koristil iko od vas tu kremu i znatel gdje se ima kupit u sarajevu?
I ako znate jos neku dobru masku ili kremu za kosu molim vas napisite....

da i ja se slazem za alcina proizvode...super su, ja koristim t liniju za suhu i farbanu kosu..a dobili su i novi sampon i balzam za loknelolita_xx wrote:hm, ja sam imala slian problem.. probaj liniju proizvoda za suhu kosu, alcina.... imas na ciglanama njihovu prodavnicu...i nemoj vise peglati...
i ja koristim t-linijusemmy wrote:da i ja se slazem za alcina proizvode...super su, ja koristim t liniju za suhu i farbanu kosu..a dobili su i novi sampon i balzam za loknelolita_xx wrote:hm, ja sam imala slian problem.. probaj liniju proizvoda za suhu kosu, alcina.... imas na ciglanama njihovu prodavnicu...i nemoj vise peglati...JUPI i fakat su odlicni vec sam probala, sad su mi loknice na mjestu
eee da mi je tvojih problema.meni se kosa "isparila" ili se jos onako mucki povlaci u zadnju lozu glavuse.amy55 wrote:pa hajde bar neko nek odgovori.... ;(((
sigurno znate nestooo....
pa prestala saaaam ;((baustelac wrote:prestani s peglanjem i farbanjem
[Matrix] wrote:eee da mi je tvojih problema.meni se kosa "isparila" ili se jos onako mucki povlaci u zadnju lozu glavuse.amy55 wrote:pa hajde bar neko nek odgovori.... ;(((
sigurno znate nestooo....![]()
Nista,uzmi cesalj i cesljaj se cijeli dan i drgaom allahu zahvaljuj sto je jos imas.
Tema ti je extra,onako europska i bezbrizna na nju ,mislim temu, tesko se moze nakalemiti neka naci-frustracija.![]()
joj vidis to mi nije palo na pamet... tnx u svakom slucaju..grunt wrote:ošišaj se na nulu!
mislim da znam gdje je to.... hvalalolita_xx wrote:znas li gdje je paris na ciglanama..eh u toj ulici... ali ne na onu stranu prema lori,nego na suprotnu stranu, ima neka knjizara tu, odmah pored je njihova prodavnica
mamica papucarka wrote:eee , ja se mogu pohvalit zdravom kosom (barem kosom, jer eno na temi Prodje ljeto trideseto, napisah sta mi sve fali)
doduse, ja imam jako, jako gustu kosu, plus debelu dlaku. Kad svezem pletenicu, muzeva nana kaze "Uh"Predlagali su mi nekakva frizerska takmicenja, da im budem model, jer je kosa ocuvana i kvalitetna (pohvali me moja jezicino
![]()
)
Medjutim, farbam se od 15 godine, glupaca, s time da sam nekoliko puta prekidala farbanje, pa isla jedno vrijeme sa kanom, ili bez icega.E sad, posto sam pofino sijeda, moram se farbat. vec pola godine idem sa kanom. Ne koristim nikakve hemikalije, osim povremeno gel, ili pjenu. Susim kosu fenom, ali samo napola (moram ima je puno, pa bi mi se usta okrenula da je barem malo ne prosusim)
jedino sto moram ici kakav oblik da joj nabacim, inace sam jako zadovoljna![]()
![]()
U zivotu mi je samo jedno frizerka ispeglala kosu, mini val nikad nisam dala i samo jednom sam imala pramenove![]()
ja stvarno ne kontam to toliko peglanje, farbanje, pramenove.... posebno mi nije jasno kad to rade djevojke sa losim kvalitetom kose. Mene bi bilo strah da ne ostanem celava. Ja sad kad vdim da mi opada kosa, hvata me panika. ne znam, ali imam nekakav strah od svih tih hemikalija
mamica papucarka wrote:(moram ima je puno, pa bi mi se usta okrenula da je barem malo ne prosusim)
uh, jel ima kakav frizer da zna stepenasto sisat??? isprobala sam nekoliko frizera u Sarajevu, van Sarajeva u Austriji i nikad me niko nije znao ebeno stepenasto osisat. Ne znam u cemu je problem , ali svaki put mi ostave predugo, pa frizura uopste nema oblika.Michun wrote:Za mamicu:
http://www.hairstylesdesign.com/
zene, muskarci, selebrtiz...frizura na metar.
U mene osisana ko zadnja na petoj str. http://www.hairstylesdesign.com/gallery ... php?page=5mamica papucarka wrote:uh, jel ima kakav frizer da zna stepenasto sisat??? isprobala sam nekoliko frizera u Sarajevu, van Sarajeva u Austriji i nikad me niko nije znao ebeno stepenasto osisat. Ne znam u cemu je problem , ali svaki put mi ostave predugo, pa frizura uopste nema oblika.Michun wrote:Za mamicu:
http://www.hairstylesdesign.com/
zene, muskarci, selebrtiz...frizura na metar.
koji kenan? i gdje mu je salon u sa?Leiva wrote:Kada je održavanje kose u pitanju,barem vi u Sarajevu imate super frizera Kenana koji koristi Joico profesionalnu kozmetiku za kosu.
Ja sam je probala i oduševljena sam sa njom.
Pošto mi je Zenica bliže,barem kako on kaže, bit će super kad se otvori to zastupništvo i neki frizerski salon u Zenici koji će koristiti ove proizvode. Imaju super tretman obnove kose,pa preporučujem. Molim one koji su iz Zenice da mi jave kada se otvori taj salon. Znam samo da bi sa trebao nalaziti u onom novom trgovačkom centru.