Znam da je zovu kostolomac ali nisam sigurna za ovo Zlata... inace, ona je fizioterapeut i radi na Dobrinji 3 u svom stanu (cuda cini i ne zovu je dzaba kostolomac). Nekada sam isla kod nje ali sam izgubila broj telefona pa bi vas molila ako neko od vas zna da mi posalje na pp ili odgovori ovdje...
Hvala unaprijed!
Kostolomac (Zlata?)
Moderator: anex
- sposa0408
Ja znam covjeka koji to radi, stanuje u selu Duhri kad se krene prema Kiseljaku poslije mjesta Brnjaci...
U Duhrima ima dzamija i njegova kuca je vrlo blizu dzamije...
Svi u tom mjestu i sire znaju za njega...
Ja sam bila sa kolegicom koja je imala problema sa prsljenom, kad smo dosle kod njega, ona je legla na stomak, na medicinski krevet (kao onaj u hitnoj), dok mu je pricala o svojoj patnji on je kruzio desnim dlanom po njenim ledjima i u jednom momentu samo kratko i brzo pritisnuo sredinu ledja, ona nije stigla ni da isprica, a vec je bilo zavrseno i prema njenoj reakciji, uspjesno.
Nije htio da primi novac, ali mu je dala zamotani poklon (mislim kafu )...
Probaj da ga kontaktiras...
U Duhrima ima dzamija i njegova kuca je vrlo blizu dzamije...
Svi u tom mjestu i sire znaju za njega...
Ja sam bila sa kolegicom koja je imala problema sa prsljenom, kad smo dosle kod njega, ona je legla na stomak, na medicinski krevet (kao onaj u hitnoj), dok mu je pricala o svojoj patnji on je kruzio desnim dlanom po njenim ledjima i u jednom momentu samo kratko i brzo pritisnuo sredinu ledja, ona nije stigla ni da isprica, a vec je bilo zavrseno i prema njenoj reakciji, uspjesno.
Nije htio da primi novac, ali mu je dala zamotani poklon (mislim kafu )...
Probaj da ga kontaktiras...