Bošnjaci, prodajite auta, kupujte traktore i tamiće
Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
- duh_sa_sjekirom
#701 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Sledi, dakle, bošnjačka traktorijada 

- Leverage
#702 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Prošli mjesec sam vozio preko Han Pijeska i Sokoca, vidio 2 čovjeka i tri vjeverice. Za jednog nisam siguran 100% da je čovjek.
-
The 51st State
#703 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Botino, 1 mil eura mod mene manje duga svaki dan, a kod tebe vise, ko tu bolje stoji? Enregetski potencijal ce te iskoristit na drini nikad bez da se bosnjak pifa, jbg grah vam tako pao. Sto se tice plodne zemlje, neka je taman za arapa, kad pokuouju onu u vojvodini.covek92 wrote:Jako bitna stvar, pokrivenost uvoza izvozom je veca u Srpskoj nego u Federaciji.The 51st State wrote:Dug po Glavi stanovnika duplo veci kod cetalja dodikovih, duplo vise samoubistava po broju stanovnika, osim verbalnog srbovanja opet za krucijalne stvari mora unsarajevo doc po ferman, Evo vidim dogovorili neke elektrane kod potemkinova na drini I tako to.
Imali ste sansu 92 sad vam je kasno,, repupblika srpska cela iz dva dela ko bi Vas po vukijebinama ganjo uopste.
Vise plodne zemlje, vise energetskog potencijala.
Mnogo su stabilniji nego sto pokusavas to da kazes, imaju sve institucije, ~90% Srba i vise.
Uopste, Federacija je jadna da jadnija ne moze da bude, cak su HR delovi razvijeniji.
Za krucijalne stvari se pita Beograd a i Zagreb, a ne Sarajevo kao sto je i oduvek bilo i pre 50 godina, tako ce biti i za 50 godina.
Jel ti stvarno mislis da kao pripadnik male nacije nedefinisane i nerazvijene mozes da odredujes sudbinu i buducnost vecim nacijama koje su tu mnogo duze nacije nego ti? Probao si, dobio si samaricnu, nije moglo niti ce moci.
E tako posmatraj stvari. Da ste vi neka jasna definisana nacija cvrsta i dugotrajna onda bi bilo problema i straha za Srbe, ovako vi sami sa sobom niste rascistili sta ste ko ste i koji su vam planovi u Bih.
Posto se samo govori o Bosnjacima ne Bosancima cime bi eventualno mogli da pokusate da napravite nesto po uzoru na Jugoslovene, ali vi to ne radite, sami pravite podele i pravite naciju Bosnjak koja je posebna u Bih i koja ne predstavlja celu Bih.
Istovremeno i sami delite Bih i CEMENTIRATE pozicije, bukvalno
Naravno da vam je uvoz bolje pokriven kad federacija drzi trgovinu u bih.
Nama ss ne zuri da se mijenja status qvo, neki pametniji srbi ce to traziti, kad im dogori do nokata.
Last edited by The 51st State on 03/09/2018 21:03, edited 2 times in total.
-
covek92
#704 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Kad je Srbija tako zestoko porazena i ponizena, zasto napraviste temu o Srbiji na forumu koja broji 1600/1700 stranica u par godina?madner wrote:Srbija nikako da shvati da je 99 vojno i moralno porazena, a do 99 ekonomski i demografski devastirana. Sanjaju neke sne, a nisu mogli Kosovo da asimiliraju nakon 100 godina ili Crnu Goru nakon 150.
Sto se tice RSa, RS je zaista faktor za BiH, Srbija nije.
Hrvati traze treci, RS samostalnost, a cevapi sve skuplji.
Ja to NIGDE VISE nisam video, ne postoji tema o Srbiji na nekom forumu u Srbiji koja ima toliki broj stranica, kapiras li?
Niko ne sanja snove, danas smo poprilicno realni, brane se Srbi i njihova ognjista i njihovi interesi.
Sve su to dugi procesi.
Bitno je da je Srbija nije vise u polozaju u kojem je bila pocetkom 21. veka kad je stvarno postojala opanost sa svih strana i imajuci u vidu podrsku sa Zapada nasim komsijama u regionu.
Danas, Zapad pocinje da nas gleda sve podjednako i daje sve vise paznje i prostora Srbiji. Ko to ne vidi, on je glup ko kurac, pa evo ti taj glupi Vucic se spominje kao regionalni lider a Srbija kao najznacajina u regionu(cak i od Turaka dobijamo takve poruke), kako to da takvoj zemlji moralno porazenoj i vojnoj daju danas takav prostor i alibi da utice i kontrolise region, pametnjakovici?
Nisu dosli u Sarajevo i rekli e vi ste bitni za region i najbitnija ste zemlja i od Sarajeva zavisi region, zavisi kurac, od Sarajeva ne zavisi nista posto realnu moci ima samo u uzem delu Federacije.
- duh_sa_sjekirom
#705 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Plakat ćemo mi za Miletom, kakvi pacijenti nadolaze...
- Leverage
#706 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Ja sam otiš'o kod Li Ke Čanga i rek'o mu molim te preuzmi Železaru.
-
covek92
#707 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Drugar vozio po celom Sarajevu i kaze da se frapirao kolicinom golfofa dvojke, zagadjenjem i generalno raspadnutoscu trotoara i uopste ostao mu je los utisak.Leverage wrote:Prošli mjesec sam vozio preko Han Pijeska i Sokoca, vidio 2 čovjeka i tri vjeverice. Za jednog nisam siguran 100% da je čovjek.
Sta cemo sad? Jel cemo da vadimo individualne utiske i time potvrdjujemo nesto ili ne?
Uostalom, sta poredis ti? Veliki grad i Han Pijesak?
Srpska ima preko milion stanovnika ali veliku teritoriju.
Veliki deo Bugarske je pustara samo takva, sta sad?
Prica se o nekom Sarajevu jebote bog a to nije ni u top 10 najbitnijih gradova regiona.
-
covek92
#708 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Ali ta zelezara stvarno radi i zaposljava 5k ljudi i uvecali su proizvodnju i nastavljaju da povecavaju. To jesu bitne stvari, necu da spominjem demagogiju u ludilo Vucica.Leverage wrote:Ja sam otiš'o kod Li Ke Čanga i rek'o mu molim te preuzmi Železaru.
Ajmo da poredimo sa vasom zelezarom, ako je imate i dalje, pa da poredimo, hoces decko, da vidimo, sta je stvarno za smejanje?
Isto tako je bitan i RTB BOR.
I mnoge druge stvari.
- bleee_sa
#709 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Eto u Beogradu vozni parkovi a još yugo nacionalno auto, de stipu svega ti.covek92 wrote:Drugar vozio po celom Sarajevu i kaze da se frapirao kolicinom golfofa dvojke, zagadjenjem i generalno raspadnutoscu trotoara i uopste ostao mu je los utisak.Leverage wrote:Prošli mjesec sam vozio preko Han Pijeska i Sokoca, vidio 2 čovjeka i tri vjeverice. Za jednog nisam siguran 100% da je čovjek.
Sta cemo sad? Jel cemo da vadimo individualne utiske i time potvrdjujemo nesto ili ne?
Prica se o nekom Sarajevu jebote bog a to nije ni u top 10 najbitnijih gradova regiona.
- Leverage
#710 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Moj post pun poređenja Sarajeva i Han Pijeskacovek92 wrote:Drugar vozio po celom Sarajevu i kaze da se frapirao kolicinom golfofa dvojke, zagadjenjem i generalno raspadnutoscu trotoara i uopste ostao mu je los utisak.Leverage wrote:Prošli mjesec sam vozio preko Han Pijeska i Sokoca, vidio 2 čovjeka i tri vjeverice. Za jednog nisam siguran 100% da je čovjek.
- madner
#711 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Danas ne mjenja cinjenice od juce. Niste isli na rusenje SFRJ da dobijete ovo. To je kao da se tjesis da si izgubio samo 5:1. I ovaj jedan gol bio dobra akcija. 3 generacije Srba su ratovale i zrtvovane za granice Jugoslavije, prokockali ko zadnji levati.covek92 wrote:Kad je Srbija tako zestoko porazena i ponizena, zasto napraviste temu o Srbiji na forumu koja broji 1600/1700 stranica u par godina?madner wrote:Srbija nikako da shvati da je 99 vojno i moralno porazena, a do 99 ekonomski i demografski devastirana. Sanjaju neke sne, a nisu mogli Kosovo da asimiliraju nakon 100 godina ili Crnu Goru nakon 150.
Sto se tice RSa, RS je zaista faktor za BiH, Srbija nije.
Hrvati traze treci, RS samostalnost, a cevapi sve skuplji.
Ja to NIGDE VISE nisam video, ne postoji tema o Srbiji na nekom forumu u Srbiji koja ima toliki broj stranica, kapiras li?
Niko ne sanja snove, danas smo poprilicno realni, brane se Srbi i njihova ognjista i njihovi interesi.
Sve su to dugi procesi.
Bitno je da je Srbija nije vise u polozaju u kojem je bila pocetkom 21. veka kad je stvarno postojala opanost sa svih strana i imajuci u vidu podrsku sa Zapada nasim komsijama u regionu.
Danas, Zapad pocinje da nas gleda sve podjednako i daje sve vise paznje i prostora Srbiji. Ko to ne vidi, on je glup ko kurac, pa evo ti taj glupi Vucic se spominje kao regionalni lider a Srbija kao najznacajina u regionu(cak i od Turaka dobijamo takve poruke), kako to da takvoj zemlji moralno porazenoj i vojnoj daju danas takav prostor i alibi da utice i kontrolise region, pametnjakovici?
Nisu dosli u Sarajevo i rekli e vi ste bitni za region i najbitnija ste zemlja i od Sarajeva zavisi region, zavisi kurac, od Sarajeva ne zavisi nista posto realnu moci ima samo u uzem delu Federacije.
Naravno, sada ste realniji, veliki je uspjeh da ima toliko Srba u granicnoj sluzbi BiH, a i Bosnjaci placaju dobre plate. Realno nije to lose kako se krenulo.
Srbiji se tepa jer treba potpisati priznanje Kosova. Od tepanja se medjutim ne zivi.
-
razuman_covjek
#712 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Objektivno RS je najbijedniji prostor na Balkanu poslije nekih dijelova Srbije. Nemaju za kifle. Po istocnoj RS se mozes voziti 3 sata neces vidjeti covjeka. Srbi nestaju u BIH. Sto su fakti. Sada su na oko 28%. Jos par procenata i mogu mahati usima. BIH postaje gradjanska drzava. Naravno mi cemo postovati i taj dio pravoslavnog stanovnistva. Ipak su oni Bosanci.covek92 wrote:Drugar vozio po celom Sarajevu i kaze da se frapirao kolicinom golfofa dvojke, zagadjenjem i generalno raspadnutoscu trotoara i uopste ostao mu je los utisak.Leverage wrote:Prošli mjesec sam vozio preko Han Pijeska i Sokoca, vidio 2 čovjeka i tri vjeverice. Za jednog nisam siguran 100% da je čovjek.
Zao mi je sto si imao tu sudbinu da budes izbjeglica. Nije to lako. Bosnjaci racunaju na svoj natalitet i sposobnost tzv. Srba da dignu 500 hiljada stanovnika i pobjegnu. Pa samo levati teski mogu 90-tih sa svim onim oruzijem izgubiti ratove. Hahahaha. Samo vi guslajte drugo nista ne mozete.
-
PM72
#713 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
grohotom se smijem.To što je vidio golfova dvojki to su Srbi sa Pala i iz Lukavice,to je tamo "oficijelno" prevozno sredstvo jer su im pokrepali pokradeni konji i volovi...covek92 wrote:Drugar vozio po celom Sarajevu i kaze da se frapirao kolicinom golfofa dvojke, zagadjenjem i generalno raspadnutoscu trotoara i uopste ostao mu je los utisak.Leverage wrote:Prošli mjesec sam vozio preko Han Pijeska i Sokoca, vidio 2 čovjeka i tri vjeverice. Za jednog nisam siguran 100% da je čovjek.
ja lošijeg voznog parka nisam vidio nego u Istočnom dijelu manjeg BH entiteta i pogranična mjesta u Srbiji.Valjao sam se od šege kad sam vidio poloneza i zaporožca u Šapcu a onih juga i florida ima tovar.Čak se i lade standard vozaju a ja nagradu dajem ko je nađe u Sarajevu a da joj vlasnik nije Srbin.
-
razuman_covjek
#714 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Joj kad razmislis samo sta su im Albanci uradili. Pa to je nevjerovatno. Pocevsi od drona pa otimanja teritorije a uzeti ce im jos. Pa im vodaju ministre kao kerove. Kakava je to samo sila ta Srbija. Haha. Mali kosovari se popisali po njima ko niko. 
- Maraschino
#715 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Zasto hranite trola???
- Leverage
#716 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Bio sam u Loznici prije dvije godine. Vidio sam jednog Mercedesa. Približio se. Na držaču tablica piše Kalesija. Jbg.
-
PM72
#717 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Kažu da je moto srpske vojske "važno je učestvovati"...
- Maraschino
#718 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Kosovo je zavrsena prica a tek onda pocinje igranka kada nestane titranja *uda Vucicu.
-
razuman_covjek
#719 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Pa nevjerovatno je sta su postigli. Sa onolikom armijom i naoruzanjem. Izgubiti Kosovo, dozivjeti traktorijadu, nestati iz Hrvatske, Sarajeva. Pa moras biti pravi genije da tako nesto postignes. I na kraju proglasis pobEdu.PM72 wrote:Kažu da je moto srpske vojske "važno je učestvovati"...
Pet miliona muslimana je bezbjedno na Balkanu sa ovako glupim Srbima. Muslimanu u svijetu imaju najveci natalitet i najbrze su rastuca populacija. Balkan ce to itekako osjetiti. Cim pocne mjenjanje granici Srbija ce to prva osjetiti.
-
155_mm
#720 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
na stotine takvih je doslo sa istim ciljem i otisli su usranih gaca. nek ti je sa srecom.covek92 wrote:Na odmoru sam.
Javljam vam se ja bez brige, da zavrsimo diskusiju.
Kiki je napisao solidan ali opet mitomanski komentar, odgovoricu i njemu neki dan temeljno i jasno.
Kao sto rekoh nista nije gotovo, mozete da pisete o sisicama Srbima o cemu god, o Sarajevu od pola miliona(smesna brojka a i nema pola miliona) i o cemu god pozelite.
Vi ste izabrali ovaj put podele Bih, ne Srbi.
Srbija ima ogroman uticaj i imace i dalje, ko pokusa da pomisli zlo Srpskoj zna se da je rat moguc iako ga niko ne zeli.
Sve ide u tom smeru da se Srbija i Srpska sto vise izjednace u raznim sektorima.
Sto se tice Kosova, kao sto rekoh Sever Kosova ide Srbiji najmanje ili se blokada Kosova od strane pola sveta i Srbije nastavlja, hvala bogu.
Nista nije reseno ni u Crnoj Gori, rekoh jedan dan si Milogorac drugi dan si obican Crnogorac(Srbin u prevodu) i svakoj budali je jasno da nacija od 150/200k NE MOZE da opstane. Crna Gore moze, ali tako minorna nacija ne, to je neka kratkotrajna splacina i sprdacina.
Srbija uvek moze da zatrazi bolji polozaj za Srbe u Cg ili da blokira CG na hiljadu nacina i uradi mnogo toga, fala bogu.
Young erotica ima svoj stav i to se mene ne tice, postujem njegove stavove i ne smetam tu, ja imam svoj stav i svoje misljenje.
Na forum sam dosao ciljano da pokazem da nije sve tako kako je u vasim ispranim glavama.
U tome sam uspeo posto se digla(kako vidim) ogromna halabuka iz straha da se ne poremeti ravnoteza na forumu i ne citaju i druge informacije.
Srbija je nekoliko puta(u vecini stvari 3,4 puta) i jaca i veca od Federacije i isto toliko puta ima jacu diplomatiju i vojnu snagu.
Plus tu je ispostava Srbije, Republika Srpska. Naravno da ste u daleko gorem polozaju niti cete vi moci niti smeti napadati nekog i proterivati kad narod tu zivi od pamativeka i pored Srbije i pored sveta, ovo je najpovoljnije resenje po vas a svako talasanje vodi u jacanje Srpske ili nezavisnost i pripajanje Srbiji kao entitet u Srbiji.
Ako ima neka budaletina koja ne razume da ste vi ovde u podredjenom polozaju i da zavisite od odluka i zelja Srbije i same Srpske, da ste zapravo medjunarodni protektorat, onda super.
Plus na sve to Hrvatska nije zadovoljna polozajem Hrvata u Bih niti su oni sami zadovoljni kako su tretirani i hoce entitet.
Tako da ne znam cemu lazno radovanje po forumu i tesenje sebe, vi ste u zeznutoj poziciji u svakom smislu. Okruzeni Srbima i Hrvatima koji u vecini nisu zainteresovani za celovitu Bih. Jedino sto drzi Bih je medjunarodni faktor a evo to se menja i niko nista ne moze da ti garantuje.
Juce se ministar spoljnih poslova oglasava kako je uz saglasnost Srbije Pacoli dosao u Banja Luku, kako to majku mu?
Vidim kazu ovde Srbija se nista ne pita. Srbija se pita mnogo vise nego sto mozete da zamislite u Bih.
Da nije tako ne bi se ovde otvarale teme o desavanjima u Srbiji sa 1600 jebenih stranica. Bog te mazo.
I razne druge teme gde cim nebitni Dodik prdne ili saopsti nesto, uzdigne se celi forum da raspravlja i palamudi i tesi sebe kako je sve ok.
Sve i treba da bude ok dokle god postujete Srpsku i ponasate se kulturno prema njima i priznajete Srpsku kao drzavu u drzavi sto je sada slucaj.
A da se Srbija nista ne pita i da je nebitna odavno bi Bosna usla u EU ili barem NATO, ili bi barem priznala Kosovo i jos mnogo toga drugog.
Ali ne, evo ti direktan primer Srbija je odlucila da ne moze tako(a posto ste vi hteli takvo uredjenje) i evo nema priznanja Kosova od strane Bih, nema NATO-a, nema EU ili cega god, ne mozes da se dogovoris nistau Bih ako ne pitas srpskog clana predsednistva, hvala bogu.
-
covek92
#721 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
@blee_aa
Ti ako mislis da je u Beogradu jugo nacionalni auto onda i nisi bas posetio Beograd ili barem u poslednje vreme.
Drugo, tako je, vozi se jugo i, narocito po centralnoj Srbiji ima i zastava i svega ima i novih auta, ali eto covek pocne utiske o Srpskoj ja prenesoh utisak o glavnom gradu Federacije i Bih.
Ako je on frapiran kolicinom golfofa dvojka u Sarajevu znaci da nije navikao na tako nesto sto bi moglo da znaci da toliko starih automobila nema u Beogradu u toj meri, poprilicno logicno zar ne?
Vozni park u Juznoj Srbiji i nije nesto ali je u Beogradu solidan, mozes da vidis jugic ali retko, nije to svaki 6 auto kao u Federaciji i to Sarajevu golf 2.
Al ajd nebitno, nije to toliko ni bitno, ima tu raznih merila i starosti i broju vozila na hiljadu stanovnika i slicno.
@nerazuman_covjek
Ja guslam a ti spominjes pravoslavce u Bih i Bosance a niko zivi se tako ne popisa niti se tako izjasnjava? Jebote bog.
Nek mi izgubimo uvek ovako ratove da dobijemo drzavu u drzavi, to bi bilo super.
Na kakav bre natalitet Bosnjaci racunaju, Bosnjaci su takodje u minusu, vise se iseljavaju od Srba.
Rekoh, Srpska je slabo naseljena zato sto ima veliku teritoriju.
Gradovi su bas fini, uredjeni, kompaktni.
Zapad Srpske nije uopste pust, pust jeste Istok Srpske ali on se naslanja na samu Srbiju pa to i nije toliko bitno, nece niko smeti da mrdne tu niti uradi nesto, naseli nekog i slicno.
Cela Bih i Federacija je bednija od Srbije, nemoj da pises gluposti. Pocni od nezaposlenosti koja je mnogo veca kod vas.
Migracije iz Bih su daleko vece nego iz Srbije, kod vas svaki region ima jaku dijasporu u Srbiji su to neki regioni, ne cela Srbija.
Kod vas u Sarajevu dijaspora kolo vodi, to u Beogradu nije slucaj.
Rekoh da funkcionisete po istom principu kao i Kosovo samo sto za razliku od njih imate nesto sitne ekonomije.
@madner
Drugar, nikad mi nismo imali Srpsku u Bih niti legalnu teritoriju preko Drine, danas imamo sta god ti bulaznio i to vrlo stabilnu, veliku i jasnu sa velikim ovlascenjima.
Svakako, gubili smo, gresili smo, sad je stanje takvo kakvo je, svakako za nas pristojno i stabilno u Bih.
Tepalo se Srbiji ili ne dobice dosta vise nego sto su ovde vajni forumasi predvidjali oko Kosova. Isto ce biti i sa Bih, narocito kako vreme odmice.
@155_mm
Znaci priznajes da su vam isprani mozgovi?
Posto su vam Srbi postali arhineprijatelji a na zlocinima Srba gradite kultove, nacionalne mitove i bazu za buducnost i zaokruzivanje sebe.
Naravno da je tesko objasniti ljudima ovde od kojih je pola iz dijaspore.
Moje je da ostavim komentar i iznesem svoja misljenja posto na to imam pravo, apsoluto me boli briga da li ce neko da shvati, razume ili nece.
Ti ako mislis da je u Beogradu jugo nacionalni auto onda i nisi bas posetio Beograd ili barem u poslednje vreme.
Drugo, tako je, vozi se jugo i, narocito po centralnoj Srbiji ima i zastava i svega ima i novih auta, ali eto covek pocne utiske o Srpskoj ja prenesoh utisak o glavnom gradu Federacije i Bih.
Ako je on frapiran kolicinom golfofa dvojka u Sarajevu znaci da nije navikao na tako nesto sto bi moglo da znaci da toliko starih automobila nema u Beogradu u toj meri, poprilicno logicno zar ne?
Vozni park u Juznoj Srbiji i nije nesto ali je u Beogradu solidan, mozes da vidis jugic ali retko, nije to svaki 6 auto kao u Federaciji i to Sarajevu golf 2.
Al ajd nebitno, nije to toliko ni bitno, ima tu raznih merila i starosti i broju vozila na hiljadu stanovnika i slicno.
@nerazuman_covjek
Ja guslam a ti spominjes pravoslavce u Bih i Bosance a niko zivi se tako ne popisa niti se tako izjasnjava? Jebote bog.
Nek mi izgubimo uvek ovako ratove da dobijemo drzavu u drzavi, to bi bilo super.
Na kakav bre natalitet Bosnjaci racunaju, Bosnjaci su takodje u minusu, vise se iseljavaju od Srba.
Rekoh, Srpska je slabo naseljena zato sto ima veliku teritoriju.
Gradovi su bas fini, uredjeni, kompaktni.
Zapad Srpske nije uopste pust, pust jeste Istok Srpske ali on se naslanja na samu Srbiju pa to i nije toliko bitno, nece niko smeti da mrdne tu niti uradi nesto, naseli nekog i slicno.
Cela Bih i Federacija je bednija od Srbije, nemoj da pises gluposti. Pocni od nezaposlenosti koja je mnogo veca kod vas.
Migracije iz Bih su daleko vece nego iz Srbije, kod vas svaki region ima jaku dijasporu u Srbiji su to neki regioni, ne cela Srbija.
Kod vas u Sarajevu dijaspora kolo vodi, to u Beogradu nije slucaj.
Rekoh da funkcionisete po istom principu kao i Kosovo samo sto za razliku od njih imate nesto sitne ekonomije.
@madner
Drugar, nikad mi nismo imali Srpsku u Bih niti legalnu teritoriju preko Drine, danas imamo sta god ti bulaznio i to vrlo stabilnu, veliku i jasnu sa velikim ovlascenjima.
Svakako, gubili smo, gresili smo, sad je stanje takvo kakvo je, svakako za nas pristojno i stabilno u Bih.
Tepalo se Srbiji ili ne dobice dosta vise nego sto su ovde vajni forumasi predvidjali oko Kosova. Isto ce biti i sa Bih, narocito kako vreme odmice.
@155_mm
Znaci priznajes da su vam isprani mozgovi?
Posto su vam Srbi postali arhineprijatelji a na zlocinima Srba gradite kultove, nacionalne mitove i bazu za buducnost i zaokruzivanje sebe.
Naravno da je tesko objasniti ljudima ovde od kojih je pola iz dijaspore.
Moje je da ostavim komentar i iznesem svoja misljenja posto na to imam pravo, apsoluto me boli briga da li ce neko da shvati, razume ili nece.
Last edited by covek92 on 03/09/2018 21:29, edited 1 time in total.
-
PM72
#722 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Sa prvim dijelom tvog izlaganja se slažem.Imati 400 tenkova i 1200 artiljerijskih cijevi,uz neograničenu količinu minucije i granata pa ne poraziti neprijatelja koji nije imao niti jedan jedini tenk ili top je stvarno - umjetnost.I još doći u poziciju da brojiš dane do potpunog poraza i kapitulacije od tog istog...razuman_covjek wrote:Pa nevjerovatno je sta su postigli. Sa onolikom armijom i naoruzanjem. Izgubiti Kosovo, dozivjeti traktorijadu, nestati iz Hrvatske, Sarajeva. Pa moras biti pravi genije da tako nesto postignes. I na kraju proglasis pobEdu.PM72 wrote:Kažu da je moto srpske vojske "važno je učestvovati"...
Pet miliona muslimana je bezbjedno na Balkanu sa ovako glupim Srbima. Muslimanu u svijetu imaju najveci natalitet i najbrze su rastuca populacija. Balkan ce to itekako osjetiti. Cim pocne mjenjanje granici Srbija ce to prva osjetiti.
A ovo drugo - niđe veze.Kakvi Muslimani i natalitet.To je nekad bilo,u vrijeme naših nana i deda.Naštancaju šestoro-sedmoro pa šta im Bog da...sad rijetko koja hanuma rodi više od jednog.A uda se u 35-toj...pod uslovom da joj mladoženja obezbjedi stan u centru,vozačku i auto i svekrvu u drugom dijelu grada...
-
covek92
#723 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Da, prava je umetnost sacuvati i Srpsku i Srbiju i ponovo voditi region i odlucivati o bitnijim pitanjima i odlucivati u koje ce organizacije Bih da se uclani ili ne a ratovati protiv Zapadnog sveta.
Kakve hiljade tenkova, o cemu bulaznite.
Prva je umetnost dobiti takvu samarcinu od Srba iz Bih bez mesanja Srbije. Bukvalno.
Kao sto je i prava umetnost napraviti i zadrzati BIH iako si prva zemlja na svetu od drugog velikog rata koja je bombardovana od strane zapadnog sveta i vrse eksperimente i propagandu nad tobom.
Mozemo stvari i ovako da postavimo.
A da, zbog te srpske vojske nas danas ima minimun 4 puta vise od vas, kontrolisemo minimum 5 puta vecu teritoriju i odlucujemo o bitnim stvarima za Bih, ironija zivota, smeje se srpskoj vojsci neko iz Federacije. Da te bog sacuva. Eto takvi mitovi i ludosti kruze po glavama Bosnjaka.
Cujemo se sledeci put, ustajem jako rano
Kakve hiljade tenkova, o cemu bulaznite.
Prva je umetnost dobiti takvu samarcinu od Srba iz Bih bez mesanja Srbije. Bukvalno.
Kao sto je i prava umetnost napraviti i zadrzati BIH iako si prva zemlja na svetu od drugog velikog rata koja je bombardovana od strane zapadnog sveta i vrse eksperimente i propagandu nad tobom.
Mozemo stvari i ovako da postavimo.
A da, zbog te srpske vojske nas danas ima minimun 4 puta vise od vas, kontrolisemo minimum 5 puta vecu teritoriju i odlucujemo o bitnim stvarima za Bih, ironija zivota, smeje se srpskoj vojsci neko iz Federacije. Da te bog sacuva. Eto takvi mitovi i ludosti kruze po glavama Bosnjaka.
Cujemo se sledeci put, ustajem jako rano
Last edited by covek92 on 03/09/2018 21:34, edited 1 time in total.
-
PM72
#724 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Čitaj fino i smireno...
Srbi u BiH su imali preko 400 tenkova,400 oklopnih transportera i preko 1200 artiljerijskih cijevi kalibra preko 20 mm.Bošnjaci prvog dana rata nisu imali NITI JEDAN JEDINI TENK ILI TOP!
Kontaš li tu nespornu činjenicu?
Srbi u BiH su imali preko 400 tenkova,400 oklopnih transportera i preko 1200 artiljerijskih cijevi kalibra preko 20 mm.Bošnjaci prvog dana rata nisu imali NITI JEDAN JEDINI TENK ILI TOP!
Kontaš li tu nespornu činjenicu?
-
archi_a
#725 Re: Kosovo i Srbija - razmjena teritorija
Nemam stvarno da napišem što bi mitoman mogao da shvati, tako da ću propustiti priliku ovaj put. A i pravo mi bezveze da poentiramo, pa da onda horde srpskih ratnika začataju dvije tri stranice topica da im se što prije iz vida izgube postovi u kojima ih je neko nasadio. Živjela ljudska glupost, živjelaaaaa!!!! Ne preostaje nam ništa nego da sačekamo "momenat" ili dva
i da vidimo u kojem smijeru će se svjetske okolnosti kretati i šta će biti. Valjda ćemo imati sreću da te okolnosti dočekamo za života, a ne ko neki što su čekali 500 godina.