Ovdje gdje sam ja levat mi trazi milju eura i to ko meni jer sam mu nesto valjo sve ispod bi on bio u minusu doduse on presvlaci stari namjestaj dakle samo unikate i na tom prebija lovu a meni bi ovo uradio maxuz al fakat radi kvalitetno...i skupo
Kozna sjedista
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
rasta
#1 Kozna sjedista
koliko se isplati presvuc sjedista u autu u kozu kod nas i ima li neko iskustva ili informacije oko svih tih gluposti...ja mogu naci kozu bas za auto to je neka tanja koza i kosta nekih 65 markica kvadrat e meni treba nekih 8 metara cini mi se dakle interesuje me koliko bi mi uzeli za ruke dakle ja bi kozu sam kupio...?
Ovdje gdje sam ja levat mi trazi milju eura i to ko meni jer sam mu nesto valjo sve ispod bi on bio u minusu doduse on presvlaci stari namjestaj dakle samo unikate i na tom prebija lovu a meni bi ovo uradio maxuz al fakat radi kvalitetno...i skupo

-
The_Flyer2002
ma nebi li ti bilo bolje kupiti nova kozna sjedista??? ili makar polovna u odlicnom stanju???
recimo (ovo je samo primjer) recaro kozna sjedista kostaju oko 150-1000$ sto je oko 100 - 800 eura po komadu. uzmes dva za naprijed za 300 a nadjes dobre polovne za 100.
nemoraju biti recaro vec samo dajem primjer.
ps recaro nepravi samo "sportska" sjedista.
recimo (ovo je samo primjer) recaro kozna sjedista kostaju oko 150-1000$ sto je oko 100 - 800 eura po komadu. uzmes dva za naprijed za 300 a nadjes dobre polovne za 100.
nemoraju biti recaro vec samo dajem primjer.
ps recaro nepravi samo "sportska" sjedista.
- sekiracija
Rasta presvlacenje koze je inace svugdje skup posao
Preporucujem ti ako se vec odlucis za to da promijenis i slamaricu
Preporucujem ti ako se vec odlucis za to da promijenis i slamaricu
-
Coco_Marocco
Ne znam gdje zivis, ali u Visokom ima firma Prevent - inace rade presvlake za VAG i PSA grupu (prva ugradnja), cijena presvlacenja u kožu (kombinacija sa alcantarom) je 900 KM za Passat B5. E sad koje ti auto imas i bi li kombinovao ili bi samo kožu stavio to neznam.
-
rasta
vidis o tome ja pricam
nije to ba skupo...ja imam peticu bmw-a koliko sam shvatio iz tvog odgovora to nije problem koje je marke auto...valjda...a znas li mozda koliko traje sam proces jer bi im ja onda morao ostavit auto ili sto mi ovaj moj rece da povadim sva sjedista osim mog da ih presvuce pa onda moje zadnje da presvucem . kontam pa radije cu ostavit auto nego se tako vozat

-
larado
Fakat i ja! Ja sam svoja na saab-u 9-5 zamjenio sa frajerom koji je imao obicna, dao sam mu ih bez nadoknade samo da ih se rjesim. Ljeti se lijepe, zimi hladna i bez obzira na grijace pod guzovima smrznem se prvi minut, dva. Usput se i klizu, a ako slucajno koga vozim na zadnjim sjedistima, stalno ljudi pucaju glavama od prozore u krivinamahananah wrote:Mrzim kozna sjedista
Jedino je ovo klizanje ok za odraditi se s trebicom nazad, znas ono nema zapinjanja, sve kao podmazano klizi
-
sierra1712
hehe sto zalijepi ti se guza ?hananah wrote:Mrzim kozna sjedista