posle nekoliko dana boravka u Japanu dosadi njemu i odluci on da se vrati kuci. Ode na aerodrom u Tokiju i pita:
- "Molim vas, mogu li dobiti jednu kartu do Sabante?"
A sluzbenica na salteru ce ljubazno:
- "ZA KOJU, GORNJU ILI DONJU?"