Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
praznina wrote:Ja sam negdje čuo da je Slovenija jedan od favorita. Neko mi reče da imaju 4 odlična igrača iz NBA. Ja bih ipak volio da zlato ostane kod domaćina.
Nikad robom najviše bih volio da domaćini samo ostanu domaćini.
praznina wrote:Ja sam negdje čuo da je Slovenija jedan od favorita. Neko mi reče da imaju 4 odlična igrača iz NBA. Ja bih ipak volio da zlato ostane kod domaćina.
Znam da bi ti volio ali ja bih volio da redoslijed bude slijedeći:
1. Serbia & Montenegro - gold medal
2. Greece -silver medal
3. Italy-bronze
U borbu za medalje mogli bi se još uključiti i Španija, Litvanija(iako je oslabljena), Slovenija, Francuska.
sto bronza? ..ne bi volio da igramo u finalu.. ..pa da ti srce pukne.. ..jer ne znas za koga bi navijao.. ..ili ti je ipak drazi rebraca od radojevica..
sto bronza? ..ne bi volio da igramo u finalu.. ..pa da ti srce pukne.. ..jer ne znas za koga bi navijao.. ..ili ti je ipak drazi rebraca od radojevica..
Radojević je li to onaj što je došao iz USA ali momak nema pojma.
Jesu izjednačene su ali Litvanija je oslabljena pa bi prije tipovao na Italiju, Španiju, Grčku, Sloveniju i domaćina SCG. Volio bih naravno da i BiH prođe prvi krug i da dođe barem do 7. pozicije.
Mada ne treba podcijeniti ni Ruse, Turke i Izraelce.
Last edited by praznina on 19/08/2005 16:39, edited 2 times in total.
edu wrote:sto bronza? ..ne bi volio da igramo u finalu.. ..pa da ti srce pukne.. ..jer ne znas za koga bi navijao.. ..ili ti je ipak drazi rebraca od radojevica..
Teshko da ce Srbi ikome prepustiti zlato na svome domacem terenu...shto se tice ostalih favorita tu su prije svih Litvanija i Italija...a u borbu za medalju mogle bi se umjeshati Grcka ...pa cak i Slovenija...Shto se tice BIH daj Boze da prodje u drugi krug...to bi bio veliki uspjeh za nashe...
No_Comment wrote:Teshko da ce Srbi ikome prepustiti zlato na svome domacem terenu...shto se tice ostalih favorita tu su prije svih Litvanija i Italija...a u borbu za medalju mogle bi se umjeshati Grcka ...pa cak i Slovenija...Shto se tice BIH daj Boze da prodje u drugi krug...to bi bio veliki uspjeh za nashe...
Ja bih volio da se desi čudo pa da BiH pobijedi Sloveniju. Doduše gubila je od sva tri tima dosad pa bi valjalo ipak nekoga tuknuti.
SCG sinoć umalo nije popušila od Hrvatske. Vidi se da su tek "sišli sa planine". Bili su više nego raštimani. Iskreno ne vjerujem da će SCG osvojiti zlato možda bronzu ali zlato nema šanse.
Znam da bi ti volio ali ja bih volio da redoslijed bude slijedeći:
1. Serbia & Montenegro - gold medal
2. Greece -silver medal
3. Italy-bronze
U borbu za medalje mogli bi se još uključiti i Španija, Litvanija(iako je oslabljena), Slovenija, Francuska.
Meni bi bilo strasno drago kad bi Serbi popusili (a i ti zajedno sa njima).