Koristena svijeca u sobi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
elmo_ba

#176 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by elmo_ba »

miki.ba wrote:
elmo_ba wrote:ako nemogne veceras dva puta bez vadjenja znaci da je preumoran da je bilo neke akcije :D :D :D
zna se zasto se svjece pale ,ha ya nije 93 da nema struje :D :D
Ja ne bi mogo, što kaže moj jaran nekad sam ga tvrđeg vadio nego što ga sad stavljam. :D
hahahahahahahaha placem
zna starija raja mudre izjave mudreee :D :D :D
zipoo

#177 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by zipoo »

Momak je najvjerovatnije par godina stariji od tebe, isokristio te mladu nevinu. Sad ima drugu koju jase, a ti i dalje se raspituj sta, gdje, kako. Sretno.
LunaLati

#178 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by LunaLati »

newklear wrote:@majmunce - koliko je tebi godina svega ti?
majmunce

#179 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

zipoo wrote:Momak je najvjerovatnije par godina stariji od tebe, isokristio te mladu nevinu. Sad ima drugu koju jase, a ti i dalje se raspituj sta, gdje, kako. Sretno.
E tacno je to da je stariji ali ne vidim nista lose tu ako je stariji, iskusniji. Tavkog i zelim ali naravno ne da me vara.
Not My Idea

#180 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Not My Idea »

majmunce wrote:Da Not my Idea, glupe komentare! Previse se mjesas u nesto sto se tebe ne tice. Sta tebe briga kakav cu ja post staviti i ostalo! To se tebe ne tice. Tacka.
A sto se nekog drugog forumasa tice vise nego mene?
Otvorila si temu i valjda znas da ce bit komentara koji tebi i ne pashu.
Kinaski

#181 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Kinaski »

Joj dobre teme

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
zipoo

#182 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by zipoo »

majmunce wrote:
zipoo wrote:Momak je najvjerovatnije par godina stariji od tebe, isokristio te mladu nevinu. Sad ima drugu koju jase, a ti i dalje se raspituj sta, gdje, kako. Sretno.
E tacno je to da je stariji ali ne vidim nista lose tu ako je stariji, iskusniji. Tavkog i zelim ali naravno ne da me vara.
Jeli ti mene zezas ?
Jednostavno želja mu je bilo neko lahko naivno nevinasce(kome nije :mrgreen:). Ti si pukla na njega, on tebe ne jebe ni 5%. :mrgreen:
*mima*

#183 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by *mima* »

jel to sad i moj komentar glup :roll: 8-)
U-zap

#184 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by U-zap »

majmunce wrote:
U-zap wrote:Evo da ti ja kao muskarac kazem: svijece sam koristio samo kad dodje do spolnog cina kako bi se djevojke opustile i osjecale ugodnije pa ti sad vidi...da li je kupio i pjenu za kupanje ? ako jeste, nemas onda sta vise da mislis...
A kakve si svijece koristio? Mislim kako izgledaju. Nema nikakve kupke za kupanje.
Bijele siroke bez mirisa. Da li si pregledala posteljinu ? Ako bas zelis da istrazis, imas kupiti UV lampe i mozes da vidis da li ima tragova tjelesnih tekucina. Dakle, natjeras ga da promijeni posteljinu i ne dadnes mu par dana. Nakon toga dodjes u posjetu sa UV lampom i ako vidis "nered" sve ti bude jasno.
muhanata

#185 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by muhanata »

U-zap wrote: imas kupiti UV lampe i mozes da vidis da li ima tragova tjelesnih tekucina.
I ovaj problem može riješiti samo

Image
LunaLati

#186 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by LunaLati »

Fakat čudno, godinama u vezi, upalio svijeću samo jednom ugođaja radi ( pretpostavljam da je bilo i lagane muzike ) i sad svijeća pored kreveta iz čista mira, hmmmmmm
majmunce

#187 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

U-zap wrote:
majmunce wrote:
U-zap wrote:Evo da ti ja kao muskarac kazem: svijece sam koristio samo kad dodje do spolnog cina kako bi se djevojke opustile i osjecale ugodnije pa ti sad vidi...da li je kupio i pjenu za kupanje ? ako jeste, nemas onda sta vise da mislis...
A kakve si svijece koristio? Mislim kako izgledaju. Nema nikakve kupke za kupanje.
Bijele siroke bez mirisa. Da li si pregledala posteljinu ? Ako bas zelis da istrazis, imas kupiti UV lampe i mozes da vidis da li ima tragova tjelesnih tekucina. Dakle, natjeras ga da promijeni posteljinu i ne dadnes mu par dana. Nakon toga dodjes u posjetu sa UV lampom i ako vidis "nered" sve ti bude jasno.
I ova je bijela siroka. Na posteljini nema nista. Svijeca je jedino sto sam vidjela kao eto nesto sumnjivo.
LunaLati

#188 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by LunaLati »

Reci ti njegovoj mami da mu više ne dekorira sobu , nije više mali može on to i sam, a vala i ti si tu :)
plemba

#189 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by plemba »

LunaLati wrote:Fakat čudno, godinama u vezi, upalio svijeću samo jednom ugođaja radi ( pretpostavljam da je bilo i lagane muzike ) i sad svijeća pored kreveta iz čista mira, hmmmmmm
a da nije, recimo, pripremio svijeću za vas dvoje (ko zna, možda jest :lol: :lol: :lol: ) i ti čeprkala i našla je. a on kad je proubavao radi li to sve upalio svijeću i malo zasovio, pa svijeća gorila?

:D
duplanula

#190 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by duplanula »

Da i ja nesto pitam, kako se spaja vise od 3 citata? :)
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#191 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by anoush »

duplanula wrote:Da i ja nesto pitam, kako se spaja vise od 3 citata? :)
ovo ti mogu na PP :-)
majmunce

#192 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

plemba wrote:
LunaLati wrote:Fakat čudno, godinama u vezi, upalio svijeću samo jednom ugođaja radi ( pretpostavljam da je bilo i lagane muzike ) i sad svijeća pored kreveta iz čista mira, hmmmmmm
a da nije, recimo, pripremio svijeću za vas dvoje (ko zna, možda jest :lol: :lol: :lol: ) i ti čeprkala i našla je. a on kad je proubavao radi li to sve upalio svijeću i malo zasovio, pa svijeća gorila?

Svijeca tu danima vec stoji a da je svijeca bila za mene, valjda bi je upalio dok sam tu ;)
žuti cvjetak

#193 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by žuti cvjetak »

majmunce wrote:
plemba wrote:

Svijeca tu danima vec stoji a da je svijeca bila za mene, valjda bi je upalio dok sam tu ;)
Da nešto krije valjda bi je sakrio...možda mu je ro bio ćeif da je upali...možda ga to podsjeća na vaš prvi put...cccc, što odmah negativno. Ja da sam na tvom mjestu ja bih ga pitala otvoreno...Kkave uv lampe i bakrači! :-) :-)
Ljuska_u_BaklaFi

#194 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Pa da je otvoreno slaze, cccc zlotvori jedni :evil:
Revolucionar ★

#195 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Revolucionar ★ »

.. kako los forum trol majko draga .. pitanje je na mjestu, da on tebi nadje olovku pored kreveta , trebao je postavit pitanje na forum da li se ti samozadovoljavas olovkom il je ona tu da te stiti od podzemnih voda :x

zene bez ljepote
nezenje bez stana
putnici bez para
forumi bez tema
trolovi bez stila
uzas je njihova furka
majmunce

#196 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by majmunce »

Zuti cvjetak: Pa pitala sam ga i napisala sam ovdje sta mi je odgovorio.
žuti cvjetak

#197 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by žuti cvjetak »

majmunce wrote:Zuti cvjetak: Pa pitala sam ga i napisala sam ovdje sta mi je odgovorio.
Ako ti nije zahmetli de mi ponovi nisam to našla u tvojim postovima..izvini.
Not My Idea

#198 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Not My Idea »

majmunce wrote:Zuti cvjetak: Pa pitala sam ga i napisala sam ovdje sta mi je odgovorio.
Da mu je mama ostavila dok je cistila?
Pa sta i dalje razglabamo? Kao da ti neko ovdje moze 100% utvrdit. Il unajmi detektive :D da ga prate il prihvati taj njegov odgovor il ga ostavi. Cetvrto nema.

Al sta znam ja, ovo je jos samo jedan glup komentar.
žuti cvjetak

#199 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by žuti cvjetak »

Not My Idea wrote:
Da mu je mama ostavila dok je cistila?
Pa sta i dalje razglabamo? Kao da ti neko ovdje moze 100% utvrdit. Il unajmi detektive :D da ga prate il prihvati taj njegov odgovor il ga ostavi. Cetvrto nema.

Al sta znam ja, ovo je jos samo jedan glup komentar.
Pa možda i jeste...možda ženi prahnulo da to upali, a i ako ste toliko dugo u vezi valjda ga poznaješ i znaš petlja li ili ne..ja mislim da on ne krije ništa.Tebe malo uhvatila paranoja i nesigurnost. Skockaj se i priredi mu nezaboravan provod, upali i tu svijeću, nije viška....sve će ti se samo kazati... :wink:
Dioda

#200 Re: Koristena svijeca u sobi

Post by Dioda »

majmunce wrote:
*mima* wrote:Koje boje je svijeca........ako je plava...nije dobro....
Zasto nije dobro ako je plava? Svijeca je bijela s andjelom.
Maaaajkoooo milaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked