Najgore cetvrtfinale.Bodkin wrote:Kakva je tekma bila? Jel valjao sta? Nisam gledao
Italijani izdominirali u pokušajima da skoče.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Najgore cetvrtfinale.Bodkin wrote:Kakva je tekma bila? Jel valjao sta? Nisam gledao
Latvija je protiv Srbije isto izgledala neubjedljivo. U svim ostalim tekmama su izgledali odlicno, tako da je vjerovatan razlog sto sve ekipe protiv Srbije izgledaju tako, to sto ih oni tjeraju da tako izgledaju. Recimo siguran sam da bi i Slovenci dosta tanje izgledali protiv Srbije, tj. da bi ovi napravili najveci pritisak na Dragica i Doncica. Ne kazem da bi obavezno pobjedili, ali mislim da prije bi nego sto ne bi.Itsoktobealone wrote:Ma sve je to uredu, al' sve do ijedna ekipa sa kojom su se susreli su replika KK Bosne Royal. Jebote, ova Italija veceras je bila dno dna. Ako ovo predstavlja kao neku kvalitetu Evropske košarku, pa onda je Evropa jedna kaca smeća. Iole bolja ekipa će uzeti ovu reprezentaciju Srbije koja većeras nije ništa novo pokazala, nikakav specijalan nivo igre..jednostavna organizovana skok igra.
1. Je li i Kuzmić "lazni Srbin"?!VPSA wrote:Smarate Srbi i lazni Srbi s tom pricom o B, C timu, ono kao negativni i sada sta god napravite to je cudo, a realnost je da je to oslabljena ali i dalje dobra ekipa. Od pocetka prvenstva govorim da ce Srbi u finale, i sve drugo bi me iznenadilo. Jednostavno, najodgovornija kosarka gdje svako zna sta treba da radi i roster koji moze da igra vrlo dobru odbranu. S Rusijom ce vjerovatno biti guravo, ali ja kontam da ce i to proci.
Smijesan siVPSA wrote:Smarate Srbi i lazni Srbi s tom pricom o B, C timu, ono kao negativni i sada sta god napravite to je cudo, a realnost je da je to oslabljena ali i dalje dobra ekipa. Od pocetka prvenstva govorim da ce Srbi u finale, i sve drugo bi me iznenadilo. Jednostavno, najodgovornija kosarka gdje svako zna sta treba da radi i roster koji moze da igra vrlo dobru odbranu. S Rusijom ce vjerovatno biti guravo, ali ja kontam da ce i to proci.
Sutra Slovenci i Spanija bi trebalo biti uzivanje. Mada, kad ovako gledas igrace kaze ti se da ce ih ubit Spanija jer Slovenci klasu imaju samo na bekovskim pozicijama ali nekako je to sve ukomponovano gdje ostali rade sve da budu odlicna podrska Dragicu i Doncicu, tako da sve je moguce. Uglavnom bas bih volio da Slovenija uzme, ali bojim se tesko.
Mislim da jedino Srbija moze dobit Spance, ali i oni bi imali nekih 30% sanse.
Pa bas i nije citava petorka,bogdanovic je tuBodkin wrote:Smijesan siVPSA wrote:Smarate Srbi i lazni Srbi s tom pricom o B, C timu, ono kao negativni i sada sta god napravite to je cudo, a realnost je da je to oslabljena ali i dalje dobra ekipa. Od pocetka prvenstva govorim da ce Srbi u finale, i sve drugo bi me iznenadilo. Jednostavno, najodgovornija kosarka gdje svako zna sta treba da radi i roster koji moze da igra vrlo dobru odbranu. S Rusijom ce vjerovatno biti guravo, ali ja kontam da ce i to proci.
Sutra Slovenci i Spanija bi trebalo biti uzivanje. Mada, kad ovako gledas igrace kaze ti se da ce ih ubit Spanija jer Slovenci klasu imaju samo na bekovskim pozicijama ali nekako je to sve ukomponovano gdje ostali rade sve da budu odlicna podrska Dragicu i Doncicu, tako da sve je moguce. Uglavnom bas bih volio da Slovenija uzme, ali bojim se tesko.
Mislim da jedino Srbija moze dobit Spance, ali i oni bi imali nekih 30% sanse.fali prva petorka i ti ovako nesto napises
Ok 4 fale. Zamisli fale saric, bogdanovic i ukic hrvatskoj ali je tu simon. Da li bi grupu proslikakavdanakneiskustvu wrote:Pa bas i nije citava petorka,bogdanovic je tuBodkin wrote:Smijesan siVPSA wrote:Smarate Srbi i lazni Srbi s tom pricom o B, C timu, ono kao negativni i sada sta god napravite to je cudo, a realnost je da je to oslabljena ali i dalje dobra ekipa. Od pocetka prvenstva govorim da ce Srbi u finale, i sve drugo bi me iznenadilo. Jednostavno, najodgovornija kosarka gdje svako zna sta treba da radi i roster koji moze da igra vrlo dobru odbranu. S Rusijom ce vjerovatno biti guravo, ali ja kontam da ce i to proci.
Mislim da jedino Srbija moze dobit Spance, ali i oni bi imali nekih 30% sanse.fali prva petorka i ti ovako nesto napises
Pazi, mi mastamo sta bi bilo da igraju mirza, jusuf, nihad i ostali koji su vec tu. Kod njih svi izostanu pa dodju do polifinala. Za neke ljude iz te ekipe ja nikad cuo nisamTomahawk11 wrote:Priča o C timu je pretjerana.
Recimo da je došao neki kombinovani tim....Bogdanović, Marjanović, Jović bi svakako igrali...uz ostale koji su solidni i to je to.
Ne sporim da je Srbija uspješno amortizovala dosta izostanaka bitnih igrača, imaju širinu, ali ne bih pravio 8. svjetsko čudo od tog.
E, al mi nemamo širinu koju Srbija ima. Nema čak ni Hrvatska.Bodkin wrote:Pazi, mi mastamo sta bi bilo da igraju mirza, jusuf, nihad i ostali koji su vec tu. Kod njih svi izostanu pa dodju do polifinala. Za neke ljude iz te ekipe ja nikad cuo nisamTomahawk11 wrote:Priča o C timu je pretjerana.
Recimo da je došao neki kombinovani tim....Bogdanović, Marjanović, Jović bi svakako igrali...uz ostale koji su solidni i to je to.
Ne sporim da je Srbija uspješno amortizovala dosta izostanaka bitnih igrača, imaju širinu, ali ne bih pravio 8. svjetsko čudo od tog.
Nisam rekao da je los tim samo da nije bezveze prica da su realno duplo jaci samo da nisu imali ovoliko otkaza. Pa od igraca koji subih nosili na SP do srebra je samo bogdan tuTomahawk11 wrote:E, al mi nemamo širinu koju Srbija ima. Nema čak ni Hrvatska.Bodkin wrote:Pazi, mi mastamo sta bi bilo da igraju mirza, jusuf, nihad i ostali koji su vec tu. Kod njih svi izostanu pa dodju do polifinala. Za neke ljude iz te ekipe ja nikad cuo nisamTomahawk11 wrote:Priča o C timu je pretjerana.
Nemoj zezati, dobra je to ekipa. Pod košem se može nositi sa svima osim sa Španijom.
Nije ni vanjska linija toliko loša.
Misliš iz ovog sastava Srbije ti nisi čuo za neke od igrača? Meni svi poznati
Sigruno, bilo bi to vrh finale sa Špancima da su tu igrači koji fale.Bodkin wrote:
Nisam rekao da je los tim samo da nije bezveze prica da su realno duplo jaci samo da nisu imali ovoliko otkaza. Pa od igraca koji subih nosili na SP do srebra je samo bogdan tu
Da na to mislim. Doduse ne gledam vise toliko basket kao prije
Po cemu. A ta suplja o moralnim pobjednicimaVelkoski wrote:Realno, Srbija je već moralni osvajač Eurobasketa šta god da bude do kraja!