Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
Moderator: anex
-
Mocart kuglica
#1 Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
Hajte zene preporucite mi dobar multiusluzni beauty centar, provjeren i cist. NAvedite par "zbog toga i toga..."
Dolazi proljece, a i godine. Red je probuditi se iz zimskog sna....
Hvala vam od srca!
Hvala vam od srca!
-
amilly
Ja mislim da je Estetika nije vise u UNITICu, vec negdje u Hrasnom.zima wrote:ne mogu da ti vjerujem da ti niko nije odgovorio?!
mislim da je u sarajevu Estetika najbolji salon, u Uniticu se nalaze.
sretno.
I Sabic kozmeticki salon je dobar, al' samo trazi(te) Draganu.
-
melb26sa
Imas voskove u sticku u Sam shopu - rozi je za osjetljivu kozu a zuti za normalnu. POstepeno grijati u keramickoj zdjeli sa vrucom vodom (ne smije kljucati jer se roler rastopi i mozes se ispeci). Tamo mozes uzeti i trake za skidanje voska. A da, i ne stavljati u serpu pa grijati!lena78 wrote:moze li mi neko pomoci ukoliko zna gdje mogu pronaci depileve voskove za depilaciju?
Prije depilacije obavezno uradi piling podrucja jer tako imas manje uraslih dlaka i bolje skine.
Ja sam upravo sebi nabavila Gigi brazilian wax (proguglaj) i microwave wax i ima da isprobam cim se vratim u Sarajevo- ide u mikrovalnu na grijanje.
-
kikiricky
ljudi jel iko bio u kozmetickom salonu yives roches, u ferhadiji...cijene su im poprilicno povoljne..pa me zanima da li je iko imao i njihovo iskustvo..
kanim se ici na neki tretman lica pa sam jos neodlucne gdje i kome...
plizzz help meeeee
plizzz help meeeee
-
*mima*
kikiricky wrote:ljudi jel iko bio u kozmetickom salonu yives roches, u ferhadiji...cijene su im poprilicno povoljne..pa me zanima da li je iko imao i njihovo iskustvo..
plizzz help meeeee
Gdje god da odes na klasicni tretman lica meces pogrijesit..........
- nebojeplavo
Ja idem tamo redovno na depilaciju, zadovoljna
ne znam za ostale usluge 
-
maj26
#17 Re: Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
a jel neko zna...gledala sam neki dan na tv-u mislim da je FTV kao nešto make over, šišanje, šminkanje kod elvira, pedikir, kod zubara... i odveli su djevojku na aroma terapiju i masažu, koristili su kamenje navodno vulkansko, hot stone tretman, e to me interesuje znate li gdje je, koliko sam upratila u nekom je stanu, spominju neku dr...
-
melb26sa
#18 Re: Re:
Gigi jedino da ti ponesem kad krenem u SAĆelava cura wrote:Ima l' ovog Gigi voska igdje u Sarajevu? Inace imam ono chupkalo masinu, i ljeti svaku dlaku iscupam, zimi mi mrsko..a dlake su mi toliko prorijedile, ako ih nastavim cupati voskom jos godinu i nece ni nicati vise...od epilatora mi urastaju...pa ih onda moram cupkati rucno..vosak mi je drazi samo zato sto mi od njega ne urastaju dlacice..melb26sa wrote: Ja sam upravo sebi nabavila Gigi brazilian wax (proguglaj) i microwave wax i ima da isprobam cim se vratim u Sarajevo- ide u mikrovalnu na grijanje.
-
melb26sa
#19 Re: Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
Dolazim 24 jula aBd, dovoljno sporo?Ćelava cura wrote:Ako neces prebrzo u Sa,mogle bi se Zdogovoriti
- Latifo
-
Kneesaa
#21 Re: Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
ne znam za vas - al' ja umalo ne upadoh sa stolice kad vidjeh cijene u ovim salonima...
njegovanje i lice i tijela se ne zavrsava jednim odlaskom u salon i jednim preskupim tretmanom.
lice treba njegu, i samim tim i bar jednom mjesecno treman, ali i svakodnevno njegovanje - citaj umivanje, dobre kreme i slicno.
a skupo ne znaci uvijek i najbolje. znala sam svojevremeno "isprobavati" nove salone, pa pobjegnem glavom bez obzira kada nakon depilacije imam masnice, ili mi se lice skroz upali, a da ne govorim o tome kako me kozmeticarke nanerviraju ili se jednostavno ne osjecam dobro u salonu...
sandra u ulici kosevo radi sasvim pristojne tretmane, a slusa i "potrebe" i "zelje" klijentkinje...nena na breki radi dobru depilaciju i pedikuru, a cula sam od prijateljica koje su isle na tretmane lica da su i one zadovoljne...a cijene i kod jedne i kod druge su sasvim pristojne...
a moja mama cijeli zivot ide kod bibe i nije nikad izasla iz salona nezadovoljna
njegovanje i lice i tijela se ne zavrsava jednim odlaskom u salon i jednim preskupim tretmanom.
lice treba njegu, i samim tim i bar jednom mjesecno treman, ali i svakodnevno njegovanje - citaj umivanje, dobre kreme i slicno.
a skupo ne znaci uvijek i najbolje. znala sam svojevremeno "isprobavati" nove salone, pa pobjegnem glavom bez obzira kada nakon depilacije imam masnice, ili mi se lice skroz upali, a da ne govorim o tome kako me kozmeticarke nanerviraju ili se jednostavno ne osjecam dobro u salonu...
sandra u ulici kosevo radi sasvim pristojne tretmane, a slusa i "potrebe" i "zelje" klijentkinje...nena na breki radi dobru depilaciju i pedikuru, a cula sam od prijateljica koje su isle na tretmane lica da su i one zadovoljne...a cijene i kod jedne i kod druge su sasvim pristojne...
a moja mama cijeli zivot ide kod bibe i nije nikad izasla iz salona nezadovoljna
-
*mima*
#22 Re: Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
Latifo wrote:Vedrana na halpašnomima i stranica da fino protabiriš ponudu i cijene i sve
![]()
http://www.vedrana.ba/
Nemoj vise ........
- Latifo
#23 Re: Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
hehehehe ma mima, zar se nije moglo zaključiti da se šalim s ovim 'halpašno', zato i ide onaj smajli što mu se svi zubi vide, lajk dis 
-
superbock123
#24 Re: Kozmeticki saloni - zene dajte savjet
Sanja u Hrasnom najbolja defnitivno, pogotovo za tretmane lica! https://salonsanja.com/ ili fb: https://www.facebook.com/KozmetickiSalonSanjaSarajevo/Mocart kuglica wrote:Hajte zene preporucite mi dobar multiusluzni beauty centar, provjeren i cist. NAvedite par "zbog toga i toga..."
Hvala vam od srca!