Mislio sam da je DM the best ali ima dobru konkurenciju.
Onaj naš iz Viteza CM mrzimmm. Užasss tko su grozni fuj
Machak, ja sam kont'o da po tim prodavnicama zalaze samo zene???StupskaBitanga wrote:Ja sam danas bio na ilidži u onom novom centru i neš tražio kad viđoh kozmo dogerija. Haj reko da vidim jer je u hrvatskoj jako popularna. Mogu vam reći izbor odličan osoblje lijepo šarmantno i uslužno a cijene pristupačne.
Konzumov Kozmo nije los, ali ne znam odakle ti podatak da je popularan u Hrvatskoj. DM-ovi u Zagrebu, a ima ih na svakom koraku, su uvijek puni raje, a lokalni Kozmo je uvijek prazan. Meni smeta kod DM-a sto njihovu karticu Payback ni u Zagrebu ni u Sarajevu ne priznaju. Mercatorova Pika kartica svugdje vrijedi - i u Sloveniji i u BosniStupskaBitanga wrote:Ja sam danas bio na ilidži u onom novom centru i neš tražio kad viđoh kozmo dogerija. Haj reko da vidim jer je u hrvatskoj jako popularna. Mogu vam reći izbor odličan osoblje lijepo šarmantno i uslužno a cijene pristupačne.
pa kada o tome čitav net brujiEshek wrote:Stupska Bitango...nešto si brate previše aktivan u informisanju forumaša o otvaranju Konzumovih objekata i podružnica...
StupskaBitanga wrote:pa kada o tome čitav net brujiEshek wrote:Stupska Bitango...nešto si brate previše aktivan u informisanju forumaša o otvaranju Konzumovih objekata i podružnica...
a ja volim ići na otvorenja
uvijek ima akcija
tako sam na otoci kupio 5 kg naranči za 5KM
i evo i danas pijem zdravi prirodni sok
i gdje god ima neka mega akcija tu sam
oim u Robotu bio fuuuuj meso pokvareno mlijeko ukislo fuuuj
ovdje znam voće povrće na akciji kavalitetno meso extra i + što mi je blizu
a bgm nisam znao za kozmo u sa znao sam za međugorije i zenicu jer je bilo na TV