KORPA DOBROTE 2006

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
pitt

Post by pitt »

mIRCerka wrote:
pitt wrote:ma neka te jos....bisera ti :D:D
rekoh ODMAKNI OD BISERA LJUBAVNICE MI U MENE!!
De ba ....ne budi skrta....ima bisera za oboje :D:D:D
frozen

Post by frozen »

Jel se pituljica ukaze tema ode helac :D

Ljudovi, kakvi ste sa vremenom u nedjelju, trebali bi tada isporuciti svu prikupljenu pomoc. Moramo nazvati i tetku da razaberemo do kojih doba radi. Nekada su radili do 16:00 h. Molim sve forumase koji su isli u popis i preuzimali otpremnice, a nece biti prisutni tokom vikenda da proslijede otpremnice svojim sudruzima/supopisivacima, jer necemo moci isporuciti robu bez svih tih papirica.

Također, treba obavjestiti medije da se (tad i tad) vrsi isporuka.
Pearl

Post by Pearl »

frozen wrote:Jel se pituljica ukaze tema ode helac :D

Ljudovi, kakvi ste sa vremenom u nedjelju, trebali bi tada isporuciti svu prikupljenu pomoc. Moramo nazvati i tetku da razaberemo do kojih doba radi. Nekada su radili do 16:00 h. Molim sve forumase koji su isli u popis i preuzimali otpremnice, a nece biti prisutni tokom vikenda da proslijede otpremnice svojim sudruzima/supopisivacima, jer necemo moci isporuciti robu bez svih tih papirica.

Također, treba obavjestiti medije da se (tad i tad) vrsi isporuka.
ma mi samo podizemo temu.. :)

ja mislim da ja mogu, samo mi treba neko okvirno vrijeme sto prije, da mogu pomjeriti ostale obaveze..
pitt

Post by pitt »

eno....opet ja kriv :oops: :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

pitt misli da je bolji od nas ako ne začeta ama baš svaku temu :roll: :D reko bi ti to na onoj tamo temi ali bi me izbrisali :D
pitt

Post by pitt »

MRAVOJED wrote:pitt misli da je bolji od nas ako ne začeta ama baš svaku temu :roll: :D reko bi ti to na onoj tamo temi ali bi me izbrisali :D
nek si mi reko... :D:D hajd se sad izvini :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

što bi se ja izvinjavo ko da bi se ti izvinjavo :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

frozen wrote:Jel se pituljica ukaze tema ode helac :D

Također, treba obavjestiti medije da se (tad i tad) vrsi isporuka
.
bpsang

Post by bpsang »

pa dobro MASENKA gde si ti , nema te ko kise u Sarajevu, evo stigoh sa popisa iz Hose kod Socijalnog , da kazem nije bilo ko juce kad je Tomi popisivala a mi pomagali ali je bilo ipak dovoljno, juce nisam slikao ali danas jeasam, Zadovoljavajuce je
Imamo vremena da se i licno tuspasimo ko nije, tako da se zna evo fotkica od danasnje berbe,
Zivi i zdravi bili i u nedjelju se vidjeli A i sutra naravno

Image
pitt

Post by pitt »

Svaka cast!
Pitanje, jel pristizu donacije iz dijaspore ili treba da galamim po forumu? :? :D
bpsang

Post by bpsang »

mIRCerka wrote:
mala-i wrote:
mIRCerka wrote:Dragi moji,
Akcije ide solidno. Dok se malo vise nakupi, nosice se tetki u vise tura. A i vi cete dobiti bogatiji izvjestaj.
Hvala forumashima koji su poslali pare, dok privedemo akciju kraju, kupicemo naveliko ono cega fali najvise.
Svi vi u Sarajevu kojima je HOSE daleko (opcina Novi Grad ugalvnom) mozete napraviti slicnu donaciju u Merkuru na Otoci. Naime, ovo je TJEDAN solidarnosti Crvenog Kriza i isto imaju korpu za donaciju namirnica ya njihove javne kuhinje.
TRK U SHOPPING!!!
bila u merkuru,skontaću danas da odem do hoše.al nećete znati da sam to ja :twisted:
pa ovaj...prosli put nam je Bumbarka ostavila cokoladu sa posvetom :D:D:D:D

ljudi, ako ima vas koji imate vremena za popis navece, dajte se javite ljubim vas, ima nas malo ne mozemo sve stici..

MORTI AKO SI SLOBODAN JAVI SE SUNCE TI LJUBIM OPET CES OKASNITI!!!!
eto MORTI žMIRci ti i ime promjeni :D
bpsang

Post by bpsang »

pitt wrote:Svaka cast!
Pitanje, jel pristizu donacije iz dijaspore ili treba da galamim po forumu? :? :D
to ce mo saznati ili sutra ili u nedjelju ujutro
bitno je da se hrana donira

NAVALI NARODE I MARKA JE DRAGOCJENA
zmijaIzmaj

Post by zmijaIzmaj »

ja prespavala danasnji popis..ispricavam se bumbaru :roll:
bpsang

Post by bpsang »

Moram da kazem jednu stvar u prosjeku a to ce mo vidjeti kad budemo sve racune tj popise sredili da imamo u HOSE marketu kod socijalnog velike kolicine ulja sto je dobro naravno.
veceras smo imali priblizno ako i malo pogrijesim oko 20 litara ulja.
juce smo takodje imali dosta ulja,
imamo velike kolicine secera,brasna rize makarona,nesto konzervi imamo i palente to je kukuruzno brasno, sve u svemu nadamo se da ce korpa dobrote dobro proci i ove godine.
bpsang

Post by bpsang »

zmijaIzmaj wrote:ja prespavala danasnji popis..ispricavam se bumbaru :roll:
a sta si radila nocas :D :D :lol: :lol:
bpsang

Post by bpsang »

boze boze pituljice ,kituljice i biseri kako se to slaze :D :D :D
nego sutra idemo u pohode Hose-tu na Socijalno, a koliko citam dosta vas je bilo vodje i diskutovalo hajmo sad svi po pet marona na sunce...
zato sto ste zachatavali temu... a uz to mozete sebi podici rejting :D

ozbiljno ne shalim se...
frozen

Post by frozen »

Svecano Vas obavjestavam da smo i ovu akciju (boba nam fali) uspjesno priveli kraju :D

Isporuka prikupljene pomoci je sutra, dakle nedjelja, 22.10.'06. godine. Svi koji su na bilo koji nacin doprinijeli da akcija uspije trebaju se ukazati u 10:45 h ispred kuhinje tetke Zilhe. Napominjem sve popisivace da ponesu prikupljene otpremnice, jer bez toga necemo moci isporuciti robu.

Kombi Hose marketa ce u jutarnjim satima krenuti od Ilidze i obilaziti markete kako bi u 11.00 sati bili ispred Nardone kuhinje.

Hvala svima koji su se i ovaj put ukljucili u akciju.

Svakako smo zasluzili i popiti tu kolektivnu cemerusu, pa cemo se poslije isporuke nagraditi :D Ovi iz dijaspore se mogu teleportirati ili cemo eventualno od njihovih para zakupiti link da se direktno ukljuce (sredice nam Senad Hadzifejzovic bas kao i prosli put-Idemo dalje) :D

P.S. Pituljice Bisera ti je pravi i dragocjeni Biser :wink: Mogao bi malo da
se potrudis, smisli novu taktiku, a ja cu ti naplacivati konsultantske usluge. Za tebe 50% popusta.
Bumbar

Post by Bumbar »

eh.mi sinoc na popisu na socijalnom...kad tamo milka cokoladice od male-i sa porukom da su cokoladice za Mircy...a ostali samo po odobrenju mircy iste mogu uzeti...eh...a mi ostali nitaaaa... :( :roll:
mala-i

Post by mala-i »

Bumbar wrote:eh.mi sinoc na popisu na socijalnom...kad tamo milka cokoladice od male-i sa porukom da su cokoladice za Mircy...a ostali samo po odobrenju mircy iste mogu uzeti...eh...a mi ostali nitaaaa... :( :roll:

poruka napisana prije mircinog odobrenja :D mada sam ja predosjećala da će ona to odobrit :D
mala-i

Post by mala-i »

nek vam je slasno uz tu kafu kojoj bi se vrlo rado priključila,ali u nedjelju,tj.sutra,putujem :(
bpsang

Post by bpsang »

ekipa socialnog zavrsila posao
Image

pozdrav svim ljudima dobre volje
danas

Post by danas »

bravo, bravo :)
frozen

Post by frozen »

Vidimo se sutra u 10.45 h ispred tetkine kuhinje :) ponesite sve popisne liste/otpremnice!!!
Bumbar

Post by Bumbar »

mala-i wrote: poruka napisana prije mircinog odobrenja :D mada sam ja predosjećala da će ona to odobrit :D
hahaha....suti, zamalo su zaplatile...ja ih donijela kuci da ih dam mircy...i cimerki ujutro pao secer i rovala po kuhinji sta ima slatko...sreca pa sam naisla u dobar cas da cokoladice otmem iz ruku...ne bolan te :) :lol: morala sam joj ici kupiti cokoladice...haha
bpsang

Post by bpsang »

evo ja postiram par slikica po zavrsetku jos jedne uspjesne akcije ,prvo da se zahvalim u ime cijele ekipe na podrsci i u ime svih veliko hvala dobrim ljudima.
Image
Post Reply