Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pricaju li vam mame tetke i amdzince kako je to bilo prije........cini mi se puno romanticnije i zanimljivije nego danas.....
kaze meni tetka ....mladja raja je hodala dole oko parkuse a ovi ozbiljniji preko puta......pa kaze ....kibicnes se sa momkom tokom setnje gore dole ...pa te otprati kuci...pa dobijes pismo
Onda se taman nafuras za sutrasnji izlazak a ono brat i babo ne daju, vrate te sa po ulice i to ne samo oni vcc bilo koji komsija
pa onda igranke na ekonomskom fakultetu...plesalo se....nije bilo ono sjedi pij i pushi ko sad......
ps. ne zanima me vas misljenje ..temu sam otvorila iz revolta prema danasnjem nacinu kibicanja i muntanja i izlazenja ......a i docadno mi je
tigris wrote: pricaju li vam mame tetke i amdzince kako je to bilo prije........cini mi se puno romanticnije i zanimljivije nego danas.....
kaze meni tetka ....mladja raja je hodala dole oko parkuse a ovi ozbiljniji preko puta......pa kaze ....kibicnes se sa momkom tokom setnje gore dole ...pa te otprati kuci...pa dobijes pismo
Onda se taman nafuras za sutrasnji izlazak a ono brat i babo ne daju, vrate te sa po ulice i to ne samo oni vcc bilo koji komsija
pa onda igranke na ekonomskom fakultetu...plesalo se....nije bilo ono sjedi pij i pushi ko sad......
ps. ne zanima me vas misljenje ..temu sam otvorila iz revolta prema danasnjem nacinu kibicanja i muntanja i izlazenja ......a i docadno mi je
tigrice,tad se imala i prica a sta se danas prica.
danas ide: Cao ja sam Miki..........................guzis li se
prije svi su bili na korzu....uvijek si mogao sresti osobu koja te zanima......sad ako ne znas gdje izlazi nista...........ili ako uopste ne izlazi........ja eto ne izlazim po kafanama ili izadjem vrlo rijetko.....i sta da ocekujem...koga da upoznam?
zamsili, dobijes pismo od momka pa moras da se iskrades iz kuce...da lazes
a tek smikanje.......kazu cure su znale uzimat kermu ca cipele kao maskaru
koje su prednosti danasnjeg nacina flertovanja i upoznavanja.......to je da mozes slobodno ici sa momkom na more izlaziti do kasno ostajati..raditi sta hoces.........nema neke pretjerane cari.........malo se trudi a puno trazi
tigris wrote:danas ide: Cao ja sam Miki..........................guzis li se
pa može se i poslije metka pričati.. ..osim ako te negdje ne čeka djevojka.. :D ..stoga..prije metka..napiše se pismo..pa kad ga zabiješ..kažeš..ja sad odoh..pismo te čeka ispod jastuka.. :D:D
voljela bih tebe vidjet kad se zacopas nego ista .....po mogucnosti u mene jesi l istvarno toliko sirov ili se prodajes....
ima li za tebe ista drugo osim metaka granata i politike.........ljuta sam danas zato sto sam se najela
volio bih se i ja vidjeti.. ..po mogućnosti ne u tebe.. :D ..(ovo nije niš ružno.. )..ja sam simpatično sirov.. :D ..i tražim simpatično bogatu djevojku.. :D ..koja je dobra u duši..pametna.. ..meni lijepa..i naravno.. ..voli zlatka.. :D
mislim da amina lagumdžija ispunjava sve navedene uslove.. :D:D
pa ja...to i pricam....sad se malo trudi a puno trazi....daj sve na noge po mogucnosti i koku da se ne bi bosnjo mucio da osvoji curu svojim oskudnim bez ideja duhom
tigris wrote:pa ja...to i pricam....sad se malo trudi a puno trazi....daj sve na noge po mogucnosti i koku da se ne bi bosnjo mucio da osvoji curu svojim oskudnim bez ideja duhom
tigris wrote:pa ja...to i pricam....sad se malo trudi a puno trazi....daj sve na noge po mogucnosti i koku da se ne bi bosnjo mucio da osvoji curu svojim oskudnim bez ideja duhom
tigris wrote: