Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
-
FrozenCastle
#1 Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Tražim kožarsku radnju u Novom Sarajevu za popravku tašni.
Hvala
Hvala
- Hemera
#2 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
što mora biti na području općine novo sarajevo?
-
Sunculish
#3 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Imaš na trolejbuskoj stanici ka željinom stadionu na Grbavici, preko puta pilića, kad se krene od ceste kojom trola vozi ka šoping centru na grbavici.
Možda je konfuzan post, teško mi je objasniti jer ne znam kako se zove ulica ali,probaj naći. Mislim da je prijeratni tašnar.
Možda je konfuzan post, teško mi je objasniti jer ne znam kako se zove ulica ali,probaj naći. Mislim da je prijeratni tašnar.
- radiša
#4 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Pogledaj u zgradi gdje pekara ravena,tu je bila neka za kozu radnja...FrozenCastle wrote:Tražim kožarsku radnju u Novom Sarajevu za popravku tašni.
Hvala
-
FrozenCastle
#5 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
U pitanju je starija osoba pa da ne hoda puno. Mada može i drugi dio grada a da je uz glavnu ulicu.
Za tog kod ravene se nije pokazao da se s njim može fino dogovoriti.
A to na Grbavici, nije mi jasno gdje bi to moglo biti, pokušat ću skontati.
Za tog kod ravene se nije pokazao da se s njim može fino dogovoriti.
A to na Grbavici, nije mi jasno gdje bi to moglo biti, pokušat ću skontati.
-
Sunculish
#6 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Prva rolejbuska stanica od ELPI-ja na Grbavici ka željinom stadionu. Preko puta su oni Esmeraldini pilići. Sa stanice se vidi tašnar.
Doduše, starijoj osobi je to još komplikovanije objasniti i shvatiti
-
FrozenCastle
#7 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Hvala ti. Snašla se kod obućara da joj popravi tašnu a ovo ću za ubuduće naći na Grbavici.Sunculish wrote:Prva rolejbuska stanica od ELPI-ja na Grbavici ka željinom stadionu. Preko puta su oni Esmeraldini pilići. Sa stanice se vidi tašnar.
-
noviclan
#8 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Pozdrav je li jos aktivan ovaj tasnar i gdje se tacnije nalazi hvalaSunculish wrote:Prva rolejbuska stanica od ELPI-ja na Grbavici ka željinom stadionu. Preko puta su oni Esmeraldini pilići. Sa stanice se vidi tašnar.
-
tempuser
#9 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
To je tasnar/obucar, nalazi u ul. Hasana Brkica, tacno preko puta ex Aquariusa, danas Porto Fina. Ako ides autom kroz Grbavicu 2 ulicom M. Mutavelica od starog Robota radnja odmah poslije krivine kod Shopping nebodera. Danas oko 15.00 je radio.noviclan wrote:Pozdrav je li jos aktivan ovaj tasnar i gdje se tacnije nalazi hvalaSunculish wrote:Prva rolejbuska stanica od ELPI-ja na Grbavici ka željinom stadionu. Preko puta su oni Esmeraldini pilići. Sa stanice se vidi tašnar.
-
noviclan
#10 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Hvalatempuser wrote:To je tasnar/obucar, nalazi u ul. Hasana Brkica, tacno preko puta ex Aquariusa, danas Porto Fina. Ako ides autom kroz Grbavicu 2 ulicom M. Mutavelica od starog Robota radnja odmah poslije krivine kod Shopping nebodera. Danas oko 15.00 je radio.noviclan wrote:Pozdrav je li jos aktivan ovaj tasnar i gdje se tacnije nalazi hvalaSunculish wrote:Prva rolejbuska stanica od ELPI-ja na Grbavici ka željinom stadionu. Preko puta su oni Esmeraldini pilići. Sa stanice se vidi tašnar.

Valjda pise obucar
-
tempuser
-
high_volume
#12 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Nije @tempuser, u H. Brkića je samo obućar. Tašnar je na Grbavici 1, kod caffe Venezia, preko puta Konzuma.
-
noviclan
#13 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
A crveni krug gdje ti je tohigh_volume wrote:Nije @tempuser, u H. Brkića je samo obućar. Tašnar je na Grbavici 1, kod caffe Venezia, preko puta Konzuma.
-
high_volume
#14 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Pa samo obućar.noviclan wrote:A crveni krug gdje ti je tohigh_volume wrote:Nije @tempuser, u H. Brkića je samo obućar. Tašnar je na Grbavici 1, kod caffe Venezia, preko puta Konzuma.
-
tempuser
#15 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Ja sam objasnih gdje je radnja koja se vidjela od ex Pilica.high_volume wrote:Nije @tempuser, u H. Brkića je samo obućar. Tašnar je na Grbavici 1, kod caffe Venezia, preko puta Konzuma.
-
Dzontra_Volta
#16 Re: Kožarska radnja za popravku tašni u N.Sarajevu?
Je li na kraju ovaj i tašnar ili samo obućar? Trebao bi mi tašnar da nešto popravi.