korzet ili steznjak za novopecenu mamu-gdje ga mogu nabaviti

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
bravo ja

#1 korzet ili steznjak za novopecenu mamu-gdje ga mogu nabaviti

Post by bravo ja »

Dragi moji forumasi,
svaki put kada mi je trebao savjet ili pomoc vi ste mi pomogli
zato vas i ovaj put molim za jednu informaciju
Kao sto rekoh ja sam novopecena mama ali posto sam bas novopecena, moj tiba se jos nije vratio gdje bi trebao biti:)
S obzirom da sam prije truddnoce imala super liniju,moje prijasnje krpice izgledaju smijesno bez steznjaka/korzeta kojeg ne mogu da nadem :( a da mi odgovara.Eto ako neko zna gdje ga mogu kupiti ili neko ima a rado bi ga prodao,neka mi se javi,bit cu zahvalna :)
Pozdrav !!!
nebojeplavo

#2 Re: korzet ili steznjak za novopecenu mamu-gdje ga mogu nabaviti

Post by nebojeplavo »

U Kosevskoj ima radnja gdje se nesto slicno prodaje, samo ne znam jel to to sto tebi treba, jer su ovo cini mi se nesto kao medicinski :D a onih obicnih steznjaka imas i na pijaci :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#3 Re: korzet ili steznjak za novopecenu mamu-gdje ga mogu nabaviti

Post by mIRCerka »

bravo ja, to bi trebalo biti dostupno u apotekama, idi u prvu apoteku i ne pustaj ih na miru dok ti ne nadju...
Mala sirena

#4 Re: korzet ili steznjak za novopecenu mamu-gdje ga mogu nabaviti

Post by Mala sirena »

iz iskustva: ako si skroz novopecena mama u chicco mas pjas za tudnice porodilje koji se moze staviti odmah nakon poroda. pojas je na cicak p ga podesavas odnosno zatezes na sirinu koju mozes podnijeti. na pcetku izgleda grozno kada vidis da ga bas i ne mozes zategnuti ali brzo se suzava. kostao je 100 KM, ne znam je li sada vise ili manje. ali vrijedi svake pare. ugodan je i moze se nositi tokom cijelog dana. ja sam i spavala sa tim pojasom i preporucujem svima.
Post Reply