Koristena svijeca u sobi
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
majmunce
#1 Koristena svijeca u sobi
Ovako, nasla sam koristenu svijecu kod momka u sobi i to pored kreveta stajala. Inace nije tip da pali svijece da bi sebi ugodio i slicno, to ce samo raditi kad bi nesto romanticno ucinio. Na primjer meni je samo jednom upalio svijecu za ovo par godina veze i to da ne idem u detalje kad.
Dakle, sta bih ste vi prvo pomislili da vidite koristenu svijecu kod djevojke/momka u sobu pored kreveta a znate da se ta svijeca nije palila za vas?
Samo ozbiljne odgovore molim Vas.
Dakle, sta bih ste vi prvo pomislili da vidite koristenu svijecu kod djevojke/momka u sobu pored kreveta a znate da se ta svijeca nije palila za vas?
Samo ozbiljne odgovore molim Vas.
- karanana
#2 Re: Koristena svijeca u sobi
svijeca se pali samo kad se sexa, to je opstepoznato. ne znam da li je i u tvom slucaju bas tada bila upaljena svijeca kad ste se sexali, ali ja je generalno upalim kad se sex desava. onda polivam onaj vruci vosak po stomaku zenske a i ona po mom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3 Re: Koristena svijeca u sobi
Sinoć nije bilo struje.
-
majmunce
#4 Re: Koristena svijeca u sobi
Tu koristenu svijecu nisam juce vidjela vec ima vise dana odkad sam je vidjela.leet wrote:Sinoć nije bilo struje.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#5 Re: Koristena svijeca u sobi
Svaku noć nestaje struje.
-
lajk
#6 Re: Koristena svijeca u sobi
Zabij mu svijecu u analni otvor i rijesila si problem
! Ocito je nesto radio 
-
majmunce
#7 Re: Koristena svijeca u sobi
Meni je upalio svijecu kad sam izgubila nevinost s njim i vise je nije palio a dugo smo skupa, zato i pitam jer sam zbunjena a znam da nije tu svijecu meni palio a jos pored kreveta.karanana wrote:svijeca se pali samo kad se sexa, to je opstepoznato. ne znam da li je i u tvom slucaju bas tada bila upaljena svijeca kad ste se sexali, ali ja je generalno upalim kad se sex desava. onda polivam onaj vruci vosak po stomaku zenske a i ona po mom.
-
AmirBaa
#8 Re: Koristena svijeca u sobi
Jesu li mirisne? Meni stalno u sobi gori mirisna svijeca, dim od cigara me ubi 
-
majmunce
#9 Re: Koristena svijeca u sobi
Nije mirisna vec obicna i nacrtani andjeo i stoji u kao saksiju malu, stoji tacno pored kreveta na komodu malu. A inace on ne pusi.AmirBaa wrote:Jesu li mirisne? Meni stalno u sobi gori mirisna svijeca, dim od cigara me ubi
-
majmunce
#11 Re: Koristena svijeca u sobi
Ne a i kakve veze svijeca ima s drogom? Objasni._ado_ wrote:A mozda se drogira?
- Ringhio
#12 Re: Koristena svijeca u sobi
Mogul ja ? Fala !majmunce wrote:Ne a i kakve veze svijeca ima s drogom? Objasni._ado_ wrote:A mozda se drogira?
Garant je podgrijavo drogu, opste je poznato da kad hoces da se drogas, moras malo da je podgrijes, jer 'ladna moze navuc hladnocu na bubrege i stomak i onda se dobije proliv i kojesta. Garant je podrgrijavo te travke i onda ih meco u oci, i ubado se u kicmu.
Kakav je s bubuljicama, mozda je chvibav, pa mu bila jedna jaka, podkozna, pa moro iglu malo da dezinficira i onda boc.
Misterija...pratim...
Mislim da se droga...redoviTo....
- sargon
#13 Re: Koristena svijeca u sobi
Nema drugog objasnjenja nego da je "bio u zijanu"... Jedino ako "Desanku Šakić" ne praktikuje uz svijeće...
Jesi li ga pitala odakle svijeća?
-
racionalista
#14 Re: Koristena svijeca u sobi
karirao je
, a to nisi bila ti. strasno 
-
_ado_
#15 Re: Koristena svijeca u sobi
Bravo kolega! Nema potrebe za dodatnim objasnjenjemRinghio wrote:Mogul ja ? Fala !majmunce wrote:Ne a i kakve veze svijeca ima s drogom? Objasni._ado_ wrote:A mozda se drogira?
Garant je podgrijavo drogu, opste je poznato da kad hoces da se drogas, moras malo da je podgrijes, jer 'ladna moze navuc hladnocu na bubrege i stomak i onda se dobije proliv i kojesta. Garant je podrgrijavo te travke i onda ih meco u oci, i ubado se u kicmu.
Kakav je s bubuljicama, mozda je chvibav, pa mu bila jedna jaka, podkozna, pa moro iglu malo da dezinficira i onda boc.
Misterija...pratim...
Mislim da se droga...redoviTo....
- dobojlija81
#16 Re: Koristena svijeca u sobi
Alahselamet...
-
menuet
#17 Re: Koristena svijeca u sobi
a što njega ne pitaš, tako ti Boga 
- Ringhio
#18 Re: Koristena svijeca u sobi
Upravo sam dobio informaciju od nacionalnog odbora ribolovaca i svih koji se osjecaju tako, ima jos jedna opcija.
Ovaj slucaj me zainteresovao pa sam potegao svoje veze, naime ta opcija je da je tvoj zagondzija iznenada postao ribar, ili je vec zagrizeni pripadnik cjenjene grupacije ribolovovaca. Naime o cemu se ovdje radi, cinjenica je da svjetlost bilo kojeg vida privlaci insekte sitnog zuba, skakavce pogotovo. Da on nebi trosio vrijeme ganjajuci skakavce on je jednostavno zapalio svijecu i cekao pored s vec pripremljenim galonom za sigurno tamnicenje istih.
Vidis, tvoj covjek je ustvari vrlo mudar, razborit covjek. I pri tome ekoloski i ekonomski osvjetljen, sijalica zagrijava atmosveru, i trosi struju, svijeca je pravi izbor.
Mozda se i ne droga...ispitaj...vidi imal stapova za pecanje u spajzu.
Ovaj slucaj me zainteresovao pa sam potegao svoje veze, naime ta opcija je da je tvoj zagondzija iznenada postao ribar, ili je vec zagrizeni pripadnik cjenjene grupacije ribolovovaca. Naime o cemu se ovdje radi, cinjenica je da svjetlost bilo kojeg vida privlaci insekte sitnog zuba, skakavce pogotovo. Da on nebi trosio vrijeme ganjajuci skakavce on je jednostavno zapalio svijecu i cekao pored s vec pripremljenim galonom za sigurno tamnicenje istih.
Vidis, tvoj covjek je ustvari vrlo mudar, razborit covjek. I pri tome ekoloski i ekonomski osvjetljen, sijalica zagrijava atmosveru, i trosi struju, svijeca je pravi izbor.
Mozda se i ne droga...ispitaj...vidi imal stapova za pecanje u spajzu.
- Ringhio
#19 Re: Koristena svijeca u sobi
Nije to fora, to je 100% istina, da i ti nisi u bunilu ? Mozda i ti nalazis upaljene svijece ?ja, arhitektica wrote:prva fora ti je mozda i upalila @ringhio a sad si vec dosadan
- Perdita_Durango
#20 Re: Koristena svijeca u sobi
Ili postaje gej ili pocinje varati 
-
majmunce
#21 Re: Koristena svijeca u sobi
Ne nisam ga nista za svijecu pitala. A bubuljica nema i slicno, koga vec to zanima. Kao sto sam vec navela, meni je palio kad sam izgubila nevinost s njim, znaci ipak mislim da svijecu pali samo kad je neka romantika upitanju.sargon wrote:Nema drugog objasnjenja nego da je "bio u zijanu"... Jedino ako "Desanku Šakić" ne praktikuje uz svijeće...
- Halcyon
#22 Re: Koristena svijeca u sobi
leet wrote:Svaku noć nestaje struje.
- JThomas
#23 Re: Koristena svijeca u sobi
možda je sado mazo, a ne romantika?
- Joker88
#24 Re: Koristena svijeca u sobi
leet wrote:Svaku noć nestaje struje.
- Joker88
#25 Re: Koristena svijeca u sobi
Eto sad je neka druga dobila svijecu...majmunce wrote:Ne nisam ga nista za svijecu pitala. A bubuljica nema i slicno, koga vec to zanima. Kao sto sam vec navela, meni je palio kad sam izgubila nevinost s njim, znaci ipak mislim da svijecu pali samo kad je neka romantika upitanju.sargon wrote:Nema drugog objasnjenja nego da je "bio u zijanu"... Jedino ako "Desanku Šakić" ne praktikuje uz svijeće...
Ne zamaraj se glupostima ... ili se desava jos nesto pa imas razlog da mu ne vjerujes..?