Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Raska

#26 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by Raska »

U više navrata koristila sam usluge avio prevoznika. Svaki put prije polaska obavezno uplatim dopunsko zdravstveno osiguranje, i posebno naglasim da želim platiti osiguranje "od svega i svačega". Prvo me čudno pogledaju, pa na kraju slegnu ramenima. A vjerujte isplatilo mi se. Jedne prilike početak upale pluća a ja u Njemačkoj doktoru. I nije bilo problema.
Nakon nekoliko godina izgubila mi se prtljaga na aerodromu. Nakon 15 tak dana vrate mi prtljagu, oštećenu, i pokradenu. E tu su me htjeli osiguravatelji zavaliti. Ali nedam se ja. Naravno sve naplatila.
Zaključak. OSIGURAJTE SE nije puno para a vrijedi
chuchumbamayumbe

#27 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by chuchumbamayumbe »

Zato ja nikada ne kupujem mobitel skuplji od 100km! :D
tech10

#28 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by tech10 »

Dobro si prosla, Stoji su na koncertu maznuli gacice. :D
x generation

#29 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by x generation »

Drugi put ces drukcije,zao mi je sto ces imati peripetije oko toga,ali vjeruj mi da neces puno postici.
Sljedeci put u prtljagu stavi im mobitel koji je veliki kao pecena jufka :) ,ostalo sto vrijedi u rucni prtljag ili se jednostavno osiguraj.Pobogu to je isto da si napunila torbu punu €,i na kraju se cudila da ti netko isprazni,lopovluk je univerzalna stvar,nije samo preodredjen za Türk Hava Yollari :D
thumb

#30 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by thumb »

Nisam, stooo? To je isto ko i tramvaj.
Altsa

#31 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by Altsa »

bosancica2008 wrote:Hvala vam svima. Imam kod sebe racun jer sam ga kupila uoci puta.Imam i kutiju u kojoj je mobitel stajao i odakle je izvucen tako sto je jedan dio kartona kutije pocijepan. Iskreno, sve mi se zgadilo. Sada ispade niko nije kriv.
izvini sto ti to moram reci ali si krivi za to sto ti se desilo jedino ti. nikad nisam cuo u zivotu da se u kofer stavljaju vrijedne stvari kao sto je tvoj mobitel.
Fair Life

#32 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by Fair Life »

Na svaki dzepic od putne torbe po jedan okaciti...

Image

Istina... kljuc cuva od postenog covjeka, a od lopova... :-?
ljubav_aha

#33 Re: Kradja tokom leta Turkish Airlinesa

Post by ljubav_aha »

babyline wrote:
thumb wrote:Nisam, stooo? To je isto ko i tramvaj.
posudjen vic :

Narodi
Karta Ocjena: 2.98 Ocjenite vic: 1 2 3 4 5
- Vic dana: 14.Apr.2005. ID: 35104 | prijavi dupli

Dodje seljak iz Gornje Sabante na autobusku stanicu i kaze:
- "Dajte mi jednu kartu do Japana!"
Sluzbenica mu zacudjeno rece da mora da ode u Kragujevac pa da pita tamo! Ode on u Kragujevac i pita za kartu do Japana,a ovi ga poslase u Beograd da pokusa tamo! Dodje on na surcinski aerodrom i pita za kartu do Japana, a sluzbenica mu rece da oni nemaju direktan avion za Japan, ali da uskoro ima jedan za Sofiju pa moze proba tamo. Ode on do Sofije i pita jel moze da dobije jednu kartu do Japana, a ovi mu rekose da nemaju, ali da moze da ode do Moskve i da odatle ima direktan let. Otputuje on do Moskve pita za kartu do Japana i ovi mu rekose da ima jedno mesto sledeceg dana.
Saceka on jedan dan, ukrca se u avion i otputuje za Japan. Posle nekoliko dana boravka u Japanu dosadi njemu i odluci on da se vrati kuci. Ode na aerodrom u Tokiju i pita:
- "Molim vas, mogu li dobiti jednu kartu do Sabante?"
A sluzbenica na salteru ce ljubazno:
- "ZA KOJU, GORNJU ILI DONJU?"
Post Reply