Eh ovako, prije neki dan su moja desna felga i trotoar imali neslavan spoj. Rastanak nakon tog spoja je trotoar dosta bolje prebolio dok moju felgu krasi jedan oziljak

.
Eh sad, mene je to toliko mucilo da nisam mogao izdrzati te sam juce otisao kod "doktora za felge"

i on mi objasni da bi kostalo oko 260€ da se ta ogrebotina ukloni (kao sto rekoh samo je ogrebotina u pitanju, felga nije iskrivljena il nest slicno). Isto tako mi je rekao da su oni jedini koji rade te felge u dvije boje, iskreno meni i ne izgledaju kao da su dvije boje al valjda on zna (ovo nisam provjeravao kod drugih, ali prije nego sam otisao citao sam na raznim forumima da su ovi kao najbolji u austriji sto se kozmetike felgi tice)
Mene sad zanima da li u Sarajevu ima neko da se bavi sa ovim i da je dobar ? Da se razumijemo, radije bih ovdje dao 260€ i da znam da ce uraditi kako treba nego bilo kome davao ali reko da pitam da neko ne zna nekog ko je na dobrom glasu
Ah da, optimalno bi bilo sarajevo, ali moze i doboj, zenica ,brod (jer kroz te gradove prolazim kad idem za sarajevo

)
Zaboravih, felga je od mercedesa, AMG 19"
Hvala unaprijed