* KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
-
Edin_Sarajevo
#1 * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
.
Last edited by Edin_Sarajevo on 03/07/2011 10:20, edited 2 times in total.
- vjesticanametli
#2 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
U kojem dijelu grada je ukraden?
-
Edin_Sarajevo
#3 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
-
Last edited by Edin_Sarajevo on 03/07/2011 10:20, edited 1 time in total.
- iceman ze
#4 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
postavi na ovi bajkerskim forumima isto, tamo se ipak najvise kupuje i prodaje mislim cak da i ima tema o ukradenim biciklima.....moguce je da si to vec i uradio....pozz... 
-
Edin_Sarajevo
#5 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
stavio sam jutros na mtb.ba
Za sad nema odgovora, ali dosta ljudi je pogledalo temu.
Za sad nema odgovora, ali dosta ljudi je pogledalo temu.
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#6 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
a sto covjek nahvali biciklo Boze sacuvaj!! ko` da je space shutle!!
- metar_drva
#7 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
šta te ba boli qrac, ako možeš pomoć, pomozi. ako ne možeš, ne seri.Priorat wrote:a sto covjek nahvali biciklo Boze sacuvaj!! ko` da je space shutle!!
- kurty
#8 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
za mene je moje biciklo space shutle...Priorat wrote:a sto covjek nahvali biciklo Boze sacuvaj!! ko` da je space shutle!!
za njega njegovo...
nije na mjestu komantar tvoj
-
Edin_Sarajevo
#9 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
Priorat wrote:a sto covjek nahvali biciklo Boze sacuvaj!! ko` da je space shutle!!
nešto sumnjam da je s bajkom dobacio do švicarske tako da mi tvoj mišljenje ne treba. Ne hvalim, po cijeni vidiš da spada u neke "low-budget" bajkove, samo ostavljam detalje po kojima se razlikuje od 300 ovakvih u BiH.
-
todd_smith
#10 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
znaci upravo si rekao lopovima sta na biciklu trebaju promijeniti da se ne skonta da su ga ukrali?
-
Edin_Sarajevo
#11 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
A šta bi ti uradio? Napisao da su ti ukrali crveno biciklo i zaletio se u prvu kucu za koju ti neko kaze da ima jedan takav?
Postavio sam ovo jer sam vidio prije par mjeseci da je tako momak pronašao svoj Capriolo. Neko od ljudi koji posjecuju forum mu javio.
Sumnjam na neke iz komšiluka koji skupljaju željezo i ne mislim da vise po forumu. Mozda neko vidi i javi. Ništa drugo.
Postavio sam ovo jer sam vidio prije par mjeseci da je tako momak pronašao svoj Capriolo. Neko od ljudi koji posjecuju forum mu javio.
Sumnjam na neke iz komšiluka koji skupljaju željezo i ne mislim da vise po forumu. Mozda neko vidi i javi. Ništa drugo.
Last edited by Edin_Sarajevo on 28/10/2010 23:26, edited 4 times in total.
- Priorat
- Location: Naučio sam krajnje oprezno upotrebljavati riječ nemoguće...
#12 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
dobro raja...
ako ga vidim , javit cu vam...

ako ga vidim , javit cu vam...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#13 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
Bez ovakvih komentara.metar_drva wrote:šta te ba boli qrac, ako možeš pomoć, pomozi. ako ne možeš, ne seri.Priorat wrote:a sto covjek nahvali biciklo Boze sacuvaj!! ko` da je space shutle!!
-
Hendrix
#14 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
Jarane, pravo na autopijacu Stup, tamo će ga prodavat u 90% slučajeva, moja jaranica je svoj bicikl ugledala kod cige na autopijaci.
-
komunalac
#15 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
Našta dođe ovo vrijeme da u svom podrumu moraš vezati biciklo,nego haj ti na Stup,ne gubi vrijeme na netu a usput obiđi i neke buvljake.Ako gledamo neku logiku možda se i ne pojavi brzo na svijetlu dana i budi siguran da niko neće skidati tu opremu po kojoj se razlikuje od ostalih bicikla jer tako vrijedi više. Pogledaj na piku i marketu,nije naodmet...Edin_Sarajevo wrote:A šta bi ti uradio? Napisao da su ti ukrali crveno biciklo i zaletio se u prvu kucu za koju ti neko kaze da ima jedan takav?
Sretno u traženju...
-
Edin_Sarajevo
#16 Re: * KRADJA BICIKLA NAKAMURA CLIFF RUNNER *
Hvala na savjetima, nesto sam vec pogledao. Neki noviji bajkovi se kradu po narudzbi. Prvo ga uslika i ako nadje osobu koja ce htjeti na taj način da dodje do bajka, krade. Moj nije ništa specijalno, a i nisu ga mogli slikat ranije u podrumu. Ta mogućnost otpada, tako da mislim da će im trebat malo vremena da ga nekome uvale.
i ja to mislim + što bi mu bio trošak da zamjeni sve te stvarčice. Odvukli su i neko staro, kinesko biciklo koje im moze samo posluzit kao 10ak kila željeza.komunalac wrote:Našta dođe ovo vrijeme da u svom podrumu moraš vezati biciklo,nego haj ti na Stup,ne gubi vrijeme na netu a usput obiđi i neke buvljake.Ako gledamo neku logiku možda se i ne pojavi brzo na svijetlu dana i budi siguran da niko neće skidati tu opremu po kojoj se razlikuje od ostalih bicikla jer tako vrijedi više. Pogledaj na piku i marketu,nije naodmet...Edin_Sarajevo wrote:A šta bi ti uradio? Napisao da su ti ukrali crveno biciklo i zaletio se u prvu kucu za koju ti neko kaze da ima jedan takav?
Sretno u traženju...