do glumice je , tu i jeste izazov glumačkog poziva ,
nije "fol" uzeti nekoga iz Sa da "glumi" sarajku
Moderator: _BataZiv_0809
do glumice je , tu i jeste izazov glumačkog poziva ,
Najbolje je nekog iz Kenije dovesti da glumi Sarajkuproblemnatravunu wrote: ↑13/11/2025 21:25do glumice je , tu i jeste izazov glumačkog poziva ,
Prvi me je prijatno iznenadio. jeste da malo vuče na "ovo malo duše", ali to ne mora biti minus, još kad sam poslušao režisera da je krenuo sa budžetom od 4.000 KM ( dobro sam napisao) ali je, po riječima režisera, uletila produkcija Hud Hud , koja je džabe radila i ustupila vrhunsku opremu, uglavnom izgleda 100 puta moćnije,profesionalnije nego recimo "Gym" od Vuletića, koji je koštao 800.000 KM.Kakvi su ti filmovi Amanet i Testament, preporucujete li? Nisam ni jedan gledala.
Čovjek je u pravu, kakva si ti glumica kad ne mozes akcent skinuti, barem priblizan. Uvijek sam se divio britankama, australkama kako ga prikriju u američkim filmovima. Bakinsale, recimo, Kidmen..samo gdje glume domicilne imaju svoj prirodni akcent. Kako je Civitešić u filmu Na putu dobar akcent imala?HelaS wrote: ↑13/11/2025 22:04Najbolje je nekog iz Kenije dovesti da glumi Sarajkuproblemnatravunu wrote: ↑13/11/2025 21:25do glumice je , tu i jeste izazov glumačkog poziva ,
iz zadnje klupe wrote: ↑14/11/2025 12:10Nego, glede žanra koji Kotlina pripada, tek sam odskora postao svjestan koliko odličnih serija ( većina zna samo za Ubice mog oca),je Srbija producirala u zadnjih 15 godina, stvarno su vrh, valjda im taj žanr podzemlja i krimosa prirodno leži, tako čak i ako Kotlina bude nečemu, sumnjam da može i primirisati kvaliteti srbijanske produkcije, ne zato što smo loši, nego što treba još puno pure pojesti da dođeš do tog levelaSpoilerShowPrvi me je prijatno iznenadio. jeste da malo vuče na "ovo malo duše", ali to ne mora biti minus, još kad sam poslušao režisera da je krenuo sa budžetom od 4.000 KM ( dobro sam napisao) ali je, po riječima režisera, uletila produkcija Hud Hud , koja je džabe radila i ustupila vrhunsku opremu, uglavnom izgleda 100 puta moćnije,profesionalnije nego recimo "Gym" od Vuletića, koji je koštao 800.000 KM.Kakvi su ti filmovi Amanet i Testament, preporucujete li? Nisam ni jedan gledala.
Što se tiče Kotline, prvoj sezoni nisam ni dao šansu, jer mi je sinopsis izgledao zbrkan, vidjeću recenzije ovde za drugu sezonu, pa shodno tome ću odlučiti![]()
Da , upratio sam je u Kamernom u predstavi BLANK , obavezno gledati , i ne samo radi nje ....po mogućnosti uhvatiti karte za prvi red , što znači na pola metra od glumaca i glumicalast mohicans wrote: ↑15/11/2025 00:08 Malo za mušku publiku, ona mlada Anja Kraljević igra kratku rolu u prvoj epizodi. Gledao sam je u pozorištu, fino glumi, ali je cura fizički armirani beton, lijepa do bola (zene u pozorištu su uzdisale) mislim da će je ljepota progurati prije talenta, a ima i nešto talenta. @karanana pravac Kamerni.
Logicno
Po sjecanju, Milici su snimani u Unisu tj Uniticudječak sa šibicama wrote: ↑16/11/2025 21:26 Nisam gledao epizodu jos uvijek ali kad rece krugovi, odmah znam na sta mislis. Tamo su novinarske kancelarije Oslobodjenja bile, valjda danas Avaza. Sa onim montaznim staklenim zidovima, tu su snimali i familiju Milic par scena "na poslu" kod mame ili tate.
Ili su Milice snimali ipak u Uniticu, eto nisam siguran.
Ima li gdje da se ovo moze pogledat, pa makar i uz placanje?