Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mrzi me citati sve postove ali cu samo jednu kratku stvar da kazem, dakle da iznesem svoje misljenje! Ko god moze da ukrade, uzme, otme, otuđi, hapi, mazne, odradi, bilo sta od ove drzave neka to i uradi!
Zasto?
Zato sto upravo ovakva drzava kakva jeste, krade i ugrozava svoje građane i svoje buduce generacije. Zato sto ova drzava ovakva kakva jeste ne pruza osnovna prava obicnom ljudskom bicu koje zivi u njoj! Zato sto je drzava sama uzrok svih socijalnih problema u njoj! Zato sto nasa drzava stiti one koji u minutu ukradu milione, a zatvara one koji kradu da bi prezivjeli jer ih je sam sistem te drzave natjerao na to!
Ako neko iz vjerskih i moralnih razloga misli da je kradja od ove drzave zabranjena, grdno se vara!
Struja i internet treba da su djaba. Struju nam je Tesla ostavio, velika mu hvala i vjecita slava. A internet je ljudsko pravo i haj sad svi otkljucajte wifi da djelimo net.
madesa wrote:definitivno brojilo mijenjali rekli mi dok sam placao racun. E sad kako mogu vidjeti da mi se neko nakacio na moj brojac ?
Sta da ti covjek kaze. Receno ti prije nekoliko dana kako da utvrdis da li se mijenjalo brojilo, a ti cekao da odes do poslovnice pa da ti oni kazu .Mogao si to sam utvrditi za pola minute. Sto im nisi trazio zapisnik o zamjeni, mada ti to opet nista ne znaci.
Ne mozes nikako. Jedino da izvrnes sve osigurace u stanu i sacekas desetak minuta. Odes do brojila i vidis da li se okrece. Ako se okrece, onda ili nije u redu brojilo ili se neko nakacio.
madesa wrote:definitivno brojilo mijenjali rekli mi dok sam placao racun. E sad kako mogu vidjeti da mi se neko nakacio na moj brojac ?
Sta da ti covjek kaze. Receno ti prije nekoliko dana kako da utvrdis da li se mijenjalo brojilo, a ti cekao da odes do poslovnice pa da ti oni kazu .Mogao si to sam utvrditi za pola minute. Sto im nisi trazio zapisnik o zamjeni, mada ti to opet nista ne znaci.
Ne mozes nikako. Jedino da izvrnes sve osigurace u stanu i sacekas desetak minuta. Odes do brojila i vidis da li se okrece. Ako se okrece, onda ili nije u redu brojilo ili se neko nakacio.
nisam mogao utvrditi jer predsjednik kucnog savjeta ima kljuc od prostora gdje se nalazi brojila svih stanara.Hvala izgleda da mi je to i preostalo jedino
Corak wrote:Mrzi me citati sve postove ali cu samo jednu kratku stvar da kazem, dakle da iznesem svoje misljenje! Ko god moze da ukrade, uzme, otme, otuđi, hapi, mazne, odradi, bilo sta od ove drzave neka to i uradi!
Zasto?
Zato sto ako si papak i ovako razmisljas i trebas se ponasati kao papak u potpunosti onda
Corak wrote:Mrzi me citati sve postove ali cu samo jednu kratku stvar da kazem, dakle da iznesem svoje misljenje! Ko god moze da ukrade, uzme, otme, otuđi, hapi, mazne, odradi, bilo sta od ove drzave neka to i uradi!
Zasto?
Zato sto ako si papak i ovako razmisljas i trebas se ponasati kao papak u potpunosti onda