Kostolomac (Zlata)

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Control panel

#26 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by Control panel »

mirzasila wrote:trg djece dobrinje 3 (sprat 4)
hvala i to je dovoljno.
djevojka26

#27 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by djevojka26 »

Control panel wrote:ima li neko broj te Zlate ili adresu.
hvalaaaaaaaaaaaaa :)
pirpa

#28 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by pirpa »

pratim
alphonse kauders

#29 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by alphonse kauders »

Pošto je zadnji post bio poodavno, zna li iko slučajno da li ova žena još radi?:)
alphonse kauders

#30 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by alphonse kauders »

alphonse kauders wrote:Pošto je zadnji post bio poodavno, zna li iko slučajno da li ova žena još radi?:)
Update pitanja:) Ili niko nije bio u zadnje vrijeme na "terapiji":)
tak

#31 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by tak »

Nakon što su me mjesecima pelješili raznorazni ortopedi, "najbolji" u Sarajevu, jednom sedmično injekcija u koljeno (- Do kada? - Pa ne znam, može to potrajati...), centri za fizioterapiju i ostali ublehaši, strujice, masaže i ostalo, odlučim se i na tu Zlatku. U prvi mah su me odbile te figurice koje spominjete, njen nastup kad se izderala na mene "Skidaj cipele!" i svi ti ljudi koji sjede kao da su došli kod nekog narodnog vidara. Žena je za 5 minuta konačno dala tačnu dijagnozu na latinskom koju đubrad mjesecima nisu mogli da ispostave i okončala sve moje muke sa koljenom. Izašla sam leteći, zaista nisam mogla da vjerujem, i odatle to veličanje Zlatke koje imamo svi mi kojima je pomogla, od tada sam među onima koji kažu "Bog pa Zlatka" :srce: ...samo neki rijetki ljudi to zaslužuju.
Bluemore

#32 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by Bluemore »

tak wrote:Nakon što su me mjesecima pelješili raznorazni ortopedi, "najbolji" u Sarajevu, jednom sedmično injekcija u koljeno (- Do kada? - Pa ne znam, može to potrajati...), centri za fizioterapiju i ostali ublehaši, strujice, masaže i ostalo, odlučim se i na tu Zlatku. U prvi mah su me odbile te figurice koje spominjete, njen nastup kad se izderala na mene "Skidaj cipele!" i svi ti ljudi koji sjede kao da su došli kod nekog narodnog vidara. Žena je za 5 minuta konačno dala tačnu dijagnozu na latinskom koju đubrad mjesecima nisu mogli da ispostave i okončala sve moje muke sa koljenom. Izašla sam leteći, zaista nisam mogla da vjerujem, i odatle to veličanje Zlatke koje imamo svi mi kojima je pomogla, od tada sam među onima koji kažu "Bog pa Zlatka" :srce: ...samo neki rijetki ljudi to zaslužuju.

preskocio si najvaznio dio

kako ti je pomogla da odjednom poletis?
tak

#33 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by tak »

Bluemore wrote:preskocio si najvaznio dio kako ti je pomogla da odjednom poletis?
Pročitaj sve postove prije - govori se o KIROPRAKTICI - tako mi je pomogla.
Bluemore

#34 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by Bluemore »

tak wrote:
Bluemore wrote:preskocio si najvaznio dio kako ti je pomogla da odjednom poletis?
Pročitaj sve postove prije - govori se o KIROPRAKTICI - tako mi je pomogla.
da, da, ali bilo bi nekako logicnije da si opisao ti svoje iskustvo
tak

#35 Re: Kostolomac (Zlata)

Post by tak »

da, da, ali bilo bi nekako logicnije da si opisao ti svoje iskustvo
Pa i opisala sam SVOJE iskustvo, i to detaljno. A da se radi o kiropraktici, to se valjda podrazumijevalo. Ili ne. Kako kome. Ne znam šta ti još nije jasno.
Post Reply