Jedan001 wrote:
nego se bolje organizovat pa kad ih pocnu ljudi lupat onda ce se okanuti...
Kradja benzina
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Neelix
#51 Re: Kradja benzina
- chuchumbamayumbe
#52 Re: Kradja benzina
Kojoj jebenoj policiji da se prijavljuje, kada ista ta policija sjedi sa ovim klošarima, a svi zajedno ispod slike rahmetli "Babuke", umjesto ikone?!olensoner wrote:sramota je kako je vecina stanovnika ovogo grada pasivna i nezainteresovana, svi se kriju iza coska i samo promatraju, niko nista ne smije da kaze ili da osmeka nekoga policiji, svi se nesto boje, a nisu svjesni da se to moze zaustaviti... mislim kradu se stvari vrijedne ne vise od 50 feninga, razne gluposti se desavaju, koje samo iznerviraju covjeka i povecacaju mu tlak, ali ipak slabo da iko ista odreaguje, mislim da policija i gradjani moraju puno vise raditi i saradjivati, naravno uz izmjene odredjenih zakona... jedino ako mozemo ove sitne lopove i narkomancice iskorjeniti ili bar smanjiti broj istih
- olensoner
#53 Re: Kradja benzina
istina ima ih takvih, mada se ja uzdam pomalo u one policajce koji nisu takvi, a ima ih, svojim ocima sam svasta vidio, sta rade klosarima, narkomanima i razbojnicima...chuchumbamayumbe wrote:Kojoj jebenoj policiji da se prijavljuje, kada ista ta policija sjedi sa ovim klošarima, a svi zajedno ispod slike rahmetli "Babuke", umjesto ikone?!olensoner wrote:sramota je kako je vecina stanovnika ovogo grada pasivna i nezainteresovana, svi se kriju iza coska i samo promatraju, niko nista ne smije da kaze ili da osmeka nekoga policiji, svi se nesto boje, a nisu svjesni da se to moze zaustaviti... mislim kradu se stvari vrijedne ne vise od 50 feninga, razne gluposti se desavaju, koje samo iznerviraju covjeka i povecacaju mu tlak, ali ipak slabo da iko ista odreaguje, mislim da policija i gradjani moraju puno vise raditi i saradjivati, naravno uz izmjene odredjenih zakona... jedino ako mozemo ove sitne lopove i narkomancice iskorjeniti ili bar smanjiti broj istih
- Pusti vodu!!!
#54 Re: Kradja benzina
samo-organizovanje, jedini spas.
- nineinchnails
#55 Re: Kradja benzina
A tebi smijesnoDile wrote:znaci b-faza, zima prije neke 3-4 godine, bile one jako strasne magle nocima... u 3 mjeseca meni obijeno auto 13 puta![]()
![]()
par puta pokupili cd-player bez plocice, onda odustali od toga.... vise mi bilo smijesno... malo-malo obijeno auto
Umjesto da si bombu instalirao, pa kad dodju raja kriminalaca na uvidjaj, kazes da su valjda imali bombu kod sebe pa sami sebe raznijeli.
- Pusti vodu!!!
#56 Re: Kradja benzina
jucer komsija postavio katanac na akumulator
kupio novi pa se boji da ga ne ukradu 
- nineinchnails
#57 Re: Kradja benzina
Kako ne rade? Druze se....ispijaju kafe po citav dan uz pricu:chuchumbamayumbe wrote:Kod mene u B Fazi uvijek iste face, isti automobili koji kruže...
U zadnje vrijeme je aktuelna nekakva bagra koja se po cijeli dan voza po trgu u Ventu, ja mislim da se "švecke" tablice. Svi nosaju "pederuše", parkiraju đe hoće, ništa ne rade po cijeli dan (možda i nešto rade, ali nikako poštene poslove), ponašaju se ko da su sa lanca pušteni.
Vjerovatno su to kerovi od onih gore iz kafića na trgu, što pozavdan sjede gore, a Mustang i Durango su uvijek tu, parkirani na 5 metara. Ima ih još dvojica-trojica sa "Ćetvorkama", i oni parkiraju ko da su na pikniku, ne možeš se popeti uz stepenice.
A policija je tu sa svojom "peticom", parkiranom još gore nego ovi dripci što svoje parkiraju i tu parkiraju auto i tako auto stoji po cijeli dan, a oni ništa ne rade...
Dragi Jozo.
- Onaj mali mahnitov (JZ) je opet obio XY stan samo da znas, pa ga nemojte majketi dirat'. Ja cu mu reci da obije neki drugi.
- Ma dobro jarane, nema problema (eventualno 50 KM ispod stola), ali nemoj da obije onaj YZ stan....i obrnuto...
- Ono auto sto ste uzeli, evo ti broj telefona koga da zoves, a meni 200 stoje od otkupa. Moze?
- Ma jarane nema problema, fala na broju telefona.
Sto se parkiranja tice, "hajd' ti parkiraj gdje ne treba, pa da vidimo kako ces proci"
- nineinchnails
#58 Re: Kradja benzina
Da saradjujemo sa policijom?olensoner wrote:sramota je kako je vecina stanovnika ovogo grada pasivna i nezainteresovana, svi se kriju iza coska i samo promatraju, niko nista ne smije da kaze ili da osmeka nekoga policiji, svi se nesto boje, a nisu svjesni da se to moze zaustaviti... mislim kradu se stvari vrijedne ne vise od 50 feninga, razne gluposti se desavaju, koje samo iznerviraju covjeka i povecacaju mu tlak, ali ipak slabo da iko ista odreaguje, mislim da policija i gradjani moraju puno vise raditi i saradjivati, naravno uz izmjene odredjenih zakona... jedino ako mozemo ove sitne lopove i narkomancice iskorjeniti ili bar smanjiti broj istih
Evo ISTINITA PRICA, a ima ih jos mnogo istih takvih.
Jaranu ukradu auto...
On se pravi budala, ne prijavljuje policiji vec hoda po gradu ne bi li ga gdje skuzio "sam".
Tako hoda 7 dana.
Osmi dan odluci prijaviti policiji, ujutro.
Nakon dva sata sto je prijavio policiji, zvoni mu mobitel i lopovi traze otkup.
Slucaj "kriminala unutar policije" je prijavio EUPM-u.
Mislis da se nesto razrijesilo?
Eto, pa ti saradjuj sa policijom. Meni su policija i kriminalci, isti fah. IPTF nije nista uspio, EUPM nije nista uspio i niko nece od nase policije napraviti nesto pozitivno.
Policija je u sluzbi kriminalaca, a ne gradjana, i to je tako.
- nineinchnails
#59 Re: Kradja benzina
Sta im rade?olensoner wrote:istina ima ih takvih, mada se ja uzdam pomalo u one policajce koji nisu takvi, a ima ih, svojim ocima sam svasta vidio, sta rade klosarima, narkomanima i razbojnicima...chuchumbamayumbe wrote:Kojoj jebenoj policiji da se prijavljuje, kada ista ta policija sjedi sa ovim klošarima, a svi zajedno ispod slike rahmetli "Babuke", umjesto ikone?!olensoner wrote:sramota je kako je vecina stanovnika ovogo grada pasivna i nezainteresovana, svi se kriju iza coska i samo promatraju, niko nista ne smije da kaze ili da osmeka nekoga policiji, svi se nesto boje, a nisu svjesni da se to moze zaustaviti... mislim kradu se stvari vrijedne ne vise od 50 feninga, razne gluposti se desavaju, koje samo iznerviraju covjeka i povecacaju mu tlak, ali ipak slabo da iko ista odreaguje, mislim da policija i gradjani moraju puno vise raditi i saradjivati, naravno uz izmjene odredjenih zakona... jedino ako mozemo ove sitne lopove i narkomancice iskorjeniti ili bar smanjiti broj istih
De, prosvijetli me da shvatim da ima barem malo pravde...
- Troll_Happens
#60 Re: Kradja benzina
nineinchnails wrote:A tebi smijesnoDile wrote:znaci b-faza, zima prije neke 3-4 godine, bile one jako strasne magle nocima... u 3 mjeseca meni obijeno auto 13 puta![]()
![]()
par puta pokupili cd-player bez plocice, onda odustali od toga.... vise mi bilo smijesno... malo-malo obijeno auto
![]()
Umjesto da si bombu instalirao, pa kad dodju raja kriminalaca na uvidjaj, kazes da su valjda imali bombu kod sebe pa sami sebe raznijeli.
//Dile je ona vidis koja je kobra na slici (ta kobra ) zenskog roda
- nineinchnails
#61 Re: Kradja benzina
Uh.Dobro sam proš’o….mogla me odma' ŽIK…Jedan001 wrote:nineinchnails wrote:A tebi smijesnoDile wrote:znaci b-faza, zima prije neke 3-4 godine, bile one jako strasne magle nocima... u 3 mjeseca meni obijeno auto 13 puta![]()
![]()
![]()
//Dile je ona vidis koja je kobra na slici (ta kobra ) zenskog roda, da ne bude zabune
- Troll_Happens
#62 Re: Kradja benzina
Uh.Dobro sam proš’o….mogla me odma' ŽIK…nineinchnails wrote:Jedan001 wrote:A tebi smijesnonineinchnails wrote:znaci b-faza, zima prije neke 3-4 godine, bile one jako strasne magle nocima... u 3 mjeseca meni obijeno auto 13 puta![]()
![]()
![]()
//Dile je ona vidis koja je kobra na slici (ta kobra ) zenskog roda, da ne bude zabune
ma gotov si tako i tako mora da nije jos vidjela kad vidi bice odmah ŽIK
- Skyfox
#63 Re: Kradja benzina
Ma ko zove policiju kad ti skinu neki dio ili ukradu benzin kad je svima jasno da ga nece ni trazit niti da ga mogu nac. A ako i dodu i trazis da uzmu otiske kazu ti da previse gledas filmove... Od njih nikakve pomoci sto se tice ovog... Jednino parkirat na parkingu sa osiguranjem ali opet nekad ga moras ostavit negdje lijevo...
- arman1
- Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
- Vozim: šta klepim
- Horoskop: BOG
#64 Re: Kradja benzina
98-e na Grbavici s jaranom otišao na kafu. Po povratku na parkingu uočim krelca kako mi upravo otvara Yugu. Priletimo obojica kao po uigranoj šemi i dobro ga izgazamo, nije bio u stanju ni da ustane. Kad smo sjedali u auto uočili smo vjerovatno ostatak bande kako trći ka autu . Dao sam gas i "strateški" se povukao. 2 ili 3 kamena su pogodila lim i točkove.
Par dana kasnije sam saznao da je spodoba prijavila napad ali da zbog mraka nije vidio napadaće, u 10 ujutru obično se poprilično smraći.
Prijavu je dao jer je "navodno" osiguran preko roditelja koji rade vani.
Par dana kasnije sam saznao da je spodoba prijavila napad ali da zbog mraka nije vidio napadaće, u 10 ujutru obično se poprilično smraći.
- Cholina_Lokica
#65 Re: Kradja benzina
ZHIKnineinchnails wrote:A tebi smijesnoDile wrote:znaci b-faza, zima prije neke 3-4 godine, bile one jako strasne magle nocima... u 3 mjeseca meni obijeno auto 13 puta![]()
![]()
![]()
ma to su obijala djecurlija od svojih 15-17 godina sa dobrinje... ne bih da ih nosim na dusi hvala
u sustini, prijavljivala par puta policiji, dodjem na parking, vidim obijeno, nazovem policiju, odgovor, ako hocete dodjite u stanicu da prijavite, ako necete sta cemo vam mi... nekoliko puta isla tamo i naravno nikad nije nista bilo. na kraju jedno 2 godine poslije dolazi mi koverta sa suda kuci, otvorim, kaze oslobadjajuca presuda za nekog lika, ja jedva uopste i skontala o cemu se radi
- nineinchnails
#66 Re: Kradja benzina
Fakat te obavijestili?Dile wrote:ZHIKnineinchnails wrote:A tebi smijesnoDile wrote:znaci b-faza, zima prije neke 3-4 godine, bile one jako strasne magle nocima... u 3 mjeseca meni obijeno auto 13 puta![]()
![]()
![]()
ma to su obijala djecurlija od svojih 15-17 godina sa dobrinje... ne bih da ih nosim na dusi hvala
u sustini, prijavljivala par puta policiji, dodjem na parking, vidim obijeno, nazovem policiju, odgovor, ako hocete dodjite u stanicu da prijavite, ako necete sta cemo vam mi... nekoliko puta isla tamo i naravno nikad nije nista bilo. na kraju jedno 2 godine poslije dolazi mi koverta sa suda kuci, otvorim, kaze oslobadjajuca presuda za nekog lika, ja jedva uopste i skontala o cemu se radiuglavnom, taj lik navodno obijao, i oslobodjen naravno...
Pa ne mogu da vjerujem........
Jesul' barem napisali "ko je nesretnik" ?
A to sto su ga oslobodili, to vjerujem.
Pravosudje i policija su u sluzbi kriminala u ovom vremenu "vladavine kriminala" i huliganstva.
- Pusti vodu!!!
#67 Re: Kradja benzina
pa ljudi, organizujmo se!!!
odgovorimo im na njihov nacin!
- Cholina_Lokica
#68 Re: Kradja benzina
fakat me obavjestili, poslali mi ono presudu postom 
napisali imanom i prezimenom lika, mada nisam nikad bila obavjestena da je sudjenje ili nesto slicno u toku
samo mi javili kad se sve zavrsilo
napisali imanom i prezimenom lika, mada nisam nikad bila obavjestena da je sudjenje ili nesto slicno u toku
- nineinchnails
#69 Re: Kradja benzina
I jesil' nasla "lika"?Dile wrote:fakat me obavjestili, poslali mi ono presudu postom
napisali imanom i prezimenom lika, mada nisam nikad bila obavjestena da je sudjenje ili nesto slicno u toku![]()
Nasao bih ga ja za sekundu
- nineinchnails
#70 Re: Kradja benzina
Koji je to nacin?Pusti vodu!!! wrote:pa ljudi, organizujmo se!!!
- nineinchnails
#71 Re: Kradja benzina
Strateski si trebao i ostale zgaziti.arman1 wrote:98-e na Grbavici s jaranom otišao na kafu. Po povratku na parkingu uočim krelca kako mi upravo otvara Yugu. Priletimo obojica kao po uigranoj šemi i dobro ga izgazamo, nije bio u stanju ni da ustane. Kad smo sjedali u auto uočili smo vjerovatno ostatak bande kako trći ka autu . Dao sam gas i "strateški" se povukao. 2 ili 3 kamena su pogodila lim i točkove.
Vidis ti njihove hrabrosti, oni lopovi i jos ti fasujes.
Poslala majka sina iz dijaspore da se nakrade.
Nije dosta sto su nas 4 godine ubijali i unazadili nas 10 godina, nego nam trebaju ukrasti i ono sto smo stekli nakon rata.
- Pusti vodu!!!
#72 Re: Kradja benzina
pa njihov nacin, protivzakonit...nineinchnails wrote:Koji je to nacin?Pusti vodu!!! wrote:pa ljudi, organizujmo se!!!
udrimo po njima.
- Cholina_Lokica
#73 Re: Kradja benzina
jasta sam... bas bi me se prepaonineinchnails wrote:I jesil' nasla "lika"?Dile wrote:fakat me obavjestili, poslali mi ono presudu postom
napisali imanom i prezimenom lika, mada nisam nikad bila obavjestena da je sudjenje ili nesto slicno u toku![]()
Nasao bih ga ja za sekundu
- Gile Šampion
#74 Re: Kradja benzina
Trebala si ti njega ''POBENZINATI''

- nineinchnails
#75 Re: Kradja benzina
Nije to bas "ispravan" nacin.Pusti vodu!!! wrote:pa njihov nacin, protivzakonit...nineinchnails wrote:Koji je to nacin?Pusti vodu!!! wrote:pa ljudi, organizujmo se!!!
udrimo po njima.
Ispravan nacin bi bio oko za 2 oka, zub za 2 zuba.
Pa ako ti je obio auto, ti njemu obij stan.
Ako ti je obio stan, ti njemu zapali stan i mirna Bosna.