Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
To je jedan od najljepsih sportova.
Da ne spominjem atmosferu kakva se stvara u zatvorenim dvoranama.
Nakon dugo vremena, i K.K. "Bosna" se vraca na stare staze slave, i nista ljepse od prepune Skenderije.
burek202 wrote:Izvini i ti ali ja nisam ništa drugo ni pomislio kamoli rekao.
OK, ali pokusavam ti reci da ja i Dince vec imamo dogovor za kosarku. Pokusao si biti zabavan sa onim "kada se Swe plasira ..." ali humor ti ocito nije jaca strana.
U svakom slucaju, hvala sto si da svoj doprinos
Ja bih pokazao roling lijevi desni dvokorak odbranu čovjek na čovjeka prelazak u zonu 2 3, 3 2, 2 2 1 , kontru na krilo i krilnog centra izbjegavanje 3 sec ispod koša , tj. reketu slobodna bacanja ali sve po satu 50x2 kilometara.
CiCiban wrote:hahaha cuuuuuuj?!!! za te pare treba da ga naucis da bez jednog jedinog driblinga izbaci iz ravnoteze kompletnu odbranu :D i stigne sam do reketa:D
Mene ce Dince sve da nauci, a uz to sve je i besplatno...pa poslije odemo nas dvoje lijepo na kafu i izmahalamo se
P.S. poprilicno sam dobar u kosarci, i salio sam se da mi trebaju instrukcije, uza specijalnost su mi trojke, ringispil, pljuvanje suigracu u lice dok sutiram, diskretno povlacenje protivnickog centra za dres dok pokusava da uhvati loptu po kosem i slicne majstorije.