Kosovo dobija nezavisnost?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Kosovo dobija nezavisnost?

2006
2
18%
2007-2008
0
No votes
do 2010 sigurno
4
36%
Nece nikad
5
45%

Total votes: 11

violentjack

#1 Kosovo dobija nezavisnost?

Post by violentjack »

Sad glasajmo
zoka

Post by zoka »

nema opcija

AHA ali samo cetvrtkom
BosnjakAga

Post by BosnjakAga »

Kosovo je vec nezavisno.

Samo fali jos potpis na papiru :)
violentjack

Post by violentjack »

Napisao sam i to..ali izgleda forum podrzava samo 4 opcije na glasanju :(
Sarajevska Princeza

Post by Sarajevska Princeza »

Mislim da ce Kosovo dobiti nezavisnost najkasnije do 2010.
violentjack

Post by violentjack »

Uostalom ja sam fer napisao sam opciju nece nikad ako mislite da nece biti nezavisno
Vodenjak

Post by Vodenjak »

U cemu je razlika izmedju zelje Albanaca da dobiju nezavisnost od Srbije i zelje Hrvata ili Srba da dobiju nezavisnost od Bosne?

Ne petljajte se, zivota vam u komsijin brak kad je i vas poodavno otisao u PM! Moglo bi se vratiti ko bumerang!

Uostalom, kako i koliko su isti ti Albanci i (Sandzaklije!) koji su bili u nama agresorskoj zemlji brinuli o tome kako je NAMA bilo dok smo krvarili?
Jesu...
Sjedeci na divanu i uzdisuci...

Hebe mi se ba sta ce i s njima i sa Srbima im biti! Imam ja i previse svojih i nasih problema!
violentjack

Post by violentjack »

Ja sam napisao opciju nece nikad..a ja se ne petljam..ja ti kazem da ce Kosovo biti nezavisno..a ti po svom :roll:
Vodenjak

Post by Vodenjak »

violentjack wrote:Ja sam napisao opciju nece nikad..a ja se ne petljam..ja ti kazem da ce Kosovo biti nezavisno..a ti po svom :roll:
Prvo, nisam se SAMO tebi obratio, a drugo, vise volim cjelovitost svoje zemlje nego bilo kakvu nezavisnost tamo nekih Kosova, Sandzaka, Vojvodina...
Ako je uslov opstanka Bosne u svim tim politickim igricama i smicalicama to da i Srbija bude cjelovita, onda vrlo dobro zakljucujes da sam ja u tom slucaju PROTIV te nezavisnosti Kosova koju pominjes!

I ovo sto potezem, ne potezem na pamet! TOLIKO imam povjerenje u ljude koji vode Bosnu i Hercegovinu danas, da me ne bi iznenadilo da im sutra recimo Novi Pazar postane drazi od Banja Luke!
Sam im ne mogu nista ali... vjerujem da nas ima koji bi im i te kako mogli tu ljubav prema Istoku suzbiti! I zube im usput izbiti! :D
violentjack

Post by violentjack »

Vodenjak wrote:
violentjack wrote:Ja sam napisao opciju nece nikad..a ja se ne petljam..ja ti kazem da ce Kosovo biti nezavisno..a ti po svom :roll:
Prvo, nisam se SAMO tebi obratio, a drugo, vise volim cjelovitost svoje zemlje nego bilo kakvu nezavisnost tamo nekih Kosova, Sandzaka, Vojvodina...
Ako je uslov opstanka Bosne u svim tim politickim igricama i smicalicama to da i Srbija bude cjelovita, onda vrlo dobro zakljucujes da sam ja u tom slucaju PROTIV te nezavisnosti Kosova koju pominjes!

I ovo sto potezem, ne potezem na pamet! TOLIKO imam povjerenje u ljude koji vode Bosnu i Hercegovinu danas, da me ne bi iznenadilo da im sutra recimo Novi Pazar postane drazi od Banja Luke!
Sam im ne mogu nista ali... vjerujem da nas ima koji bi im i te kako mogli tu ljubav prema Istoku suzbiti! I zube im usput izbiti! :D
Vidis eto vjerujem ti..iskren si i cjenim to

Pa..moj di i pradida su rodeni i umrli u toj zemlji koju zovu Bosnu..imam rodake koji su nekad zivjeli u Bosni..kao jedan Bilecki Beg koji je puhnuo za Tursko..ili neki tamo daljni rodaci za koje sam cuo da su bili to i tako

Pitanje Podjela Kosova Vodenjak je slozena stvar ali i gotova..to je nezavisnost..slicna onoj koju je Istocni Timor dobio..ili koje neke drzave mogu dobiti

Shvacam ja tvoju ljubac prema Bosni..ali Nezavosnost Kosova je gota stvar..i naravno ti se brines ne o nezavisnosti Kosova..nego sta ako Srbi koji nece nista uraditi potegnu pitanje Nezavisnosti Rs....gdje su Bosnjaci cinili vecinu zajedno sa Hrvatima 1991

Kosovo je bila pokrajina na 10 887km2..gdje po zadnjem popisu bilo 83% Albanaca..te nesto Muslimana..dok broj Srba i Crnogoraca je bio manji od 10%

Rs je stvorena na Genocidu..a ako mi ne vjerujes ..upravo otkopavaju grobnicu u STARIM KEVLJANIMA 458 ZRTAVA..najveca na podrucju Bosne

Zbog jednonacionalnog stanja na Kosvu 1991..drugacije geografske..jezicke i geopoliticke razlike Kosovo ce dobiti nezavisnost..a to ti Vodenjak mogu jamciti sigurno

Sad ne brini se..Bosna nece nikud..Hrvati su 2000..urlali i prijetili..sad su manji od Makovog zrna..sad da li ce se Srbi opametiti ili ce zaratiti je do njih..Bosna nece nikud to znaj
Vodenjak

Post by Vodenjak »

violentjack wrote:
Vodenjak wrote:

Vidis eto vjerujem ti..iskren si i cjenim to

Pa..moj di i pradida su rodeni i umrli u toj zemlji koju zovu Bosnu..imam rodake koji su nekad zivjeli u Bosni..kao jedan Bilecki Beg koji je puhnuo za Tursko..ili neki tamo daljni rodaci za koje sam cuo da su bili to i tako

Pitanje Podjela Kosova Vodenjak je slozena stvar ali i gotova..to je nezavisnost..slicna onoj koju je Istocni Timor dobio..ili koje neke drzave mogu dobiti

Shvacam ja tvoju ljubac prema Bosni..ali Nezavosnost Kosova je gota stvar..i naravno ti se brines ne o nezavisnosti Kosova..nego sta ako Srbi koji nece nista uraditi potegnu pitanje Nezavisnosti Rs....gdje su Bosnjaci cinili vecinu zajedno sa Hrvatima 1991

Kosovo je bila pokrajina na 10 887km2..gdje po zadnjem popisu bilo 83% Albanaca..te nesto Muslimana..dok broj Srba i Crnogoraca je bio manji od 10%

Rs je stvorena na Genocidu..a ako mi ne vjerujes ..upravo otkopavaju grobnicu u STARIM KEVLJANIMA 458 ZRTAVA..najveca na podrucju Bosne

Zbog jednonacionalnog stanja na Kosvu 1991..drugacije geografske..jezicke i geopoliticke razlike Kosovo ce dobiti nezavisnost..a to ti Vodenjak mogu jamciti sigurno

Sad ne brini se..Bosna nece nikud..Hrvati su 2000..urlali i prijetili..sad su manji od Makovog zrna..sad da li ce se Srbi opametiti ili ce zaratiti je do njih..Bosna nece nikud to znaj
Dobro. Sad mi je lakse!

:x
violentjack

Post by violentjack »

:oops: :oops: Haj sad na spavanje

Vodenjace :oops: :oops:

:lol: :lol:
BO

Post by BO »

:D :D Ma Kosovo je brate moj nezavisno vec duze vrijeme, tamo srbi nemogu nista mogu samo da kupe kofere, po Kosovskom zakonu :D , a sto se tice RS kad se potpise nez.... Kosova, ona tad gubi naziv te fasisticke tvorevine i bice ono sto je i uvijek bila i nema tog ko ce RS pripoiti Srbiji, mogu samo da pate :D :D :D
violentjack

Post by violentjack »

:D :D :D Mogu..mogu ali traktore

Imaju iskustva iz HRVATSKE :lol:
Post Reply