Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- escobar__
#7051 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Isti oni idioti koji uzdižu onu dvojicu ubica prozivaju Sarajevo redovno na utakmicama.
- insaneinthebrain
#7052 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
kakve varijacije u igri 
-
Bodkin
#7053 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
pa morao je doci pad. nema teorije drzati onakav tempo 40 min
- insaneinthebrain
#7054 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ubise nas islandjani 
-
augustini45
#7055 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
?...ubise nas "noge na parketu",,,, nema skoka ni u napadu ni odbrani!!!!,,,,,insaneinthebrain wrote:ubise nas islandjani
-
Unitedforever
#7056 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da li je moguće da se zvanično oda počast ovoj dvojici ubica? A šta je sa ženom koja je poginula? Ovo zaslužuje kaznu i za savez i za organizatora ovog teferiča gdje je primarno izjebati se glavnog grada.
-
augustini45
#7057 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
?...eto ga...... 
-
augustini45
#7058 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
?....ako imas vremena, dobra prilika da se "oparis"......jednostavno podnesi tuzbu protiv svih tih pobrojanih,i ganjaj,!, ovdje samo galamis I trosis energiju,!,,Unitedforever wrote:Da li je moguće da se zvanično oda počast ovoj dvojici ubica? A šta je sa ženom koja je poginula? Ovo zaslužuje kaznu i za savez i za organizatora ovog teferiča gdje je primarno izjebati se glavnog grada.
-
north
#7059 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ivanović je svjetsko trenersko ime i klasa, ali mi smo puno bolje izgledali na prvenstvu sa Acom nego sada....ovo je nula od igre jer je Island trećerazredna reprezentacija po rejtingu u Evropi...Mirza sam igra, a i on zna pretjerati i zasrati, ali šta će kada nema s kim igrati.... nešto malo još Gordić s vremena na vrijeme pokaže, ostalo je mrtvi prosjek i ispod toga
..zašto je to tako, vjerovatno fali dosta Đedović, Mirza je u slabijoj formi nego na prvenstvu...ali sa ovakvom igrom, a bogami ova ekipa ne znam može li puno bolje, mi nemamo šta tražiti na prvenstvu...preloše i večeras (osim one treće četvrtine) i u Britaniji, protiv tako slabih protivnika...
-
swanfilter
#7060 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nemate pojma koliko ovoj ekipi Đedovic nedostaje. Odbrana, tranzicija, prodor, poeni ...
- Edin H.
#7061 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zasto Zelju?Baltazar_khan wrote:naravno i na ovakvoj utakmici primitivci tuzlanski "yebu" želju i sarajevo.
-
LSD
#7062 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Mirza i Mejdan izvukli pobjedu
minus za ono prozivanje Sarajeva i Želje, nidje veze za jednu košarkašku utakmicu i to reprezentacije
minus za ono prozivanje Sarajeva i Želje, nidje veze za jednu košarkašku utakmicu i to reprezentacije
-
sumirprimus
#7063 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
ha jebga u ovoj drzavi sve je moguce..iako zaista nema opravdanja ni ta pocast ni ovo hebavanje sarajeva vise...Unitedforever wrote:Da li je moguće da se zvanično oda počast ovoj dvojici ubica? A šta je sa ženom koja je poginula? Ovo zaslužuje kaznu i za savez i za organizatora ovog teferiča gdje je primarno izjebati se glavnog grada.
p.s da nije mirze ovo bi bila ispodprosjecna ekipa....iako drago mi vidjet ove mlade buzu i vrapca...
-
Mustang1
#7064 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vi niste normalni majke mi .. Ja mislio ona zajebancija sa strucnjacima ali neki se fakat prave strucnjaci .. Evo ovom sad ni Ivanovic ne valja .. Odlicna igra bez dva igraca koja su dio prve postave .. Ako u Sarajevu ne bude bolja atmosfera od ova zabraniti gradu da docekuje bilo koju reprezentaciju u bilo kom sportu !
-
IlijaLadin
#7065 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
UF - teferici do sad samo u šeheru i koji put u zenici. neka... ima bosne jos. inace, ovo je bilo navijanje
utakmica toplo-hladno. sreca pa je bio island
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#7066 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Dobro, s ovom ekipom, ovo je neka realnost. Mirza i prosjek. Svaka cast Stipanovicu na borbenosti. Ostali nekako previse gledaju u Mirzu, pa izgledaju staticno na terenu. Mora ih Ivanovic po tom pitanju razdrmati.
Znaci, sad se tek vidi koliko nam trebaju Djedovic i Nurkic. Jbt, imas 60 skokova i na kraju guravo za pobjedu. Igramo samo kad je Mirza na parketu.
Znaci, sad se tek vidi koliko nam trebaju Djedovic i Nurkic. Jbt, imas 60 skokova i na kraju guravo za pobjedu. Igramo samo kad je Mirza na parketu.
- insaneinthebrain
#7067 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
i zekoswanfilter wrote:Nemate pojma koliko ovoj ekipi Đedovic nedostaje. Odbrana, tranzicija, prodor, poeni ...
- rage_guy
#7068 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa kako ce biti bolja kad se u Sarajevu nece psovati SlobodaMustang1 wrote:Vi niste normalni majke mi .. Ja mislio ona zajebancija sa strucnjacima ali neki se fakat prave strucnjaci .. Evo ovom sad ni Ivanovic ne valja .. Odlicna igra bez dva igraca koja su dio prve postave .. Ako u Sarajevu ne bude bolja atmosfera od ova zabraniti gradu da docekuje bilo koju reprezentaciju u bilo kom sportu !
Al' ozbiljno, ne moze u Sarajevu biti bolja atmosfera od ovog, u Tuzli se bas zazeljeli repke, sumnjam da je kod nas tako. Vidjet cemo-
Last edited by rage_guy on 17/08/2014 21:57, edited 1 time in total.
- Edin H.
#7069 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pustite vi suplju, ovi GRME u TuzliLSD wrote:Mirza i Mejdan izvukli pobjedu![]()
![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#7070 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kao prvo na evropskom prvenstvu smo imali puno jacu ekipu i sa ovom ekipom ovo je sasvim ocekivana igra sa bljeskovima i sa padovima. Island jeste reprezentacija treceg ranga ali isto tako reprezentacija kojaq svoju igru bazira iskljucivo na sutu kao recimo i Finci i ako ih krene bude vrlo jebeno svakome ko igra protiv njih. Ovoj ekipi nedostaju Nurkic, Djedovic, Masic, Perisic, Wright pa ja cu reci i jedan Sinanovic koji je gorostas pod kosevima ili igrac njegovih karakterstika. U vecerasnjoj utakmici je i falio sut Mitrovica i imao sam osjecaj da jednostavno kao da mu je receno da ne suta. Mirza je odigrao onoliko koliko je trebalo da imamo sigurnu razliku a da je igrao punim kapacitetom dao bi 50 koseva. Ivanovic vrlo mudro gradi reprezentaciju i postavlja petorku vrlo cesto bez Mirze da vidi koliko u toj situaciji mozemo. U ovoj utakmici je rotirao sve igrace pa se i to odrazilo na rezultat. Sve u svemu nije to toliko ni lose kad ti po 10-tak minuta utakmice odigraju tici Buza i Vrabac. Sastavit ce to Dusko do EP da sve prsti.north wrote:Ivanović je svjetsko trenersko ime i klasa, ali mi smo puno bolje izgledali na prvenstvu sa Acom nego sada....ovo je nula od igre jer je Island trećerazredna reprezentacija po rejtingu u Evropi...Mirza sam igra, a i on zna pretjerati i zasrati, ali šta će kada nema s kim igrati.... nešto malo još Gordić s vremena na vrijeme pokaže, ostalo je mrtvi prosjek i ispod toga..zašto je to tako, vjerovatno fali dosta Đedović, Mirza je u slabijoj formi nego na prvenstvu...ali sa ovakvom igrom, a bogami ova ekipa ne znam može li puno bolje, mi nemamo šta tražiti na prvenstvu...preloše i večeras (osim one treće četvrtine) i u Britaniji, protiv tako slabih protivnika...
- Butmiran
#7071 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Loši smo ali sreća proći ćemo.
-
Bodkin
#7072 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
pa nema nista gore nego igrati protiv indijanske ekipe. ovi prevedu loptu i ispale sa pozicije odakle normalan igrac ne bi ni pomisljao. zato i odgovara mirzi jer ima slobodu da divlja
tako da ovo prozivanje trenera nema logike. pogotovo sto covjek vodi panatu jebote...plus sto je ekipa bar 25% slabija nego pod onim pacijentom petrovicem koji je kriv za gubljenje prednosti protiv litvanije i kostao nas je drugog kruga
tako da ovo prozivanje trenera nema logike. pogotovo sto covjek vodi panatu jebote...plus sto je ekipa bar 25% slabija nego pod onim pacijentom petrovicem koji je kriv za gubljenje prednosti protiv litvanije i kostao nas je drugog kruga
-
swanfilter
#7073 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Da ne pisete previse mimo, kada bi mogli ocekivati da neko postavi tekmu na net? Zbog stream-a nisam 3 minute u komadu pogledao ... Hvala.
- shake69
#7074 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Odlicna atmosfera, dobra igra nasih kosarkasa do posljednje cetvrtine i steta zbog onih pet poena koje smo dobili u posljednjih 20 sekundi. Oni nam mogu zafaliti jer na Islandu mozemo izgubiti vise od 10 poena ako upadnemo u njihov zrvanj kao na kraju utakmice u Tuzli. Ne daj Boze samo da Mirza iskrene zglob ili dobije visoku temperaturu pred bilo koju utakmicu. Cestitke igracima i sjajnim navijacima. 
-
Pjanic15