Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

axi

#101 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by axi »

Veliki pozdrav svima.
Nekoliko puta sam zapocinjao nesto da kazem, tj napisem, i na kraju izbrisem da nebude da sam "nezahvalan".
axi wrote:Da me nebi neko stavi medju ove quote i rekao
vidis kako si nezahvlan, mi ti jos pomognemo a ti tako.

Ja zaista nemam toliko vremena da ovdje visiim i raspravljam se, jer svaka ta rasprava podize mrznju i siri nered.
ako neko zeli pricu i normalan dijalog nek se javi, pa kada dodjem u Sarajevo sjednut cemo, kaficu popit i ispricat se ko ljudi.

Prodje mi misao kroz glavu "eh sto se vama nece isto ili slicno desit da vidim kako bi vi reagovali..." pa se ispravih, NEBIH volio da vam se nista slicno desi, ali ako vam se desi, nebiste izigravali virtuelnog Robin Huda. Lako je sjedet i iz toplih i udobnih fotelja "rjesavat" drustvene probleme po foruma.

jos jednom, ako je neko za kaficu kada dodjem u sarajevo :) ispricat cemo se kao ljudi :)
respo

#102 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by respo »

a je li ti kad prodje kroz glavu
da sam podnio krivicnu prijavu pa njega mozda malo strpaju u zatvor mozda se to ne bi nikome moglo desiti bar od doticnog?
mahalas505

#103 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by mahalas505 »

axi wrote:Veliki pozdrav svima.
Nekoliko puta sam zapocinjao nesto da kazem, tj napisem, i na kraju izbrisem da nebude da sam "nezahvalan".
axi wrote:Da me nebi neko stavi medju ove quote i rekao
vidis kako si nezahvlan, mi ti jos pomognemo a ti tako.

Ja zaista nemam toliko vremena da ovdje visiim i raspravljam se, jer svaka ta rasprava podize mrznju i siri nered.
ako neko zeli pricu i normalan dijalog nek se javi, pa kada dodjem u Sarajevo sjednut cemo, kaficu popit i ispricat se ko ljudi.

Prodje mi misao kroz glavu "eh sto se vama nece isto ili slicno desit da vidim kako bi vi reagovali..." pa se ispravih, NEBIH volio da vam se nista slicno desi, ali ako vam se desi, nebiste izigravali virtuelnog Robin Huda. Lako je sjedet i iz toplih i udobnih fotelja "rjesavat" drustvene probleme po foruma.

jos jednom, ako je neko za kaficu kada dodjem u sarajevo :) ispricat cemo se kao ljudi :)
Ides u neke krajnosti u svom postu. Kazes "Lako je sjedet i iz toplih i udobnih fotelja "rjesavat" drustvene probleme po foruma.", a ti si prvi postavio ovdje da trazis pomoc na forumu,i to si uradio sa stolice, zar ne?
respo wrote:a je li ti kad prodje kroz glavu
da sam podnio krivicnu prijavu pa njega mozda malo strpaju u zatvor mozda se to ne bi nikome moglo desiti bar od doticnog?
Ocigledno da nije, jer ne bi napisao ovo "Prodje mi misao kroz glavu "eh sto se vama nece isto ili slicno desit da vidim kako bi vi reagovali..." pa se ispravih, NEBIH volio da vam se nista slicno desi, ali ako vam se desi, nebiste izigravali virtuelnog Robin Huda."

I onda s tobom otici na kafu, ccc...
axi

#104 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by axi »

Koliko je meni poznato, bez obzira povukao ja prijavu ili ne njemu se i dalje stavlja na teret krivicno djelo. On dalje ima posla sa javnim tuziocem...
HardCore

#105 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by HardCore »

RobinLuud is back!
DaysleepeR

#106 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by DaysleepeR »

axi wrote:
Koliko je meni poznato, bez obzira povukao ja prijavu ili ne njemu se i dalje stavlja na teret krivicno djelo. On dalje ima posla sa javnim tuziocem...
a i ti bi mogao imati posla sa tužiocem radi sakrivanja dokaza ;)
axi

#107 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by axi »

DaysleepeR wrote: a i ti bi mogao imati posla sa tužiocem radi sakrivanja dokaza ;)
jos neko je nesto slicno spomenuo... ti dokazi su prje svega ovoga predati policiji, originalni snimak, puno bolji kvalitet i sve to.
Troll_Happens

#108 Re: Kradja teleona na ilidzi 07.06.2012.godine

Post by Troll_Happens »

masmavi wrote:
Jedan001 wrote: to ti je tipicna nasa bosanska zahvalnost kad zaskripi daj daj a onda poslije te pljuje i smije ti se... fuj gadi mi se nas mentalitet :x
Meni ovo vise lici na mentalitet preko "grane".
nema to veze sa "granom" ni lokalci nisu puno bolji tako da pssst
Post Reply