Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pismonosa

#8401 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pismonosa »

Bogme Raza veli da joj je Harun tražio :D

Ko zna. Možda i jest. Čut će se..
Murat Sabanovic

#8402 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Murat Sabanovic »

Pismonosa wrote:Bogme Raza veli da joj je Harun tražio :D

Ko zna. Možda i jest. Čut će se..
gdje ima dima ima i vatre... a i harun ima svoju cijenu...

ja sam cuo da mu je rekla: "izuj cipele mali i udji citav unutra"
Pismonosa

#8403 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pismonosa »

:D
Pismonosa

#8404 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 03/02/2021 13:45, edited 1 time in total.
vryzas

#8405 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vryzas »

Ta ce Raza pored velicina u KSBiH :oops:
LSD

#8406 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by LSD »

Raza lupeta okolo po srpskim medijima da joj je Mahmutović tražio (tacnije iznuđivao od nje) 100.000 KM za neki posao....te tvrdnje ce morati dokazati na Sudu, zajedno sa Jusufom koji ga je isto tako javno klevetao, kao i menager Enes.
A vec je podnio tužbu i oderat ce levate, koji ce kasnije kmečati ko mala dijeca

jbt, ovdje pojedinci pišu kao da je Harun nešto kriv, kao da je on javno klevetao ove ljude, a ne obratno :facepalm:
It_is_a_Leclerc

#8407 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Kaže Harun - "Iako sam ga tužio, nemam ništa protiv da Jusuf Nurkić igra u reprezentaciji".

Da, vrlo zanimljivo. I još jedan dokaz da je KSBIH privatno udruženje građana.
vryzas

#8408 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vryzas »

@LSD haveru znas onu "s kim si, takav si". ;-)
Zna se kako je doticni "upao" u savez, a i ostala "svita", javna je tajna koliko se trazi sudijama za pomjeranje na listama, a sudacka organizacija je pod patronatom KSBiH...polako, ovo je mahala i nista se ne moze sakriti. :roll:
LSD

#8409 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by LSD »

Ne može sekretar imati bio šta sa pozivima igracima, kad je to posao selektora.

@ vryzas, odlicno zboriš.....samo nek dokažu na Sudu te "javne tajne" o kojima smaraju javnost, inace ce ga popušiti do balčaka :izet: ....frajer ih je potjerao na Sud, pa eto gospodo dokažite sve te svoje tvrdnje....zar to nije najpoštenija varijanta ;-)
vryzas

#8410 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vryzas »

Posteno...samo ti kazem da "elita" u savezu ima oraha u dzepu. ;-)
LSD

#8411 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by LSD »

.
Last edited by LSD on 07/03/2015 16:36, edited 1 time in total.
LSD

#8412 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by LSD »

vryzas wrote:Posteno...samo ti kazem da "elita" u savezu ima oraha u dzepu. ;-)
Odlicno.....samo neka Jusuf, Razija i Enes to dokažu na Sudi, neka mu izvade te orahe iz džepa pred Sudom i riješen problem :!: ha ja....eto imat ce priliku za to

A šta ako ispostavi da su te njihove price bili čorci, obicni pucnji u prazno, to jest najgora vrsta javnog klevetanja.....koja ce se onda prica pricati za Jusufa i Raziju :?
Last edited by LSD on 07/03/2015 16:37, edited 2 times in total.
Mali_Vuk

#8413 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

Niti želim biti Harunov advokat, niti mi je on kao osoba nešto pretjerano simpatičan, niti znam šta je prava istina.

Ono što znam je to da bi nastala totalna anarhija kad bi svaki sportista iz bilo kojeg sporta na svijetu dao sebi za pravo da na ovakav način ruši i smjenjuje funkcionere s čijim radom ili stavovima se ne slaže.

Kakvo bi to rasulo i delendeka bili :)

Zna se neki red. Najbolje bi bilo da su svi na vrijeme povukli ručnu. Ali kad već nisu to uradili, onda bolje i ovako stvar riješiti i zakucati na sudu, nego da nas svakodnevno maltretiraju i gnjave putem medija.
Mali_Vuk

#8414 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

LSD wrote:
Odlicno.....samo neka Jusuf, Razija i Enes to dokažu na Sudi, neka mu izvade te orahe iz džepa pred Sudom i riješen problem :!: ha ja....eto imat ce priliku za to

A šta ako ispostavi da su te njihove price bili čorci, obicni pucnji u prazno, to jest najgora vrsta javnog klevetanja.....koja ce se onda prica pricati za Jusufa i Raziju :?
Da je Nowitzki uradio ovo što je Jusuf (otišao i odjebao kompletan sistem bukvalno iz temelja) pa se onda pojavio sa neargumentovanim i neutemeljenim pričama o nečijem lopovluku u njemačkom košarkaškom savezu, pa Njemci bi ga pitali jel on udure u glavi, najblaže rečeno :D
Mračajski proto

#8415 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mračajski proto »

Očigledno da ima ovih dobrih Bošnjaka koji bi mu polizali genitalije samo da zaigra.
Last edited by Mračajski proto on 07/03/2015 16:50, edited 1 time in total.
vryzas

#8416 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vryzas »

LSD wrote:

Drug, znaci prica iz prve ruke od covjeka koji sudi prvu ligu i nize lige. Da "dobacis" do aba lige ili evrope ti je xy KM. Zna se ko trazi i ko odlucuje u "svojoj avliji" posto je zadrzan nacionalni kljuc vezano za delegiranje i promociju sudaca. :oops: O cemu dalje da pricamo? :roll: Ovo sve se desava unutar KSBiH, znaci nema nekih paralelnih organizacija i sl. :wink:
LSD

#8417 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by LSD »

vryzas wrote:
LSD wrote:

Drug, znaci prica iz prve ruke od covjeka koji sudi prvu ligu i nize lige. Da "dobacis" do aba lige ili evrope ti je xy KM. Zna se ko trazi i ko odlucuje u "svojoj avliji" posto je zadrzan nacionalni kljuc vezano za delegiranje i promociju sudaca. :oops: O cemu dalje da pricamo? :roll: Ovo sve se desava unutar KSBiH, znaci nema nekih paralelnih organizacija i sl. :wink:
Znaš kako to ide, brate....sve su to price Rekla- kazala, ako nemaš dokaz za to

Evo primjer, ja sad tebe javno ofiram po medijima, nazivam te lopovom, "privatnim Savezom", optužujem te za "netransparentno trošenje novca iz Saveza", prozivam te za iznudu i mito itd itd.
I logicno, ti sad mene tužiš, potjeraš me na Sud za klevetu, odereš me tamo ko zeca, još uzmeš pare za to....i ja kasnije kmečim po medijima ko zadnja pizda, kukam kako je i Sud korupmiran, svi su lopovi, svi su u talu - a zaboravljam da sam lajao okolo i prozivao bez ikakvih dokaza.

jel to tebi normalno ponašanje :?

Jusuf, Enes i Razija ce imati na Sudu priliku da oderu Haruna, a zapravo ce on njih oderati i time ih javno popišati ;-)
samo me zanima šta ce se onda pisati o Jusufu i Raziji, koje se sad ovdje prezentuju kao neke moralne vertikale.
vryzas

#8418 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vryzas »

Kazem ti, sve je to ok sto ti spominjes...sa druge strane ti spominjem pricu iz prve ruke od dobrog havera koji je u tom kolu. Btw. znam licno 50% ljudi koji paradiraju po KSBiH. Ko je bar malo u toj prici zna kakve su korelacije i talovi u igri...u svakom slucaju sve sto se desava u kosarci, a i u sportu generalno, ti je preslikano stanje kako "funkcionise drzava".
ganjeta

#8419 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by ganjeta »

Harun od Raze tražio?

Ružan fetiš :D .
Mali_Vuk

#8420 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

Zafrkan je Harun igrač :D
vryzas

#8421 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vryzas »

ganjeta wrote:Harun od Raze tražio?

Ružan fetiš :D .

Igraj Razo, boli te q.... :D
ganjeta

#8422 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by ganjeta »

To ono ko sa Marijom Šerifović i Acom Lukasom, kaže ona njemu, svi mi govore da sam ko muško, a on njoj, boli te qrac :D .
vryzas

#8423 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by vryzas »

Jeste, s tim da je ovo anegdota iz 80-ih kad su Razi na jednom vrucem gostovanju skandirali da je musko...kad se pozalila treneru, reko joj lik "zaboravi publiku i igraj boli te q..." :mrgreen:
law2

#8424 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by law2 »

It_is_a_Leclerc wrote:Kaže Harun - "Iako sam ga tužio, nemam ništa protiv da Jusuf Nurkić igra u reprezentaciji".

Da, vrlo zanimljivo. I još jedan dokaz da je KSBIH privatno udruženje građana.

Zašto je to dokaz da je KSBIH privatno udruženje građana? Jel' ti stvarno misliš da Harun može zabranit ko će igrati za reprezentaciju?
Selektor bira igrače, ne sekretar!
It_is_a_Leclerc

#8425 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa bira u normalnim državama. Al' kod nas je Harun košarkaški Zdravko Mamić. Svi koji mu se suprostave, bit će otjerani i izvrijeđani.

I malo poštovanja pokažite prema jednoj od ponajboljih košarkašica svijeta svojevremeno. Kad ga već pokazujete spram Haruna koji je od talenata spriječio odlazak samo Mirze Šoljanina.
Post Reply