Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Herr Flick
#7126 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Realno,smiješna smo reprezentacija

-
El_comadante
#7127 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
dvije stvari:
prvo, mi kao da smo nekakva velesila pa moramo dobiti Island 40 razlike najmanje a i mi smo tanki Europski prosjek ili čak ispod, jer realno mi imamo samo Mirzu ostali su tanki, dobar nam je i selektor. to se vidjelo odmah kad Mirza izadje oni smanje razliku jer očito da ostali neznaju ni održati razliku a ne povečati.
drugo, što se ono kaže "danas svi igraju lopte", tako i u košraci realno danas jedino možeš nabiti Luxsamburg dok se sa ostalim moraš dobro oznojiti da bi pobjedio. da su Britanci kompletni mi bi od islanda stahovali za prvenstvo
prvo, mi kao da smo nekakva velesila pa moramo dobiti Island 40 razlike najmanje a i mi smo tanki Europski prosjek ili čak ispod, jer realno mi imamo samo Mirzu ostali su tanki, dobar nam je i selektor. to se vidjelo odmah kad Mirza izadje oni smanje razliku jer očito da ostali neznaju ni održati razliku a ne povečati.
drugo, što se ono kaže "danas svi igraju lopte", tako i u košraci realno danas jedino možeš nabiti Luxsamburg dok se sa ostalim moraš dobro oznojiti da bi pobjedio. da su Britanci kompletni mi bi od islanda stahovali za prvenstvo
- Herr Flick
#7128 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Protiv Islanda smo velesila kad se uporedi gdje igraju njihovi igraci a gdje nasi.Ne igraju ni nasi osim Mirze u nekim poznatim evropskim klubovima ali opet i ti klubovi su velesila za ove islandjane i njihove islandske i svedske klubove gdje igraju.A slozio bih se sa ovim da smo prosjek cak i ispod prosjeka,sad da li ce to to biti drugacije i bolje kad se vrate Đedovic i Nurkic vjerujem da hoceEl_comadante wrote:dvije stvari:
- agent_zero
#7129 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Javlja se još jedan pacijent sa sindromom kompleksa manje sredine.colt wrote:Tuzla ima najbolje u BiH i među najbolje u bivšoj SFRJ dvoranske navijače (poslije Beograda- Partizana i Zvezde) , a pojedine sarajlice se našle da opravdaju da je to zbog tog što repka nije dugo bila u Tuzli. Svašta
Dalje, odavanje minute šutnje kretenima, odnosno bolje rečeno UBICAMA, je moralno dno i sramota za tuzlu i organizatora koji je to dopusio.
Što se ostalog tiče, navijanja i podrške, svaka čast normalnom dijelu dvorane. Onako paklenu atmosferu treba praviti gdje god igra repka.
Ali ponavljam, odavanje počasti i transparenti kretenima koji oduzeše život jednoj nevinoj ženi, pljuvanje po sarajevu, je dno dna i za svaku osudu!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7130 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jest eto Finska je kosarkaska velesila pa na zadnjem evropskom zavrsi druga u grupi i dobi Tursku, Rusiju, Svedsku i Grcku!! Island je klasicna suterska ekipa kao i Finska i ako ih podje sut moze najebati svaka reprezentacija a to se i moglo vidjeti u 4/4 kad je i Mirza bio u ekipi i kad su ih krenule trice.Herr Flick wrote:Protiv Islanda smo velesila kad se uporedi gdje igraju njihovi igraci a gdje nasi.Ne igraju ni nasi osim Mirze u nekim poznatim evropskim klubovima ali opet i ti klubovi su velesila za ove islandjane i njihove islandske i svedske klubove gdje igraju.A slozio bih se sa ovim da smo prosjek cak i ispod prosjeka,sad da li ce to to biti drugacije i bolje kad se vrate Đedovic i Nurkic vjerujem da hoceEl_comadante wrote:dvije stvari:
- Cyrax
#7131 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Primjeti li iko da nam igraci slabo slusaju selektora? Nekako ga blijedo gledaju sem Mirze 
-
vryzas
#7132 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zanimljiva utakmica protiv "kosarkaskih anonimusa"...
Neke od najnezgodnijih utakmica mogu biti one kada si veliki favorit, tj. kada je pobjeda upisana prije pocetka utakmice. Tako je u svakom sportu, pa i u kosarci. Islandjani su atipicna kosarkaska ekipa, ekipa ciji se defanzivni sistem zasniva na preuzimanju igraca i jednoj "praistorijskoj" zonskoj odbrani koju vjerovatno "guraju" cisto zbog promjene odbrane, a sve u nedostatku kolektivnog i pojedinacnog kvaliteta.
Ofanzivna igra im se svodi na vanjski sut koji u najvecem broju slucajeva dolazi iz prodora i izbacivanja lopte na 3p, ili iz suta van rezona tzv. "silovanja" preko ruke.
Prava ekipa i pravi igraci bi ovakvog protivnika "samljeli" 30+ razlike bez po muke. Vidjelo se da su nasi bili impresionirani atmosferom i da su utakmicu otvorili "u grcu". Nakon sto su malo "dosli sebi", nisu iskoristili sve slabosti protivnika, a mogli su birati na koji nacin "razmontirati" anonimuse. Nije maximalno iskoristena visinska prednost (pogotovo u situacijama p&r), nije dobro funkcionisala tranzicija iz odbrane u napad, dosta puta se "povukla rucna" kada se mogla organizovati kontra i polu-kontra...u principu ovu ekipu je trebalo samo "pretrcati i preskociti", a to je funkcionisalo mozda 10-ak min.
Bilo kako bilo, na ovoj utakmici su se mogle primjetiti sve boljke koji ima ova nasa prosjecna i limitirana ekipa. Ovu ekipu cini jedan ekstra kvalitetan igrac koji protiv ovakvih protivnika moze bukvalno dati kos kad pozeli, igrac koji zbog "kvaliteta" ostatka ekipe zna odigrati van rezona u oba smjera. Ostatak ekipe je dosta limitiran, pogotovo vanjska linija. Gordic je jedini koji se izdvaja, a defanzivno najslabije stoje Sutalo i Mitrovic sto me i ne cudi jer su oba igraca cisti suteri. Kazu, spala knjiga na dva slova...kod nas je trenutno spala na jedno slovo, a i sa povratkom Djedovica i Nurkica, maximum je 1-2 "lude" utakmice na EP.
Steta, propada nam sport za koji imamo talenta...nista novo u BiH.
Neke od najnezgodnijih utakmica mogu biti one kada si veliki favorit, tj. kada je pobjeda upisana prije pocetka utakmice. Tako je u svakom sportu, pa i u kosarci. Islandjani su atipicna kosarkaska ekipa, ekipa ciji se defanzivni sistem zasniva na preuzimanju igraca i jednoj "praistorijskoj" zonskoj odbrani koju vjerovatno "guraju" cisto zbog promjene odbrane, a sve u nedostatku kolektivnog i pojedinacnog kvaliteta.
Ofanzivna igra im se svodi na vanjski sut koji u najvecem broju slucajeva dolazi iz prodora i izbacivanja lopte na 3p, ili iz suta van rezona tzv. "silovanja" preko ruke.
Prava ekipa i pravi igraci bi ovakvog protivnika "samljeli" 30+ razlike bez po muke. Vidjelo se da su nasi bili impresionirani atmosferom i da su utakmicu otvorili "u grcu". Nakon sto su malo "dosli sebi", nisu iskoristili sve slabosti protivnika, a mogli su birati na koji nacin "razmontirati" anonimuse. Nije maximalno iskoristena visinska prednost (pogotovo u situacijama p&r), nije dobro funkcionisala tranzicija iz odbrane u napad, dosta puta se "povukla rucna" kada se mogla organizovati kontra i polu-kontra...u principu ovu ekipu je trebalo samo "pretrcati i preskociti", a to je funkcionisalo mozda 10-ak min.
Bilo kako bilo, na ovoj utakmici su se mogle primjetiti sve boljke koji ima ova nasa prosjecna i limitirana ekipa. Ovu ekipu cini jedan ekstra kvalitetan igrac koji protiv ovakvih protivnika moze bukvalno dati kos kad pozeli, igrac koji zbog "kvaliteta" ostatka ekipe zna odigrati van rezona u oba smjera. Ostatak ekipe je dosta limitiran, pogotovo vanjska linija. Gordic je jedini koji se izdvaja, a defanzivno najslabije stoje Sutalo i Mitrovic sto me i ne cudi jer su oba igraca cisti suteri. Kazu, spala knjiga na dva slova...kod nas je trenutno spala na jedno slovo, a i sa povratkom Djedovica i Nurkica, maximum je 1-2 "lude" utakmice na EP.
Steta, propada nam sport za koji imamo talenta...nista novo u BiH.
- OldMayor
#7133 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Znaju li nasi bekovi, Sutalo uci pod kos, Milosevic, Mitrovic...pa jebemu kod njih se kosarka svela na 6m od kosa. Jedini, ali jedini koji ulazi i trudi se pod kos je Djedovic. I kad njega nema mi smo karina u tom segmentu.
Pa protiv ovog Islanda mi nismo morali trice osutat. Ali jok Sutalo dobija loptu sam ko duh, moze uci i lagano polozit, on je dize i fula tri zaredom. Mitrovic, nije se vidio.
Ne kontam taj rezon nikako, jer evo vidimo sut kad nas stane najebali smo i to zestoko. Protiv Islanda!? Sta ce tek bit kad dodje neka ekipa koja ima vise od 50-ak profesionalih kosarkasa u drzavi.
I opet to posrano opustanje. Ono vodimo 20 razlike ko smo ko mi, ajmo sad sutat svi zaredom sa kosa na kos. I puf ljudi ti napravise -17 dok si reko keks.
Nadam se da im je ovo jos jedno iskustvo, da nikad ne podcjenjuju nikoga. Jer sinoc smo mogli izgubit utakmicu. Prisli su nam nam na 6 razlike, imali napad, a mi imali 23 razlike prije toga. Pa jbt.
Pa protiv ovog Islanda mi nismo morali trice osutat. Ali jok Sutalo dobija loptu sam ko duh, moze uci i lagano polozit, on je dize i fula tri zaredom. Mitrovic, nije se vidio.
Ne kontam taj rezon nikako, jer evo vidimo sut kad nas stane najebali smo i to zestoko. Protiv Islanda!? Sta ce tek bit kad dodje neka ekipa koja ima vise od 50-ak profesionalih kosarkasa u drzavi.
I opet to posrano opustanje. Ono vodimo 20 razlike ko smo ko mi, ajmo sad sutat svi zaredom sa kosa na kos. I puf ljudi ti napravise -17 dok si reko keks.
Nadam se da im je ovo jos jedno iskustvo, da nikad ne podcjenjuju nikoga. Jer sinoc smo mogli izgubit utakmicu. Prisli su nam nam na 6 razlike, imali napad, a mi imali 23 razlike prije toga. Pa jbt.
- Butmiran
#7134 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Meni je vala nejasno šta Milošević radi u reprezentaciji.
-
Mustang1
#7135 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Meni se cini da neki zele od ostlaih igraca da igraju na Mirzinom nivou
Dva igraca koja su slabija od Mirze a bolja od ostalih svih nam ne igraju .. Jos 3-4 su mozda solidni i to je to .. Uzivajte u igri i pobjedama a oni koji su zaduzeni za to ce rijesiti igracki kadar .. Bar nema Susica da zove rodjake 
A ima i crnac vidjet cemo koji ce biti i sta ce biti na kraju .. Tako da opustite se i uzivajte .. Do prije par dana ste govorili da ce nas svi pobjediti a sad kad pobjedjujemo ne valja kako igramo
A ima i crnac vidjet cemo koji ce biti i sta ce biti na kraju .. Tako da opustite se i uzivajte .. Do prije par dana ste govorili da ce nas svi pobjediti a sad kad pobjedjujemo ne valja kako igramo
- It_is_a_Leclerc
#7136 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Problem je što su ovo kvalifikacije koje su pandan B diviziji, i koje igraju totalno nebitne košarkaške nacije koje nisu bile dovoljno dobre da se spremaju za SP u Španiji, pa, ono, hajde, šta ćemo s njima - daj im neke kvalifikacije, neka igraju. I sad bismo mi trebali biti euforični i aplaudirati dok nam šake ne otpadnu što reprezentacija sa NBA igračem, uspije, na sa vodom u ušima doduše, pobijediti Veliku Britaniju i Island.
Problemi su na ovom nivou vrlo jasni i očigledni. I mnogi su ih ovdje već i napisali. Stipanović i Teletović tegle cijeli sijaset igrača koji bacaju divljačke pasove, prave blesave faulove, itd. itd. I onda neki kažu - Ne treba nam Nurkić.

Problemi su na ovom nivou vrlo jasni i očigledni. I mnogi su ih ovdje već i napisali. Stipanović i Teletović tegle cijeli sijaset igrača koji bacaju divljačke pasove, prave blesave faulove, itd. itd. I onda neki kažu - Ne treba nam Nurkić.
- hrasno38
#7137 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Skace!:)Butmiran wrote:Meni je vala nejasno šta Milošević radi u reprezentaciji.
Evo statistika kumulativna. Svi igraci su dobili priliku da igraju sto do sada je bio pravi rariret kod predhodnih selektora
http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH ... _2602.html
- hrasno38
#7138 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A jesi se ti ufatio Nurkica!!! Niko nije rekao da nam Nurkic ne treba nego je samo u pitanju njegov odnos prema nekim pravilima koja vaze u sportskom svijetu, nista drugo. A to sto ste ga vec digli u zvijezde nema blage veze sa pamecu jer nije on prvi igrac koji je otisao u NBA i tamo ili propao ili se expresno vratio u evropu. Malo njih je u NBA uspjelo u odnosu na broj koliko je otislo. Igrao ti je 2 godine i Varda u NBA pa sta je uradio???? Odigrao 20 minuta u dvije godine. I u cemu je problem sa ovom utakmicom??? Jel dobijena? JESTE! Ne zaboravite da su u ovoj utakmici skoro po 10 minuta imali djecaci Buza i Vrabac. Ivanovic daje priliku svima da igraju i normalno je da rezultat zna i da padne. I tebi ponavljam Finci su na EP u Sloveniji dobili Tursku, Grcku i Rusiju a najjaci igrac im je igrao u Olimpiji, Ranniko. Isti sistem igre kao i Island ...sutaj dok ne krene a kad krene onda upada iz svih pozicija.It_is_a_Leclerc wrote:Problem je što su ovo kvalifikacije koje su pandan B diviziji, i koje igraju totalno nebitne košarkaške nacije koje nisu bile dovoljno dobre da se spremaju za SP u Španiji, pa, ono, hajde, šta ćemo s njima - daj im neke kvalifikacije, neka igraju. I sad bismo mi trebali biti euforični i aplaudirati dok nam šake ne otpadnu što reprezentacija sa NBA igračem, uspije, na sa vodom u ušima doduše, pobijediti Veliku Britaniju i Island.![]()
Problemi su na ovom nivou vrlo jasni i očigledni. I mnogi su ih ovdje već i napisali. Stipanović i Teletović tegle cijeli sijaset igrača koji bacaju divljačke pasove, prave blesave faulove, itd. itd. I onda neki kažu - Ne treba nam Nurkić.![]()
I ne igraju bas nebitne reprezentacije u kvalifikacijama...Italija, Njemacka, Crna Gora, Makedonija, Latvia koja nas je dobila na zadnjem EP.
-
vryzas
#7139 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne kontam sta ljudi ocekuju od limitiranih igraca. Medalju na EP mozda?
Da bi nekima bilo malo jasnije gdje nam je kosarka trenutno, neka pogledaju igrace u reprezentaciji koje je izbacila BiH liga i gdje igraju ti igraci. Sistem je nestao, a sa sistemom i dobri igraci. Teletovic i jos par njih u zadnjih 10-15 god. su izuzeci koji potvrdjuju pravilo, pravilo koje kaze da nema sistemskog rada sa mladim igracima u 90% klubova u BiH.
Kako onda ljudi ocekuju da mi u reprezentaciji imamo 8-9-10 dobrih igraca kad u katastrofalnim uslovima kosarku trenira lupam 2-3 hiljade djece u BiH.
Karikiram mozda malo ali to je sustina price. Nema uslova za napredak, mi nazadujemo u svakom sportu.
Pitam jednog malca (13-14 god.) ima li 2 treninga dnevno...kaze dijete:"Imam 4 sedmicno".
Onda se ljudi pitaju kako se patimo protiv strasnog Islanda...
Da bi nekima bilo malo jasnije gdje nam je kosarka trenutno, neka pogledaju igrace u reprezentaciji koje je izbacila BiH liga i gdje igraju ti igraci. Sistem je nestao, a sa sistemom i dobri igraci. Teletovic i jos par njih u zadnjih 10-15 god. su izuzeci koji potvrdjuju pravilo, pravilo koje kaze da nema sistemskog rada sa mladim igracima u 90% klubova u BiH.
Kako onda ljudi ocekuju da mi u reprezentaciji imamo 8-9-10 dobrih igraca kad u katastrofalnim uslovima kosarku trenira lupam 2-3 hiljade djece u BiH.
Karikiram mozda malo ali to je sustina price. Nema uslova za napredak, mi nazadujemo u svakom sportu.
Pitam jednog malca (13-14 god.) ima li 2 treninga dnevno...kaze dijete:"Imam 4 sedmicno".
- hrasno38
#7140 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa otprilike je tako i osim trenutno Sparsa tesko da ima kakva ozbiljnija skola kosarke ili klub sa mladjim pogonima.vryzas wrote:Ne kontam sta ljudi ocekuju od limitiranih igraca. Medalju na EP mozda?![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7141 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
@vryzas, nije puno bolja situacija ni u klupskom fudbalu, pa opet imamo mozda i najbolju reprezenaciju od kad se loptamo.
Dobra je bila generacija Markovic, Firic & co., ali nisu nista konkretno napravili na prvenstvima.
Meni ova ekipa djeluje perspektivnije od svih do sad. Imamo Mirzu, Nurkic nakon dvije sezone u NBA bi trebao biti zvijer, a vec sad je bitan igrac za ovu ekipu, Djedovic je bitan igrac u ovoj ekipi, nema svaka ekipa onaj tip igraca.
Dalje, Stipanovic, kako taj covjek igra srcem, gine bukvalno. Ostali manje vise solidni.
Treba uzeti u obzir da se u masinu ubacuju mladi igraci Vrabac, Buza.
Dakle, ova ekipa ima puno potencijala, sad sto se neke stvari nisu slozile....slozice se
Dobra je bila generacija Markovic, Firic & co., ali nisu nista konkretno napravili na prvenstvima.
Meni ova ekipa djeluje perspektivnije od svih do sad. Imamo Mirzu, Nurkic nakon dvije sezone u NBA bi trebao biti zvijer, a vec sad je bitan igrac za ovu ekipu, Djedovic je bitan igrac u ovoj ekipi, nema svaka ekipa onaj tip igraca.
Dalje, Stipanovic, kako taj covjek igra srcem, gine bukvalno. Ostali manje vise solidni.
Dakle, ova ekipa ima puno potencijala, sad sto se neke stvari nisu slozile....slozice se
-
vryzas
#7142 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ma znam moj ti da je i u fudbalu katastrofa sto se tice rada i uslova. Uspjeh fudbalske reprezentacije, generacije u kojoj je 90% momaka vani naucilo "ganjati" loptu je dokaz da nas nece biti nigdje za 10-15 godina. Zadnji igrac iz PL je Visca, a igrao je ligu prije 4-5 god.Tomahawk11 wrote:@vryzas, nije puno bolja situacija ni u klupskom fudbalu, pa opet imamo mozda i najbolju reprezenaciju od kad se loptamo.
Nurkic "otkriven" u Sloveniji, Nihad otisao sa 15-16 god. vani, Mirza vanserijski talent koji je odabrao "pametan" razvojni put. Tu je kraj price...Buza, Vrabac i ostali mladi igraci...prosjek evropske kosarke u najboljem slucaju.
"Nagradu za kvalitetan rad" cemo vidjeti naredne godine u A juniorskoj diviziji. Top 10 bi bio uspjeh ako dobacimo.
- hrasno38
#7143 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Za razliku od proslog EP u ovoj ekipi nedostaje zaista dosta igraca (Masic, Persic, Sinanovic, Zack, Djedovic) i to je jedna vise nego solidna petorka. Imamo trojicu izuzetno mladih igraca Buzu, Vrapca i Glogovca te Nurkica kad se vrati. Imali smo peh i sa povredama pozvanih igraca sa kojima su se radile i pripreme. Splet okolnosti je doveo do ovakvog rostera ali i sreca da nam grupa nije teska i da sa ovakvim rosterom bi trebali da ostvarimo sve pobjede. Uopste nije bitno sa koliko razlike bitno je prevazici sadasnju situaciju i plasirati se na EP. Nakon toga bit ce dovoljno vremena da se reprezentacija kompletira a mozda i iznadje neko novo i kvalitetno ime. Sasvim sigurno na klupi imamo covjeka koji svoj posao dokazano zna raditi, koji je bio i veliko kosarkasko ime a prije svega sportista za primjer. Za sve treba vremena i ove kvalifikacije su odlicno mjerilo sta mogu da urade i ovi mladji igraci. Medjutim mi moramo pronaci jednog klasicnog centra a danasnji centri nisu vise visoki 2.10 nego puno vise. Jucer nam je centar Islanda od 2.18 pravio podosta problema kada je usao u igru mada naravno njihova igra se apsolutno ne bazira pod kosem nego iz linije 6.25. Takodje Gordic mora imati dostojnu zamjenu a to nije Pasalic jer on poprilicno umrtvi igru sto je radio i u Bosni.Tomahawk11 wrote:@vryzas, nije puno bolja situacija ni u klupskom fudbalu, pa opet imamo mozda i najbolju reprezenaciju od kad se loptamo.
- agent_zero
#7144 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Fino viknu duško sinoć na timeoutu - "niko ništa ne radi!".
Da nije mirze, mi obje utakmice izgubili. Imamo bekove koji zamišljaju da su hornačeki i da je dovoljno samo stajati oko linije za 3 poena i ošutati.
Kao što sam napisao i prije 10tak dana, ponavljam opet - nikad lošiji roster nismo imali u nekim kvalifikacijama od ovog, ako izuzmemo mirzu. Pa pogledajte sabetove ekipe na onom antologijskom "igrajte u pm" timeoutu i tom evropskom kad smo opet hrvatsku isprašili.
Nešto slabiji je bio roster i na prošlom evropskom, ali opet mnogo bolji od ovog. Ako ovako ostane, bit ćemo kanta za nabijanje na evropskom, osim ako mirza ne bude davao 40 poena u prosjeku.
Da nije mirze, mi obje utakmice izgubili. Imamo bekove koji zamišljaju da su hornačeki i da je dovoljno samo stajati oko linije za 3 poena i ošutati.
Kao što sam napisao i prije 10tak dana, ponavljam opet - nikad lošiji roster nismo imali u nekim kvalifikacijama od ovog, ako izuzmemo mirzu. Pa pogledajte sabetove ekipe na onom antologijskom "igrajte u pm" timeoutu i tom evropskom kad smo opet hrvatsku isprašili.
Nešto slabiji je bio roster i na prošlom evropskom, ali opet mnogo bolji od ovog. Ako ovako ostane, bit ćemo kanta za nabijanje na evropskom, osim ako mirza ne bude davao 40 poena u prosjeku.
- Herr Flick
#7145 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nasa sreca je sto Britanija igra u ovom sastavu,da li igraj oni iz NBA otresli bi nas ljudi samo takoagent_zero wrote:Fino viknu duško sinoć na timeoutu - "niko ništa ne radi!".
- hrasno38
#7146 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Igrala je nasa reprezentacioja protiv VB i sa Dengom pa nas nisu otresli nego samo pobjedili sa par koseva razlike. Isto tako ni nasa reprezentacija nije kompletna i fali puno igraca.Herr Flick wrote:Nasa sreca je sto Britanija igra u ovom sastavu,da li igraj oni iz NBA otresli bi nas ljudi samo takoagent_zero wrote:Fino viknu duško sinoć na timeoutu - "niko ništa ne radi!".
-
colt
#7148 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šta ima Sadakacity. Kako je živjeti u velikoj srediniagent_zero wrote:Javlja se još jedan pacijent sa sindromom kompleksa manje sredine.colt wrote:Tuzla ima najbolje u BiH i među najbolje u bivšoj SFRJ dvoranske navijače (poslije Beograda- Partizana i Zvezde) , a pojedine sarajlice se našle da opravdaju da je to zbog tog što repka nije dugo bila u Tuzli. Svašta
Dalje, odavanje minute šutnje kretenima, odnosno bolje rečeno UBICAMA, je moralno dno i sramota za tuzlu i organizatora koji je to dopusio.
Što se ostalog tiče, navijanja i podrške, svaka čast normalnom dijelu dvorane. Onako paklenu atmosferu treba praviti gdje god igra repka.
Ali ponavljam, odavanje počasti i transparenti kretenima koji oduzeše život jednoj nevinoj ženi, pljuvanje po sarajevu, je dno dna i za svaku osudu!
-
spacek
#7149 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:58, edited 1 time in total.
-
colt
#7150 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne idem u taj seljački grad.Butmiran wrote:Odjebite onda kolektivno iz Sadaka City-a, što dolazite ovamo ikako ako ne valja?