Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- SkyLimit
#14576 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Karahodžić i Atić ne mogu da se izbore da uopće budu u rosteru Partizana odnosno AEK - a, a kamoli da dobiju koju minutu.
- Thorgerson
#14577 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Steta za Sulejmanovica, pa jbmu obecavao je bas puno. Valjda ce se momak uozbiljiti, ocito se malo pogubio. Talenat je tu, zdrav, prav... Mora se malo trznuti, godine prodjose.
- SkyLimit
#14578 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ruski snimci iz Mejdana
- SkyLimit
#14579 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Na današnjoj naslovnici Avaza:
Vjerovatno ima i svoje prste u tome što je Đedović uzeo njemačko državljanstvo(otac i sin Pešić godinama vedre i oblače u Bayernu) jer je time oslobođeno mjesto za još jednog stranca u sastavu, mada pored samog Đedovića tu zaista nema potrebe tražiti drugog krivca. I "legendarni" Boša Tanjević je sve učinio da Preldžić zaigra za Tursku a ne za BiH, pa ipak krivica je samo Emirova.
Ali kako je samo naš Savez predvidiv i kako idu iz krajnosti u krajnost. Prvo su probali sa mladim i potpuno nedokazanim Mulaomerovićem a sada žele starog, istrošenog i ozbiljno narušenog zdravlja Pešića.
Dosta je pomogao onoj prvoj ratnoj reprezentaciji BiH da nastupi na Europskom u Njemačkoj.Košarkaški Savez BiH
Svetislav Pešić glavni kandidat za selektora
Vjerovatno ima i svoje prste u tome što je Đedović uzeo njemačko državljanstvo(otac i sin Pešić godinama vedre i oblače u Bayernu) jer je time oslobođeno mjesto za još jednog stranca u sastavu, mada pored samog Đedovića tu zaista nema potrebe tražiti drugog krivca. I "legendarni" Boša Tanjević je sve učinio da Preldžić zaigra za Tursku a ne za BiH, pa ipak krivica je samo Emirova.
Ali kako je samo naš Savez predvidiv i kako idu iz krajnosti u krajnost. Prvo su probali sa mladim i potpuno nedokazanim Mulaomerovićem a sada žele starog, istrošenog i ozbiljno narušenog zdravlja Pešića.
-
dječak sa šibicama
#14580 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Koliko sam ja cuo, Pesic je odbio Srbiju zbog zdravstvenih problema, pa je dosao Djordjevic i ispao pun pogodak... a bio bi odlican izbor, on je sjajan trener. Samo pitanje je moze li.
-
Cavendish
#14581 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
cuh bh kosarkasi, pa ko koga ovdje pravi budalom. ne dolikuje to jednom uglednom portalu 
http://sportsport.ba/ino_kosarka/skromn ... oea/210864
al kad bolje razmislim i drago mi je kako se odvija sitacija. Nas "svabo" pao u drugi plan kod Djordjevica.
http://sportsport.ba/ino_kosarka/skromn ... oea/210864
al kad bolje razmislim i drago mi je kako se odvija sitacija. Nas "svabo" pao u drugi plan kod Djordjevica.
-
neno#4
#14582 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Cuj Pesic glavni kandidat za selektora
Vjerovatno je to pisao PR Jusufa Nurkica, uvazeni mag kosarke Emir Jesenkovic.
Vjerovatno je to pisao PR Jusufa Nurkica, uvazeni mag kosarke Emir Jesenkovic.
- It_is_a_Leclerc
#14583 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne mogu uspolenici saveza da se riješe kompleksa našeg najboljeg košarkaša - Jusufa Nurkića - pa to ti je. Oni se trude, potiskuju to, ali opet na kraju fiksacija ispliva na površinu, pa ga moraju, makar onako ovlaš, spomenuti.
Kakav opsesivno-kompulzivni poremećaj, poštovani gledatelji
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#14584 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Koja se to eminentna trenerska imena otimaju pa je Pesic smijesan kao glavni kandidat za selektora BiH?
- spree
#14585 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ne mislim da mu je pesic smijesan kao trener nego pomisao njegovog preuzimanja reprezentacije. I meni je isto cudno, ali bi volio. Ovo spominjanje juke je postalo degutantno vala.
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
-
neno#4
#14586 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kakav crni Pesic. Covjek se oporavlja i fokusiran je na Bayern samo. Za nasu reprezentaciju je misaona imenica da nazalost dodje Bajic, spali smo na nivo da je vrh uzeti za trenera nekog prosjecnog iz ABA lige..A ne tako davno su nam selektori bili Dusko Ivanovic, Aco Petrovic, itd..
Ali kad kolo vode razne Bukve, Barbarici, Fulurije, Trnovcevici i slicni to je realnost.
Ali kad kolo vode razne Bukve, Barbarici, Fulurije, Trnovcevici i slicni to je realnost.
-
neno#4
#14587 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa vidis da si upucen, a nisi znao bi sta pricam. Raspitaj se, pa ces i saznati. Ustvari nemas se kod koga raspitatiIt_is_a_Leclerc wrote:Ne mogu uspolenici saveza da se riješe kompleksa našeg najboljeg košarkaša - Jusufa Nurkića - pa to ti je. Oni se trude, potiskuju to, ali opet na kraju fiksacija ispliva na površinu, pa ga moraju, makar onako ovlaš, spomenuti.
P.S. Prvi dio je smijesan, jer da nije smijesan bio bi zalosan..
-
kakavdanakneiskustvu
#14588 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
spree wrote:Ne mislim da mu je pesic smijesan kao trener nego pomisao njegovog preuzimanja reprezentacije. I meni je isto cudno, ali bi volio. Ovo spominjanje juke je postalo degutantno vala.
da,bas degutantno,ne do bog da se u negativnom kontekstu spomene menadžer đedovića,njega neki ipak znaju od malih nogu
- SkyLimit
#14589 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Danas odlučio pobjednika protiv FMP - a, 16 minuta 1 poen

- spree
#14590 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Crnjak. Momak nije napredovao sekunde zadnje 4 god. Kad u partizanu ne mogu da ga upute kud ces dalje [emoji20].
- SkyLimit
#14591 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Al hoće trener da ga tuče
-
golman
-
kakavdanakneiskustvu
- SkyLimit
#14594 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Na 06 : 00 retardirani Bukva: "Nihad Đedović je morao vratiti BH pasoš jer vidite: košarkaši, drugčije je igrati sa njemačkim pasošom nego sa bosanskim i to ga razumijemo."
http://source.ba/clanak/Haris/420522/No ... taj-ugovor
Više je za treći razred odjeljenja sa posebnim potrebama nego za mjesto drugog čovjeka Saveza, a tako i zvuči
A na 07 : 05 ova Bukva(koje slikovito prezime) kaže: "U onom trenutku ako se dođe upitno da će se Nihadu Đedoviću uzeti njemačko državljanstvo mi ćemo stopirati proceduru dobijanja BH."
Sjećam se onih majmuna sa crvenim guzicama u zološkom vrtu, smislenije i pametnije su zvučali od ovog "sportskog radnika"
Više je za treći razred odjeljenja sa posebnim potrebama nego za mjesto drugog čovjeka Saveza, a tako i zvuči
A na 07 : 05 ova Bukva(koje slikovito prezime) kaže: "U onom trenutku ako se dođe upitno da će se Nihadu Đedoviću uzeti njemačko državljanstvo mi ćemo stopirati proceduru dobijanja BH."
Sjećam se onih majmuna sa crvenim guzicama u zološkom vrtu, smislenije i pametnije su zvučali od ovog "sportskog radnika"
- nacho_
#14595 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Što prije mu savez vidi leđa to će biti bolje za reprezentaciju.
- It_is_a_Leclerc
#14596 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Bukva je rijedak primjer toga da čovjeku prezime određuje karakter, pojavu i inteligenciju.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#14597 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Heheheheh ja se sjecam Bukve kada su ga doveli u ZeljuSkyLimit wrote:Na 06 : 00 retardirani Bukva: "Nihad Đedović je morao vratiti BH pasoš jer vidite: košarkaši, drugčije je igrati sa njemačkim pasošom nego sa bosanskim i to ga razumijemo."
- Thorgerson
#14598 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Meni i dalje nije jasno otkud ovoliko strahopostovanje prema Djedovicima.
Pa jebo majku ko da su haman sinovi Joaquina Guzmana.
- SkyLimit
#14599 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Svakako je u međuvremeno propoThorgerson wrote:Meni i dalje nije jasno otkud ovoliko strahopostovanje prema Djedovicima.
Statistika ove sezone u njemačkoj ligi: 13.5 minuta, 7.5 poena.
U Eurocupu: 8.3 minuta, 3 poena.
- Laertes
#14600 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Što mu i mi svi ovdje u studiju želimoSkyLimit wrote:Svakako je u međuvremeno propoThorgerson wrote:Meni i dalje nije jasno otkud ovoliko strahopostovanje prema Djedovicima.
Pa jebo majku ko da su haman sinovi Joaquina Guzmana.![]()
Statistika ove sezone u njemačkoj ligi: 13.5 minuta, 7.5 poena.
U Eurocupu: 8.3 minuta, 3 poena.