meni ovo izgleda kao vodena crvenouha kornjaca pa cu ti napisati sve sto ja znam jer imam i ja jednu 'vaku bestiju
nabavi joj terarij/akvarij gdje ce imati i dio za plivanje i kopneni dio
kod mene je kopno na ljepljenje (ona cuda sto se lijepi za staklo sto ima i na igrackama sto vise... valjda si me shvatio

)
treba ti i pumpa za vodu koju mozes naci u zoo centru ili svijetu ljubimaca a velicina ce ti ovisiti od velicine akvarija tj o litrima
ako imas prostora i para uzmi sto veci akvarij i jacu pumpu pa ces biti miran s mijenjanjem vode a i njoj ce biti bolje
akvarij ti ne smije biti na propuhu jer moze dobiti upalu pluca ili upalu ociju zbog cega moze i uginuti
takodjer ti je bitno i osvjetljenje tj grijanje na kopnu, kod mene je obicna lampa ali ona spot sijalica koja je dosta blizu kopna, taman da je grije a opet dovoljno daleko da je ne zakaci jer se jako vole suncati a i to im je potrebno za jacinu oklopa tj da ne bi doslo do omeksanja oklopa i deformacije
preporucljivo je i da ima grijac za vodu ali meni se voda grije od ove lampe s kopna
hranit je mozes mesom, ribom, vocem, povrcem... jedu sve, imas kupiti i susene racice i granule pa mozes miksati...
ja svoju hranim 1-2 dnevno jer moze jesti stalno ali joj nije potrebno, moze danima biti bez hrane, a ovako samo prlja vodu i moze se udebljati pa da joj oklop bude mali, sto stvara druge probleme bla bla
moja jede jabuku, grozdje, ribu, piletinu, smoki, kikiriki, macju hranu ali jagodu ne moze smisliti, cim ubacim mali komadic pobjegne na drugu stanu akvarija i trza glavom u stilu gadjenja
ako jos sta treba vici