Sta je problem?
Cijeli dan pojedinci okreću pricu na to kako neko prijeti Acinoj porodici. Neće niko da prizna da je ovo ultimatum od kluba, napuštas ili gubiš ugovor u klubu. Prosto
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sta je problem?
direkttno ili indirektno, porodica ce ispastati. Je li bitno da mu he rekao "Mati ce ti ostati bez posla", ili da nije nista rekao i mati ostane bez posla?
Nece. Dolazi dodik junujor i sl.kad on nestane , biti će bitno drugačija situacija
U BL ne kontroliseEl_comadante wrote: ↑29/08/2026 21:08Pa dobro i u BL mogu dobiti otkaz sa posla, svakako Dodik sve kontroliše.
Niiko nije napisao niti je tvrdio da da se prijeti Acinoj porodici nego da Aco IMA PORODICU u rs-u kojom jos uvijek vlada Laktasenko. Jedina cinjenica je da je Aco vezan ugovorom za Igokeu, da je Dodik vlasnik tog kluba i da mu je zaprijetio izbacivanjem iz kluba sto ja licno mislim da ga uopste ne bi zajebo. Medjutim posto zivimo u BiH i posto mu je majka Bosnjakinja relano je ocekivati da bi se svetio na porodici.
MA moraš imati nekog psihopatskog hiperaktivnog naci mafijaša , a dodig je takav , ako on nestane , ima li iko da je do te mjere poremećen i ogrezao u zlu, da nastavi ... i ja mislim da svi drugi trebaju mnogooo pure pojesti da bi dostigli njegov nivo , u negativnom smislu
Pa eto Laziću Gradina nudi ugovor ako ga otjeraju iz Igokee. A ja pričam o porodici ako hoće Dodik da našteti porodici, bili oni u BL, Bijeljini, Vlasenici ili Kalinoviku nemjenja mnogo suštinu.Dugarry wrote: ↑29/08/2026 21:12Ne znam vam nije jasno?El_comadante wrote: ↑29/08/2026 21:08Pa dobro i u BL mogu dobiti otkaz sa posla, svakako Dodik sve kontroliše.
Talic da je napustio, dobio bi otkaz u KK Bosni. Sasvim drugacija situacija. Om i da hoce, ne moze otici
Prema navodima Vukanovića, nekad pogledam njegove video, Stanivuković je formalno gradonačelnik većinu u vijeću drži SNSD, dakle Dodik. Stanivuković kroz regulacioni plan pogoduje Kaji, protiv kojeg se borio, sinovima Ž. Cvijanović i još pojedinim kadrovima SNSDa. Dakle indirektno kontroliše. Sory sa off topic bila je ispravka krivog navoda.hrasno38 wrote: ↑29/08/2026 22:05U BL ne kontroliseEl_comadante wrote: ↑29/08/2026 21:08Pa dobro i u BL mogu dobiti otkaz sa posla, svakako Dodik sve kontroliše.
Da ce mu neko nauditi porodici je samo pretpostavka ako odbije, jer bi mogli otici korak dalje, i kroz medije ga oblatiti ako ne poslusa.El_comadante wrote: ↑29/08/2026 22:13Pa eto Laziću Gradina nudi ugovor ako ga otjeraju iz Igokee. A ja pričam o porodici ako hoće Dodik da našteti porodici, bili oni u BL, Bijeljini, Vlasenici ili Kalinoviku nemjenja mnogo suštinu.Dugarry wrote: ↑29/08/2026 21:12Ne znam vam nije jasno?El_comadante wrote: ↑29/08/2026 21:08
Pa dobro i u BL mogu dobiti otkaz sa posla, svakako Dodik sve kontroliše.
Talic da je napustio, dobio bi otkaz u KK Bosni. Sasvim drugacija situacija. Om i da hoce, ne moze otici
Mijenja i te kako jer puno lakse je praviti sranja po manjim sredinama ne go u velikim.El_comadante wrote: ↑29/08/2026 22:13Pa eto Laziću Gradina nudi ugovor ako ga otjeraju iz Igokee. A ja pričam o porodici ako hoće Dodik da našteti porodici, bili oni u BL, Bijeljini, Vlasenici ili Kalinoviku nemjenja mnogo suštinu.Dugarry wrote: ↑29/08/2026 21:12Ne znam vam nije jasno?El_comadante wrote: ↑29/08/2026 21:08
Pa dobro i u BL mogu dobiti otkaz sa posla, svakako Dodik sve kontroliše.

Eto taman da on uskoči, a ne da igra preko instagrama.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑29/08/2026 19:26 Džanan Musa oglasio se nakon iznenadnog odlaska Aleksandra Lazića iz tabora košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine i javno pružio podršku svom saigraču.
Musa je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj je u zagrljaju s Lazićem u dresu reprezentacije BiH.
„Puna podrška za momka koji je na svakoj utakmici ginuo za našu reprezentaciju, i opet će sigurno“, poručio je Musa.
Lazić je, zajedno s pomoćnim trenerom Zoranom Petkovićem, reprezentativni kamp napustio na aerodromu u Beogradu, neposredno prije leta za Vilnius, gdje reprezentaciju BiH očekuje važna kvalifikaciona utakmica protiv Litvanije.
Ponudio se KK Tešanj odmah danas da Laziću ponude ugovor, ima na FB njihova objava, objavljena i prije nego što je službeno potvrđena situacija s Lazićem. Teško da je novac u rangu Igokee, ali plata bi bila tu, kakva-takva.spree wrote: ↑29/08/2026 21:06 Naklapa se bezveze a čak se i daju neke ideje neprijateljima države. Vrlo je jasno da mu je zaprijetio otkazom u ekipi. Mislim da Lazić ima odličan ugovor a s obzirom da je dugo bio bez kluba i da igra 3x3 turnire za neku kintu i da je išao i u kinu da zaradi lovu, veoma je jasna situacija. Ovdje je federacija trebala reagovati ili mozda kanton Sarajevo i eto KK Bosna i promptno mu ponuditi ugovor. Momak bi otišao igrati. Moramo mi drugačije, bolje, jače odgovarati neprijateljima države. Nažalost naši se bave hapanjem love i realno nemamo kapaciteta.
S tim što sam lično mjšljenja da se sa amaterskim uprskivanjem u pokušaju hapšenja Dodika prošle godine vrlo moguće samo još dodatno dao blueprint nekom potencijalnom možda novom Dodiku koliko možeš urinisati po državi.