hvala i to je dovoljno.mirzasila wrote:trg djece dobrinje 3 (sprat 4)
Kostolomac (Zlata)
Moderator: anex
- Control panel
#26 Re: Kostolomac (Zlata)
-
djevojka26
#27 Re: Kostolomac (Zlata)
hvalaaaaaaaaaaaaaControl panel wrote:ima li neko broj te Zlate ili adresu.
- alphonse kauders
#29 Re: Kostolomac (Zlata)
Pošto je zadnji post bio poodavno, zna li iko slučajno da li ova žena još radi?:)
- alphonse kauders
#30 Re: Kostolomac (Zlata)
Update pitanja:) Ili niko nije bio u zadnje vrijeme na "terapiji":)alphonse kauders wrote:Pošto je zadnji post bio poodavno, zna li iko slučajno da li ova žena još radi?:)
-
tak
#31 Re: Kostolomac (Zlata)
Nakon što su me mjesecima pelješili raznorazni ortopedi, "najbolji" u Sarajevu, jednom sedmično injekcija u koljeno (- Do kada? - Pa ne znam, može to potrajati...), centri za fizioterapiju i ostali ublehaši, strujice, masaže i ostalo, odlučim se i na tu Zlatku. U prvi mah su me odbile te figurice koje spominjete, njen nastup kad se izderala na mene "Skidaj cipele!" i svi ti ljudi koji sjede kao da su došli kod nekog narodnog vidara. Žena je za 5 minuta konačno dala tačnu dijagnozu na latinskom koju đubrad mjesecima nisu mogli da ispostave i okončala sve moje muke sa koljenom. Izašla sam leteći, zaista nisam mogla da vjerujem, i odatle to veličanje Zlatke koje imamo svi mi kojima je pomogla, od tada sam među onima koji kažu "Bog pa Zlatka"
...samo neki rijetki ljudi to zaslužuju.
- Bluemore
#32 Re: Kostolomac (Zlata)
tak wrote:Nakon što su me mjesecima pelješili raznorazni ortopedi, "najbolji" u Sarajevu, jednom sedmično injekcija u koljeno (- Do kada? - Pa ne znam, može to potrajati...), centri za fizioterapiju i ostali ublehaši, strujice, masaže i ostalo, odlučim se i na tu Zlatku. U prvi mah su me odbile te figurice koje spominjete, njen nastup kad se izderala na mene "Skidaj cipele!" i svi ti ljudi koji sjede kao da su došli kod nekog narodnog vidara. Žena je za 5 minuta konačno dala tačnu dijagnozu na latinskom koju đubrad mjesecima nisu mogli da ispostave i okončala sve moje muke sa koljenom. Izašla sam leteći, zaista nisam mogla da vjerujem, i odatle to veličanje Zlatke koje imamo svi mi kojima je pomogla, od tada sam među onima koji kažu "Bog pa Zlatka"...samo neki rijetki ljudi to zaslužuju.
preskocio si najvaznio dio
kako ti je pomogla da odjednom poletis?
-
tak
#33 Re: Kostolomac (Zlata)
Pročitaj sve postove prije - govori se o KIROPRAKTICI - tako mi je pomogla.Bluemore wrote:preskocio si najvaznio dio kako ti je pomogla da odjednom poletis?
- Bluemore
#34 Re: Kostolomac (Zlata)
da, da, ali bilo bi nekako logicnije da si opisao ti svoje iskustvotak wrote:Pročitaj sve postove prije - govori se o KIROPRAKTICI - tako mi je pomogla.Bluemore wrote:preskocio si najvaznio dio kako ti je pomogla da odjednom poletis?
-
tak
#35 Re: Kostolomac (Zlata)
Pa i opisala sam SVOJE iskustvo, i to detaljno. A da se radi o kiropraktici, to se valjda podrazumijevalo. Ili ne. Kako kome. Ne znam šta ti još nije jasno.da, da, ali bilo bi nekako logicnije da si opisao ti svoje iskustvo