KOSMODISK
Moderator: anex
-
harka
#1 KOSMODISK
Da li neko upotrebljava ili je upotrebljavao kosmodisk?
Interesuju me vasa iskustva?Da li pomaze?
http://www.kosmodisk.ba/
Hvala unaprijed!!!
PS Ako je topic vec bio,izvinjavam se,ali ja nisam mogla naci.
Interesuju me vasa iskustva?Da li pomaze?
http://www.kosmodisk.ba/
Hvala unaprijed!!!
PS Ako je topic vec bio,izvinjavam se,ali ja nisam mogla naci.
-
sandra.joy
#2 Re: KOSMODISK
koristila sam ja, ali samo za donji dio ledja, posto su me uzasno boljela.
nisam se mogla sagnuti, od jakog i tupog bola.
cim sam stavila kosmodisk osjetila sam trenutno olaksanje, i kod mene
nije bilo potrebno puno vremena, jer mi je odmah bilo bolje.
vise nemam bolova u ledjima.
sto se tice moje sestre, ona nije zadovoljna, ali ne moze ni biti, kad ga je
stavila 2 puta u zivotu.(kosmodisk).
treba biti uporan!
nisam se mogla sagnuti, od jakog i tupog bola.
cim sam stavila kosmodisk osjetila sam trenutno olaksanje, i kod mene
nije bilo potrebno puno vremena, jer mi je odmah bilo bolje.
vise nemam bolova u ledjima.
sto se tice moje sestre, ona nije zadovoljna, ali ne moze ni biti, kad ga je
stavila 2 puta u zivotu.(kosmodisk).
treba biti uporan!
- Ma.Le.Na
#4 Re: KOSMODISK
i mene bas zanima djeluje li
kad god vidim reklamu prevrnem ocima...ne mogu da vjerujem da ima ikakvog efekta..
na kom principu uopce radi...jer nije fiksiran na kicmu...bar na reklami se vidi kako kad se sagnes on stoji lijepo na kicmi ali kad stojis ima zazor na pojedinim mjestima izmedju tijela i kosmodisk "trake"
kad god vidim reklamu prevrnem ocima...ne mogu da vjerujem da ima ikakvog efekta..
na kom principu uopce radi...jer nije fiksiran na kicmu...bar na reklami se vidi kako kad se sagnes on stoji lijepo na kicmi ali kad stojis ima zazor na pojedinim mjestima izmedju tijela i kosmodisk "trake"
-
*mima*
#5 Re: KOSMODISK
Ma ja uopste ne vjerujem tim reklamama.....a ne poznajem nikog da je kupio kosmodisk.
- Dori
#6 Re: KOSMODISK
Paaaa....moja mama ga je kupila prosle godine. I kaze da joj je super. Pogotovo ako sprema kucu ili tako nesto, kaze da pravo pomaze iako izgleda pomalo smjesno.....Ko zna? Mozda je stvarno dobar....
Sto bi rekli kad te nesto boli, nema sta ne bi probao ili stavio ako znas da ima sanse da bar malo pomogne....
Sto bi rekli kad te nesto boli, nema sta ne bi probao ili stavio ako znas da ima sanse da bar malo pomogne....
-
*mima*
#7 Re: KOSMODISK
Ja se raspadam od bolova....ali ne smijem da kupim taj kosmodisk.....nije bas jeftin a ne znam hoce li mi pomoc.
- Cholina_Lokica
#8 Re: KOSMODISK
moja nana ga koristi od kako se pojavio, i kaze da joj je extra... bas joj olaksa...
- Dori
#9 Re: KOSMODISK
Ne znam....ja ga nisam probala, pa ne mogu nista 100% da tvrdim. Ona kaze da je OK.
Nadam se da ce se jos neko javiti, pa cemo cuti iskustva iz prve ruke.
Mozda ima i auto-sugestije......kao kad su onim nanama dali Tic-Tac bombone i rekli im da su univrezalne tablete protiv svih vrsta bolova.....I sve ih poslije hvalile kako su im praaaaavo pomogle!
Nadam se da ce se jos neko javiti, pa cemo cuti iskustva iz prve ruke.
Mozda ima i auto-sugestije......kao kad su onim nanama dali Tic-Tac bombone i rekli im da su univrezalne tablete protiv svih vrsta bolova.....I sve ih poslije hvalile kako su im praaaaavo pomogle!
- chuchumbamayumbe
#10 Re: KOSMODISK
izgleda šašavo, ali mene leđa više ne bole!
jok, kakav kosmodisk, samo voltaren, neklofan, diklofenak duo, itd...
-
backclocker
#11 Re: KOSMODISK
Je l u koktelu i viJagrachuchumbamayumbe wrote:izgleda šašavo, ali mene leđa više ne bole!
![]()
Jest kad ti
-
poisongirl
#12 Re: KOSMODISK
Moj amidža ga koristi i kaze da mu je extra.. kaze da on ne lijeci nego kada ga stavis pomaze ti , kada ga prestanes nositi o5 boli.. a koliko znam mozes vratiti ako ti ne pomaze??
-
DaCo_sa
#13 Re: KOSMODISK
Ja namjeravam kupiti majci jer ima uzasne bolove u donjem dijelu kicme pa ako neko ima dobra ili losta iskustva nek napise da dzaba ne trosim novac 
- O'zone
- Globalni moderator
#14 Re: KOSMODISK
Ja ga uzeo svojoj majci ona se danas kune u njega nikad ga ne skida sa leđa ja ga probao i ništa specijalno nisam osjetio ali doduše ja imam slomljene pršljenoveDaCo_sa wrote:Ja namjeravam kupiti majci jer ima uzasne bolove u donjem dijelu kicme pa ako neko ima dobra ili losta iskustva nek napise da dzaba ne trosim novac
-
amyca
#15 Re: KOSMODISK
Moja mama ga koristi vec 2 mjeseca. Ima diskus herniju u vratnom i donjem dijelu kicme. Imala je nesnosne bolove, trnjenje nogu, ruku... Otkako koristi kosmo disk ne zali se na bolove. Sve poslove obavlja bez poteskoca, moze mnogo duze da hoda, ni penjanje uz stepenice joj ne predstavlja vise napor... Kaze da joj je pomogao, a efekte je osjetila vec nakon nekoliko dana.
- sinus
#16 Re: KOSMODISK
Poznajem dosta ljudi koji su kupili kosmodisk i uopšte im se stanje nije popravilo...O'zone wrote:Ja ga uzeo svojoj majci ona se danas kune u njega nikad ga ne skida sa leđa ja ga probao i ništa specijalno nisam osjetio ali doduše ja imam slomljene pršljenoveDaCo_sa wrote:Ja namjeravam kupiti majci jer ima uzasne bolove u donjem dijelu kicme pa ako neko ima dobra ili losta iskustva nek napise da dzaba ne trosim novacPunica isto uzela Kosmodisk kaže pomogao joj e meni nikako nije jasno kako ti može pomoći komad gume koji staviš preko pamučne majce na leđa neka mi to neko objasni
Ja mislim da to ima veze sa psihom nekih ljudi ( mada ne isključujem da je moguće da stvarno nekome pomogne), slično nešto kada starijim ženama najednom postane loše, ma samo što ne umru. Popiju tabletu i ona još ni do želuca nije sišla, a njima najednom bolje i više se ne žale na bolove...
-
kolobok
#17 Re: KOSMODISK
I ja sam skeptičan u vezi kosmodiska. (Najviše zbog reklame koja mi je popila živce
)
Inače sam čuo za ljude kojima je kao pomogao dok drugi nisu osjetili nikakvu razliku, pa ja isto mislim da je to do psihe i do pristupa pojedine osobe
U svakom slučaju nema se što izgubiti (osim 50 km
).
Inače sam čuo za ljude kojima je kao pomogao dok drugi nisu osjetili nikakvu razliku, pa ja isto mislim da je to do psihe i do pristupa pojedine osobe
U svakom slučaju nema se što izgubiti (osim 50 km
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#18 Re: KOSMODISK
Ja znam 4 ljudi koji su ga koristili, nikakvog efekta.
- O'zone
- Globalni moderator
#19 Re: KOSMODISK
Ispravka krivog navoda kolega 120 KMkolobok wrote:I ja sam skeptičan u vezi kosmodiska. (Najviše zbog reklame koja mi je popila živce)
Inače sam čuo za ljude kojima je kao pomogao dok drugi nisu osjetili nikakvu razliku, pa ja isto mislim da je to do psihe i do pristupa pojedine osobe![]()
U svakom slučaju nema se što izgubiti (osim 50 km).
-
--merima--
#20 Re: KOSMODISK
Cijena je 120 KM, moze se vratiti u roku od mjesec dana, ako ne pomogne, tako da nista ne gubite....
Mislim da nije psiho efekat, jer djeluje na principu potsticanja cirkulacije tako što mala rebra koja se nalaze na kosmodisku masiraju kičmu, podstiču cirkulaciju, dolazi do boljeg hranjenja nerva te dosta može pomoći kod diskus hernije, gdje je nerv ukliješten između diskova te se javlja trnci u ruci ili nozi.Vrijedi isprobati...
Mislim da nije psiho efekat, jer djeluje na principu potsticanja cirkulacije tako što mala rebra koja se nalaze na kosmodisku masiraju kičmu, podstiču cirkulaciju, dolazi do boljeg hranjenja nerva te dosta može pomoći kod diskus hernije, gdje je nerv ukliješten između diskova te se javlja trnci u ruci ili nozi.Vrijedi isprobati...
-
s@mson
#21 Re: KOSMODISK
Jedan od onih koji su u reklami kopali bastu sa kosmodiskom a prije se zalili na uzasne bolove je operisao diskus herniju nakon koristenja kosmodiska.
To dovoljno govori koliko pomaze.
Ja sam tu operaciju imao tri puta.
Kamo puste srece da se za tako male pare moze naci lijek za jednu od najrasirenijih bolesti danasnjice.
To dovoljno govori koliko pomaze.
Ja sam tu operaciju imao tri puta.
Kamo puste srece da se za tako male pare moze naci lijek za jednu od najrasirenijih bolesti danasnjice.
- male_okice
#22 Re: KOSMODISK
znam da nije konrektno tema ali je u jednu ruku slicno: da li je neko imao iskustva sa onim pojasom za ispravno drzanje. Gdje ima kupiti i koliko kosta? Ako neko zna, otpilike nesto ovog tipa: http://www.limundo.com/kupovina/Sportsk ... JE/2359359
- prilagodjena
#23 Re: KOSMODISK
ne nasjedajte jeftinim marketinškim trikovima,veze nema sa medicinom ni sa zdravim razumom
- prilagodjena
#24 Re: KOSMODISK
možda i herniju isisa--merima-- wrote:Cijena je 120 KM, moze se vratiti u roku od mjesec dana, ako ne pomogne, tako da nista ne gubite....
-
dejan061
#25 Re: KOSMODISK
ako je neko zainteresovan prodajem Kosmodisk za 60 KM